Vypnutí zvuku

dementní pípání při příchodu nové zprávy

Dá se to nějak vypnout? V nastavení profilu? Nemůžu to najít. Nechci vypínat zvuk notebooku ani záložky browseru, chci jen odstranit ten debilní zvuk upozorňující na novou zprávu. Občas mi to hraje jak na diskotéce. Kdo to vůbec vymyslel?
Jupí, díky za navedení. Já to hledala v hlavním nastavení, u profilu a tam všude, tady mne to hledat nenapadlo! Díky
Zobrazení a nastavení - nastavení - upozornění *4*
U "centrálního" nastavení to není. Jak píšou kolegyně "vlevo nahore u konverzace s uzivateli mate kolonku nastaveni, tam staci odskrtnout prehrat zvuky".
Nevím ale, jestli to vydrží věčně. Mám něco podobného nastaveno u konverzací, aby se neodesílalo klávesou enter a stejně při každém novém přihlášení je zatržítko opět aktivní, tedy opět odesílá enterem. Považuji to za zbytečnou a debilní možnost volby. Někdo Vám může poslat třeba najednou 10 vzkazů, jen proto, že u každé nové věty odklepne enter.
Řekl bych, že to je anonymním režimem prohlížeče, kdy se mimo jiné neukládají cookies.
vlevo nahore u konverzace s uzivateli mate kolonku nastaveni, tam staci odskrtnout prehrat zvuky