Tak s tímhle toho moc nenaděláš. Jediné řešení je zmíněný ultratenký kondom a pokud málo klouže, tak hodně lubrikantu. Někde jsem četl, že pomáhá, když do špičky kondomu před nasazením kápneš kapku hřejivého lubrikantu. Jestli to funguje, nevím..
Tak ať si kouká pořídit prášky!
Tak se zeptej jak to dělal ex😀
Zařaď si do svého aktuálního programu navíc 2x týdně posilovnu a uvidíš, že za pár týdnů se to všechno srovná.
Tak dulezite je proc musite pouzivat kondom ze. Pokud to je z jeji strany, mela by pochopit, ze pak nemuzes predvadet vykony jako jeji ex.
Dalsi veci je co pouzivate za kondomy. Existuje na trhu mnoho znacek s mnoha doplnujicimi funkcemi. Treba snizujici i zvysujici citlivost. No a pak jsou na trhu takove, ktere ani na sobe nepocitis.
Dalsi veci je co pouzivate za kondomy. Existuje na trhu mnoho znacek s mnoha doplnujicimi funkcemi. Treba snizujici i zvysujici citlivost. No a pak jsou na trhu takove, ktere ani na sobe nepocitis.
Jo, ty ultra super feel thin invisible jsou lepší, ale zas jsem měl pocit, že v ní moc neklouže a obavy, aby se neprotrhl. Momentalne musime z obou stran, já jdu jeste na testy za 14 dní, ale už jen formalita.
Jde mi ale i o to, jestli třeba je normální, že po hodinovém výkonu se odpocívá déle, ne třeba po 10min rychlovce, když bychom používali jinou antikoncepci. Co myslíte? Po té hodině a půl už fakt moc nemám naladu na nic a ještě druhý den ráno ne mu moc nechce. Nebo myslíte, že neni rozdíl mezi 3x 10minut a 3x 1 hodina?
Jde mi ale i o to, jestli třeba je normální, že po hodinovém výkonu se odpocívá déle, ne třeba po 10min rychlovce, když bychom používali jinou antikoncepci. Co myslíte? Po té hodině a půl už fakt moc nemám naladu na nic a ještě druhý den ráno ne mu moc nechce. Nebo myslíte, že neni rozdíl mezi 3x 10minut a 3x 1 hodina?
Jasně, že po hodinový mrdačce asi musíš odpočívat dýl než po 10minutový rychlovce...
Jde taky o to, co v tý posteli předvádíte za kreace. Na kéníčka se snad tolik nenadřeš, to se nechá dobře spojit i s tou relaxací...
Ta pasta co ti poradil viajero fakt dobrý a nebo ještě jiný nápad,strč ji tam smrkovou šišku ale obráceně.
Namaž si nasazený kondom wasabipastou, a budeš mít jistotu, že ti dá pokoj.

Výdrž s kondomem
Citlivost, další sex
S přítelkyní musíme používat kondom. Mně to úplně nevyhovuje, udělám se tak až za hodně dlouho dobu (když už, protože občas se prostě přehřeju a dál to nejde). Klidně 3/4 hodiny i víc. Jenže přítelkyně pak chce zase, já ale potřebuji delší čas na regeneraci, jinak se mi nepostaví, nebo jen na chvíli. Ona je pak nesvá, že mě nevzrušuje a nemůže mít sex častěji. Že s bývalými to šlo.
Nějaké doporučení? Je možné, že je tak velký rozdíl, když by byl sex třeba 3x na 10 minut vs. 3x na 45 minut?
Vim, že hodně u mě dela psychika. Zvlášť, když mi holka dá najevo, že by chtěla víc a já ji nechci zklamat