Ovu objavu izbrisao je korisnik.
Minule leto si moja manzelka kupovala nove plavky. Vsetky kabínky plné, ludia cakali, a ona stále odhrnala zaves a pýtala sa či su jej tie plavky dobre. Ked si casto menila top tak sa ani neunuvala zastret zaves. :)
Vôbec jej nevadilo že ju vidia.
Vôbec jej nevadilo že ju vidia.
Ja si občas v prezliekacích kabínkach obliekam ženské oblečenie ,šaty ,sukne,blúzky ale aj plavky a prádlo.
tampony ake pouzivas
Nosím aj klasické vložky a aj tampóny. Tampóny aj na kúpalisko ,vzrušuje ma pocit mať niečo v sebe,len si musím dávať pozor aby mi s plaviek netrčala šnúrka s tampónu.
A kde sú kabínky aj oproti sebe, kde vás môže niekto náhodne sledovať?
Skúšali, kabínka super keď okolo chodia ľudia
Ja si rada nechávam poodhrnutý záves keď si skúšam v obchode veci. Väčšinou sa ale ludia taktne otočia.
Uu sakra. Tak to ja by som sa na teba pozrel 😉 schuti
Teba by som tam rad stretol 😃 to by bola podivana
My sexujeme v kabinkach vo welnese pravidelne je sexi vzrusujuce ked uz vonku niekto čaka a my sexujeme.
Práveže mna rajcuje predstava, že ma niekto môže vidiet.
Ovu objavu izbrisao je korisnik.
Aj moja manželka má rada tu predstavu že ju (nás) niekto uvidí.
Viem,že ak by si vedela,tak by to nebolo ono,ale ja by som ťa nenápadne posledoval veľmi rád.Určitebye by ma to riadne vzrušilo.
Ja som minulé leto v nemenovanom OC v BA náhodou zbadal nádhernú slečnu cez nie celkom zastretý záves v kabínke. Asi nemala problém s nahotou , lebo si skúšala spodné prádlo a zároveň riflové kraťasy. Bola úplne holá iba v bielych ponožkách a bola krásne opálená bez bielych miest . Isto sa slnila niekde na nude. potom si vyskúšala gaťky a podprdu aj kraťasy naraz. Neviem či to bolo hygienické ,ale bolo to extrémne vzrušujúce. Tvárila sa síce že ma nevidí , ale ako píšem asi nemala problém s nahotou.
Tak ja by som sa taktne pozeral 😁
Tak rád by som chcel nájsť pootvorenú kabínku,alebo s poodtiahnutým závesom a v nej sexi žienku....
No ja štastie moc nemám.
Obávam sa že ked to bude dopredu dohodnuté, tak to nebude ono.
Obávam sa že ked to bude dopredu dohodnuté, tak to nebude ono.
...tak to je pekná "úchylka":-))...jemná a sexi...škoda, že som nezazrel zatiaľ takúto kabínku..
Uff kabinka najlepšie zážitky ❤️❤️❤️
Zatiaľ som skúsenosť nemal, ale rád by som taký zážitok pridal do svojej kolekcie/zbierky, či ako to nazvať. Nech je na staré kolená na čo spomínať..

Prezliekacie kabínky
Ahojte
Ake to bolo ? Prichytil vas niekto pri tom ???