Ahoj na Slunečném pobřeží chodíme na nuda plaz a za nás super
Ahoj .jsme na Slunečném pobřeží do konce příštího týdne,dne . Je tu také někdo.. par mu
Ahoj ,někdo ted na Slunečném pobřeží Kiki
Beach
Beach
Ahoj, bude nejaký sympatický pár v termíne od 10.8.v Primorsku na nude na Severnej pláži?Môžeme si dať spoločne niečo chladené
Nebude někdo 24.7-31.7 v u Nesebru budeme tam na nuda pláží
Na Nesebru není nudaplaz. Tam akorát tak zenska sundá horní díl. Zajímavá nuda pláž je od Slunečního pobřeží na sever, za městem, tam se dá zazit ledacos
My tam byli a navštivili jsme tam 3 muda pláže 1 je za starým Nesebrem na jih . Tam bylo dost lidí dále za Hotelem Kavkaz tam to bylo dobré chodi tak hodně páru i samotných žena také hodně buzošu ti se tam soustřeďují jsou trochu vyše u dun . Neni tam narváno. Potom jsme byli 30km severně na na Kradere tam to šlo, ale lidi tam bylo také dost. Udajně dle domluvy s mistními Bulhary je to nejlepší nuda pláž Pomorie. Buzny tam nechodi. Tam jsme ale nebyli. Za hotelem Kavkazem je to také uchazejicí. Co je tam špatné všude nejsou tam, cedulemi vyznačený začátek a konec nuda plaže, takže se i stáva, že nějaci textilaci si tam klidně lehmou mezi nudysty a neni jim to blbé. Nikdo to tam nehlida ani neřeši i když je tam plavčí. Na te nuda pláži za hotelem Kavkaz.Je to, ale také asi jak, kdy se prostě ty turnusy těch lidí tam sejdou. To je náš pohled. My palvky na sobě za celou dobu neměli. Takže tvrdit ,že tam nudapláže nejsou. Neni přesné !
Na Nesebru nejsou. Nesebar je malý poloostrov zcela zastaveny domečky. Co neni přesné, je psát o 30km vzdalene pláži, to není přesné opravdu. Od Nesebru na jih dejme tomu... ale na poloostrově nudaplaz není.
na mapach na seznamu jsou tam vyznačený 2 nuda pláže u La Cubanita Beach Bar a potom víc na jihu jsou tam vyznačeny 2, ale jestli to tak je nevíme? Potom na severu ale to už je dál
Ahoj letíme 3.8 na týden Bulharsko Hotel melia grand napiš
Ovu objavu izbrisao je korisnik.
Proc by ne.Ja bych se i sešel s tebou.Staci se ozvat.
Hotel Nobel Bulharsko jsem tady do soboty
Bude někdo v srpnu? Jedem od 17 srpna do 25
Cahojky všem tu...já letím s kámoškou 9.9.... ma někdo stejný termín...
Jaký Hotel 🏨my Hotel Nobel Nesebar
Zdravím ve spolek. Je někdo v Bulharsku? Zítra tam vyrážíme chtěli jsme se zeptat jaký je tam kurz
Asi nikdo tam není ..........
1€ = 1,90 Lev Doporučuji směnárny CROWN.
Doporučuji Revolut a cash vůbec neřešit. Byl jsem nedávno v Pomorie a bezkontaktně se dá platit skoro všude.
To právě nedá. Tohle mi sice bylo také řečeno, ale nakonec s tím byl problém. Když si chce člověk koupit něco dobrého ve fast foodu, prostě se chce večer projít a chce si dát něco malého, tak s kartou moc neuspěje. Jedině cash.
Rozumím, ne úplně všude to půjde. Na trhu to taky nepůjde. Ale byl jsem svědkem, že týpkovi z Prahy co se neuměl domluvit jinak než česky, tvrdili v baru na pláži, že berou jen hotovost a ještě navíc neměli nazpátek, tak si musel vzít dvě piva najednou a druhé mu pak teplalo...Já tam o chvíli později platil kartou a terminál měli. Takže past na turisty :-/ jsem to pak s ním pochopitelně probral.
Nicméně, ať nejsme úplně mimo téma. Já měl daleko na nuda pláž v Pomorie, ale Slunečné pobřeží má dobrou a širokou pláž a pak ty duny, kde je soukromí, že? :)
Nicméně, ať nejsme úplně mimo téma. Já měl daleko na nuda pláž v Pomorie, ale Slunečné pobřeží má dobrou a širokou pláž a pak ty duny, kde je soukromí, že? :)
Nevím, já na nuda pláži nebyla.
Já tu pouze odpovídala na dotaz ohledně kurzu ;-)
Já tu pouze odpovídala na dotaz ohledně kurzu ;-)
Opravdu tu nikdo není...čas se krátí...
Ahoj do kdy tam budeš?

Bulharsko slunečné pobřeží
Nuda pláž