Udělám se při tom se svým partnerem. Takže za mě je to nejvíc mužné a vzrušující
Tak to jste super pár, který si toho užívá jak může. Super.
Ale jo .je to super pro oba .o tom neni pochyb .
Me to laka velmi. Nevidim v tom nic proti "muznosti." Pripada mi to velmi intimni, laka me ten pocit, ze nekoho penetruju, byt ne mym telem, i kdyz to ovladam svym telem, ze mu tzv.nakladam a navic tam vidim obrovsky potencial panske prostaty, tudiz prostor pro velke muzovo vzruseni a vzrusenej hlasitej chlap me sakra rajcuje.
A uz jsi našla našla chlapa na kterém si to vyzkousela?
Pěkný večer uz jsi našla pořádného chlapa na takový společný zážitek?
Ahoj už jsme to z manželkou zkoušely...ze začátku nechtěla že to je divný....pak to zkusila jedním prstem zajet do mého zadečku.... mě to hodně vzrušilo řekl jsem že může ještě jeden a ať mě šuka.....já jí šukal kundičku ona mě prdelku nádherný udělali jsme se společně hodně velký orgazmus.... časem jsem jí říkal že by mohla svím robertkem....tak ho jednou vytáhla když jsme šukali....olizala ho byl celý mokrý a nasadila ho na mojí anální dírku a pomalu tlačila já vzychal vzrušením pomalu se prdelka začala uvolňovat až zajel žalud do mě čekala chvíli vzala krém natřela ho kolem zadku a pomalu začala zajíždět do mě... vzrušením jsme oba vzdychali... říkal jsem jí ano takhle mě mrdej lásko...ona líbí se ti to když tě šukám do zadku...ano líbí moc svůj penis sem měl v její kundičce byla úplně mokrá... krásně jsme si to užívali oba nás to vzrušuje do dnes... občas si to zopakujeme....
Je to prostě úžasný když se to oba naučí vnímat. Silně návyková aktivita a tahle masáž zevnitř nemá konkurenci. Žádnou jinou technikou nedocílíš ten pocit.
(edited)
Musím říct že i pro mě je to dost láká představa zkusit.. je to hodne intimní věc a musel bych ženě hodně věřit nedá se to dělat jenom tak s nějakou..
Tak to mě, láká taky velice :))) jen je obtížné toho dosáhnout ;)
Koukám, že budu první žena, která odpoví. Lákavé to pro mě není, dělám to jen kvůli manželovi, já na tom nic vzrušujícího(pro mě) nevidím.
Ovu objavu izbrisao je korisnik.
Realita bude ale jinde.
Člověk má stále tendenci říkat pozitivní či pozitivnejsi věci o věcech a tématech, které se ho přímo netýkají.
Třeba obecně už dnes většině lidí nevadí bisexualove. Přesto u žen nám to přijde víc v pohodě než u mužů a obrovské množství bisexuálů mužů žije ve vztahu s ženou a ta to o něm neví. Můžeme říct, že ten chlap jen nemá koule, ale zkrátka ona to neví, protože by to neakceptovala.
Takto to platí o mnoha a mnoha věcech a tématech. Klasický příklad je třeba fakt, že přece každý ví, že komunikace ve vztahu je základ. Přesto ženy stále říkají Ne a někdy je to ne, někdy možná, někdy to zas znamená víc se snaž atd... Vědí, že nám to vadí a stejně to dělají. To stejné muž ví, že tím žena mysli X věci a stejně to vědomě často ignoruje. Ani jednu stranu to vlastně nebaví a stejně obě strany dělají furt tu stejnou chybu.
Nedávno jsem viděl třeba menší průzkum (jen 100 žen a100 mužů, mladych) a co by doporučili opačném pohlaví v sexu. Nejčastěji odpověď můžu byla, holky, řekněte nám, jak to chcete, fakt ti nečtu myšlenky. Nejčastější odpověď žen byla, kluci zeptejte se nás, jak to máme rády.
Má osobní zkušenost s poslední příkladem je, že se zeptám a odpověď stejně většinou nedostanu.
Člověk má stále tendenci říkat pozitivní či pozitivnejsi věci o věcech a tématech, které se ho přímo netýkají.
Třeba obecně už dnes většině lidí nevadí bisexualove. Přesto u žen nám to přijde víc v pohodě než u mužů a obrovské množství bisexuálů mužů žije ve vztahu s ženou a ta to o něm neví. Můžeme říct, že ten chlap jen nemá koule, ale zkrátka ona to neví, protože by to neakceptovala.
Takto to platí o mnoha a mnoha věcech a tématech. Klasický příklad je třeba fakt, že přece každý ví, že komunikace ve vztahu je základ. Přesto ženy stále říkají Ne a někdy je to ne, někdy možná, někdy to zas znamená víc se snaž atd... Vědí, že nám to vadí a stejně to dělají. To stejné muž ví, že tím žena mysli X věci a stejně to vědomě často ignoruje. Ani jednu stranu to vlastně nebaví a stejně obě strany dělají furt tu stejnou chybu.
Nedávno jsem viděl třeba menší průzkum (jen 100 žen a100 mužů, mladych) a co by doporučili opačném pohlaví v sexu. Nejčastěji odpověď můžu byla, holky, řekněte nám, jak to chcete, fakt ti nečtu myšlenky. Nejčastější odpověď žen byla, kluci zeptejte se nás, jak to máme rády.
Má osobní zkušenost s poslední příkladem je, že se zeptám a odpověď stejně většinou nedostanu.
A chlap v kalhotkách nebo tangách je mužný? 😃
Ne, ne, ... do Zad...aru ne!
(edited)
Hmmm… jak to bylo? Nééé… nééé…. nepřestávej
Hrozí, že se mu to zalíbí a on tam bude chtít vyzkoušet něčí péro...
:-) Živý je živý. To docela chápu a líbí se mi to. Jen ty ,kecy, často okolo... Chci to udělat pro tebe, nejsem bi..
Pro mne často zbytečné. Prostě se mi líbí a rajcuje mě, když chlap mrda chlapa.. (nadrzenou čubku).
Pro mne často zbytečné. Prostě se mi líbí a rajcuje mě, když chlap mrda chlapa.. (nadrzenou čubku).
Kecy jsou akorát recept jak si nezablbnout
Za to si můžu vybrat curaka, který se mi zrovna zrovna libi a na ktereho mam chut, velikost, tvar, materiál.. a z anal kund take.
A s tou správnou kundou se i udělám, když ji mrdam.
Rajcuje me to na max.
A s tou správnou kundou se i udělám, když ji mrdam.
Rajcuje me to na max.
To je zajímavé. Pro ženy asi zajímavé. A pokud to dostanou čubky příkazem, proč ne.

Ošukat chlapa připínákem.
Ošukat chlapa připínákem.