Tak pozor...kolok k žiadosti pre majitelku plaze máte? Bez jej povolenia sa tam nič robiť nesmie...Už dosť.ze po rybaroch musi rano študovať celu pláž.Tak.
ktora to je ta "majitelka plaze"? uz som onej dakde cital, ale este som nemal tu cest... :-).
Neútočte na starú Vierku, bez nej by vás tam zožral mor. Každé ráno tam robí poriadok po vás, pozbiera papiere, fľaše, použité kapesníčky, prezervatívy, čo jej tam vešiate kde leží, atd.......
S gaymi je kamarátka, vlastne so všetkými normálnymi.......ak niekomu pindá, tak len bordelárom.
Vierka chodí ráno, o 8.00 je niekedy už tam, čistí pláž v pravo až po lavičku často, ako aj celý gay park vľavo od nej. Preto tam chodí už aj chodí aj kopa párov a žien, nie len gayovia. (edited)
S gaymi je kamarátka, vlastne so všetkými normálnymi.......ak niekomu pindá, tak len bordelárom.
Vierka chodí ráno, o 8.00 je niekedy už tam, čistí pláž v pravo až po lavičku často, ako aj celý gay park vľavo od nej. Preto tam chodí už aj chodí aj kopa párov a žien, nie len gayovia. (edited)
To je tá hlučná zatrpknutá pani bez sebareflexie čo si myslí že jej to tam patrí a po pití burčiaku si sadne za volant?
Presne.hnusna zatrpknura zakomplexovana stará žena.ktora nema problém si po vypiti sadnúť za volant a ešte dourazat zopár slušných ludi
Áno, presne tá pani to je, opísala si to celkom presne.
Je rozložená vždy za trstim pred tou gay plážou. Má to tam vyznačené na zemi.
Som rybar a dost casto chytam na jej tekzvanej pláži a nikdy si nedovolila nič povedat! Ale rad bysom sa s ňou pohadal😅😈
Mozno jej vadia iba iba ty opačný ale ty tam vadia viacerým.
Gayovia nikomu nevadia, práve naopak, vedia čo je to naturismus, ohľaduplnosť a správanie.
Chovajú sa oveľa kultivovanejšie ako tí umastení grobiani čo im pradávno ušiel vlak, tí čo si tam grilujú pri rákosí z druhej strany a pod vplyvom alkoholu tam obťažujú okoloidúcich.
Ak ti niekedy nejaký gay vadil tak bež chytať ryby na rybník ty "opačný", lebo k naturizmu patrí tolerancia.
Chovajú sa oveľa kultivovanejšie ako tí umastení grobiani čo im pradávno ušiel vlak, tí čo si tam grilujú pri rákosí z druhej strany a pod vplyvom alkoholu tam obťažujú okoloidúcich.
Ak ti niekedy nejaký gay vadil tak bež chytať ryby na rybník ty "opačný", lebo k naturizmu patrí tolerancia.
Co znamená, že tí tam vadia viacerym? Co ti gayovia robia take zle na tej pláži ako dalsi co lezia inde?
Moc som to nepochopil
Moc som to nepochopil

Zlatě pieskyy
Par + Pár