Šukalo se tak i ve starověku...
Kdysi jsem píchání holky do análu vyzkoušel, ale už ho neprovozuji. Nepochopil jsem totiž jaký je rozdíl mezi konečníkem u ženy a u muže, to už rovnou mohu být buzna a vyjde mi to nastejno. Kdy se to sakra dostalo do mody, za nás je mi 69, se nikdy do prdele u hetero lidí nešukalo a nevadilo nám to. Zase nějaká americká móda z Kalifornie ?
Jasoň asi bude latentní homosexuál, takoví se vždycky nejvíc vztekají. Anebo náboženský fanatik.
Jaky je rozdil? No hlavne ten, ze jednou je to sex se zenou a jednou je to sex s muzem. Koureni je treba v te tve myslence taky stejny, ne? Je jedno zda ti ho cuca muz nebo zena.
Sex je snas hlavne o tom s kym ho provozujes a ne o praktice jako takove
Sex je snas hlavne o tom s kym ho provozujes a ne o praktice jako takove
Neblazni! Oralni sex? Takovy dekadentni nemoralni zvrhlosti pan urcite neprovozuje😂
Ty kdyz mas rad anal, tak proc se nezeptas tech, cos je do zadku mel. Vsak je to celkem bezna praktika. Snad vidis, co to s tim druhym dělá
Mel jsem a mam na to jen manzelku a te jsem se uz ptal.. Ale u ni je to jiny nez u chlapa a vystrik neciti..
Zivy nicim nenahradis, ja vystriky do mne intenzivne citim, pri analu mam mnohocetne orgasmy
Mas orgasmy bez drazdeni penisu? Jen z analniho sexu? Je to tak snadny toho dosahnout? Co s tim v sobe delas potom?
Ano i bez drazdeni penisu a byva jich vice. Kazda to tam ale ma jinak citlive takze to bude hodne individualni. Semeno pak postupne vyteka ven.
Vysere to,co jiného by s tím dělal...prdelí to asi těžko spolkne.
S zivym je to mnohem lepsi. Nekdy chce manzel pouzit dildo, ale to me tak nelaka jako s nim. Jeho vystrik je hodne vzrusujici..potom to v sobe necitim.

Analni sex v pasivni roli
jake to je s zivym penisem