Mňa dokáže vôňa dokonca aj odradiť, takže rozumiem :) nie je síce fetiš u mňa, ale pach je podstatný...
Ovu objavu izbrisao je korisnik.
Prečo otázka? Bohato stačí fajn debata s ľuďmi podobných preferencií
No tak tomu neverím čo si napísala .To saxnemozes cítiť dobre to je z tvojej strany zase len klam ak si na fotke ty tak to tak nevyzerá že sa bojíš vody
A mohol by som ta prist vylizat po tyzdni neumyvania sa?
my sme si s polovickou vybavili damske nohavicky od cudzej zeny a ju cudzia vôna tak nastartovala.....vonala ich lizala , mala ich strcene vsade nakoniec sa do nich urobila, a urobila nimi aj mna, video mame myslim aj tu z finale ;-) takze ano my mame tiez radi vône
Ja som tie blázon do použitých dámskych nohavičiek. Keď sme z manželkou sexuálne vzrušený a vyberie svoje voňavé nohavičky a dá mi ich voňať hneď sa pridá a pekne ich spolu voniame.. Keď sa bozkávanie máme ich pekne obaja na ústach. Je to top vzrušujúce.
To je paráda, je šťastie mať partnerku ktorá má rada rovnaké veci ako ty, a je hravá :)
Fetis na vone, nemusi suvisiet vzdy len s vonou tela. Prijemne Vam moze vonat aj partnerova kolinska ci parfum.
No ak niekto povie, ze mu partner vonia, tak pre toho druheho, je to mile a prijemne pocuvat.
No ak niekto povie, ze mu partner vonia, tak pre toho druheho, je to mile a prijemne pocuvat.
S týmto sa dá opäť len súhlasiť. Mne príjemne vonia pravá koža alebo interiér nového auta. Úplne najlepšia je kombinácia nového auta s koženými sedačkami a ženou, ktorá je takmer úplne nahá, vrátene bosích nôh 🤭😜😉
Tiež som fetišista uletený na footfetish, čiže k tomu patrí aj ovoniavanie nožičiek, siloniek, topánočiek. Verím, že tiež pre niekoho nechutné, no moja partnerka mi to dopraje a keďže jej hygiena nôh je na úrovni, necítim sa ako nejaký humusák. Milujem ak sa po príchode z práce vyzuje a ja môžem nasávať vôňu jemne spotených nožičiek, siloniek a lodičiek. Často aj pri sexe mám jej nohy na pleciach a môžem tak tú vôňu nasávať. Nikdy to nebol nejaký silný zápach, skôr taký jemný pach po lodičkách a ak sú jemne spotené, vlhké, tak je to dokonalé. Niekedy len tak po jej príchode jak sa vyzuje, schytím lodičku, krásne si pričuchnem, ona mi povie "fuj ty úchyl", zasmejeme sa a hotovo. Inokedy to pokračuje. Jo a ešte mi strašne vonia lak na nechtoch. Také nalakované pršteky na nohách... Mňam. 😜
Veľa ľuďom sa to páči, a prečo to nerobiť ak je to príjemné? :) foot je obľúbený a populárny fetiš, mne sa tiež páčia jemne spotené nôžky ženy 🙄
Je o tom kopec vedy podpísanej, stačí trochu googliť. Iba námatkovo: Neurológ Vilayanur Ramachandran naznačuje, že časť mozgu, ktorá spracováva pocity, ktoré ľudia dostávajú prostredníctvom nôh, je vedľa oblasti, ktorá vníma stimuláciu genitálií, čo môže byť príčinou fetišu nôh niektorých ľudí.
(edited)
Tiež som to u jednej ženy zažil, nedokázal som sa ovládať pri nej, bola tam silná chémia, voňal som aj ja jej, a mali sme skvelý sex.. Od vtedy už to také intenzívne nebolo 🤷♂️ takže chápem úplne :)
..........
..........
.......... (edited)
..........
.......... (edited)
Dobre si to napísal, hlavne o kúsok vyššie. Keď ti niekto intímne prijemne vonia, tak podľa vedy sú vaše gény kompatibilné najmä z pohľadu mať zdravých potomkov. Iní tvrdia ešte viac, že ovplyvňuju aj pevnosť vzťahu. Je v tom teda omnoho viac, ako pach, ktorý sa nám ľuďom páči a púšťa tie najsilnejšie erotické predstavy a činy. A áno ženy sú na tom podobne, ibaže my muži možno sa k téme priznávame jednoduchšie. Dámy, vaše osobné skúsenosti?
Vôňa ženského prirodzenia je super, aj tie nohavičky dokážu veľmi vzrušiť. Najlepšie keď je partnerka na rovnakej vlne v tomto :)
A priznám že dávnejšie som aj našiel použité a tam je aj vzrušo byť prichytený..
Ináč myslím, že čo sa týka smradu je aj fetiš voňať pazuchy ale tu už len pre ozajstných fajnšmekrov..
A priznám že dávnejšie som aj našiel použité a tam je aj vzrušo byť prichytený..
Ináč myslím, že čo sa týka smradu je aj fetiš voňať pazuchy ale tu už len pre ozajstných fajnšmekrov..
Každému sa páči a vzrušuje ho niečo iné. Podľa toho koľko mne napíše týždenne mužov, že by chceli moje nohavičky, tak usudzujem že by táto téma mohla mať úspech
🙏 Ďakujem za tento komentár, ja ocením otvorenosť ľudí, preto priznávam že som fetišista, a nemám sa za čo hanbiť, inak som normálny chlap ako iní :)
Náhodou veľmi dobrá téma! Konečne niekto a niečo, čo dáva zmysel. Osobne ma táto téma zaujíma už dlhšie. O feromónoch sa už popísalo všeličo. Keď to funguje v prírode, prečo by to nedávalo význam v medziľudských vzťahoch a áno rovno aj v sexe. Neuropsychológia má svoje korene v interakcii dvoch molekúl 😝. Partner, s ktorým dokážeš prejsť kus životnej cesty ti musí príjemne vonať úplne všade. Voláme to chémia medzi ľuďmi, ale je to naozaj o chémii. Osobne zbožňujem "chémiu" rannej mušlicky ako aj vônu tela, ktoré sa ráno zobudí vedľa teba. Pre mňa je to skutočné afrodiziakum a myslím si, že nie som s tým sám ...
Jedného dňa som len tak vyskúšal privoňať pouzite nohavičky partnerky napachnute vôňou jej pindulky že som sa okamžite tak silno vystriekal ako už dávno nie. Silný a tak intenzívny orgazmus som nemal ani pri sexe.
Presne tak, prečo popierať niečo čo nám príroda nastavila pre spoznanie kompatibilného partnera, tieto zákazy a čo je nechutné často prišli s puritánskym kresťanstvom. 🤷♂️ My sme sa tu nakoniec stretli inteligentní ľudia :) presne tak, keď ti vonia telo partnerky nevieš sa ovládať, je to ohromné afrodiziakum, a sex dokáže byť oveľa lepší :)
Aby sa tu už človek bál aj niečo napísať. Vždy sa tu nájde niekto kto sa snaží toho druhého nejako zhodiť alebo zosmiešniť. Pritom na tomto nič nie je. Každý máme nejaké preferencie, túžby, tajné sny. A kde si o nich môžeme písať keď už ani tu nie
Vystizne, uplne s tebou suhlasim. Sme na stranke, kde nic nie je tabu a patri sem kazda intimna tema. Chce to viac porozumenia, tolerancie, respektovania a drzania sa postoja "zi a nechaj zit" !
Presne

.
Fórum o smrade. Fajn, ale aspoň to zase nie je zoznamovací inzerát. Tak nech sa darí v smradoch
No vidíš to, aj tak si nepochopil že keď sa ťa to netýka stačí ignorovať, teba sem tiež priviedli nejaké preferencie, a nesúdim ťa za ne, ži a nechaj žiť, pekný zvyšok dňa prajem 😉
Omyl! Pochopil som veľmi dobre, že to nie je o zoznamovaní ale o smradoch. Táto téma má budúcnosť
Nech sa darí
Autor určite nemyslel, že sa niekto celé dni nesprchuje. To by som ani ja nezniesla. Ale nie je nad to keď sa manžel večer osprchuje a ráno mu fajčím vtáka. Mám rada jeho prirodzenú vôňu
presne v tomto sa s tebou zhodnem, to iste o žene.čerstvo osprchovana žena nema moc pachu, v podstate žiadny ale po kratšej predohre to už je o inom.Vtedy krasne vonia a chuti....mnam
Presne ako píšeš, keď prejdem okolo bezdomovca, nevzrušuje ma to
ale napríklad keď žena upratuje a trochu sa spotí, alebo keď príde z práce, tak mi vonia, nie každá samozrejme :)
Keď napíšeš že o smradoch je to urážlivé, a že zrovna niekto s nickom do analu dáš 🤦♂️ prosím ťa, neslúži to tu na uťahovanie, je tu priestor pre ľudí ktorí majú svoje chute, je to ich súčasťou. Tak ako si ja neuťahujem z toho že si gay, nevravím že u teba to je o "buzerantoch" tak rešpektum moju žiadosť o to aby sa ľudia ktorí nemajú plnohodnotný príspevok zdržali hlúpych vyjadrení 😉

Fetiš na vône
Vône tela