Co je to z Prahou

Akce v praze

Ahoj často koukám do sekce akce a doufám že se tam objeví akce v Praze ale ono nic. Chápal jsem za covidu to nešlo a těsně po to zas lidi měli zas hluboko do kapsy. Já osobně jsem byl 2 x v kotelně a odnesl jsem si vždy pozitivní vzpomínky. Co se děje copak se nikdo nenajde něco zas udělat. Nebo je to v dnešní době tak těžké?
Co na to říct, amatéři už dávno nejsou amatéři, ale profi erotické služby a slušný provozovatel s tím nechce mít nic společného. Srazy se teď konají jen v bordelech po celé republice a už vůbec nejde o přátelství, zábavu, pokec a tanec.
A potom tu byl další problém s organizací srazu, na sraz se hlásili tajtrdlíci co vůbec ani nevěděli co to sraz je a mysleli si, že úkolem organizátora je zajistit jistý šuk pro všechny, už se mi to nechce všechno vypisovat, prostě amatéři jsou v hajzlu, je to tu jen o šlapkách a o retardech. Stačí ?
Ostrava je civilní posezení, co vím. Nejbližší 9.12.
Ostrava je tady fajn a co je to z tou Prahou teda ?
V Praze můžeš kdykoliv vzít partičku, kámošku nebo vyrazit sám do x klubů, v týdnu i o víkendu. A je jedno zda se partička skládá z Amatérů nebo ne.
Redukovat to na amatéry pouze je kontraproduktivní.

V menších městech je to asi naopak, amatérský sraz třeba naplní klub kde by jinak možná byla nuda a málo lidí.
Dík za radu, my to tady taky děláme, normálně chodíme do x klubů v týdnu i o víkendu, ale zakladatel vlákna se pozastavuje nad tím, proč v Praze nejsou srazy amatérů a né jak se chovat ve volném čase. Třeba hledá starou partu ze srazů a domnívá se, že mu tady někdo poradí do kterého toho x klubu chodíme a nebo že se mu někdo ozve. Tak jsem to pochopil já.
Přesně tak ten kdo asi nezažil staré srazy tak moje otázka asi nebude k pochopení.
Leda tak... 🙂
Chtěl jsem říct že na to abych šel na sw nepotřebuju amatérský sraz 🤣. Pokud někde je taková koncentrace. A na kámoše a kámošky mám kontakt obvykle i mimo am.
Myslím, že tohle je ukázka toho proč už nejsou srazy amatérů v Kotelně. Kotelna je v Praze a ne v Ostravě a srazy amatéru v Kotelně, nebo v jiné restauraci nebylo swingers. Dík.
Celá Praha je jeden velký klub. Jedni ukazují na lidi prdele a místo pořádného kopnutí jim tam lezou hlavou napřed.
Tam přece není třeba nic vymýšlet, kluby jedou a je jich dost.