Ověření fotkou se vzkazem

Je to až takový problém?

K tomuhle tématu nás přinutila včerejší zkušenost.Pokud se podíváte do našeho profilu,máme tam jako podmínku k další komunikaci že chceme po dotyčné fotku od krku dolů kde drží lístek se vzkazem Pro Hrabošku. Samozřejmě že oplatíme.Bude vidět že tam je na druhé straně žena(nevyžadujem ani aby byla svlečená) a budeme pak moci jakž takž bez rizika o sobě si napsat více. Jako že to tu zkoušejí pravidelně různá individua,to si asi člověk nezvykne...občas se tomu zasmějem,občas to člověka až štve co to jsou za hovada! A včerejší případ je druhá varianta...napsala nám,,žena,, z páru že ten její je na cestách a ona má víkend oro sebe,že on o tom ví že hledá pár atd atd...Dobře,proč ne že? No a pak začla...vyměníme civil fotky? My odepsali že sama vidí jakou máme podmínku kvůli riziku,my chráníme sebe ale také ji když by jsme poslali svou společnou na oplátku. No na to jaká nám na tohle přišla odpověď nám spadla brada...Tady je:

Já to pochopila dobře ano udělat ze sebe krávu a pak stejně nic pěkný večer a ať najdete cvičenou opičku ahoj

Jako chápete to? Je jasné že se tam skrýval zase jen loudič fotek,chlap! Taky jsme mu to napsali...samozřejmě začal z komunikace couvat *3*

Takže co,je naše podmínka k seznamování až tak vyjímečná???
Podmínka je to velice mírná a pokud na to někdo nezareaguje vstřícně, je jasné, že by vycouval později.
Děláte to dobře.
Přesně jak tady někdo zmínil..V čem je problém na začátek si tady přeposlat hlasovou zprávu a hned víte kdo je na druhé straně? Samozřejmě, pokud druhá strana má výmluvy, tak je to ztráta času další komunikace....
Myslím že tady je to normální požadavek. Akorát že jsou i jiné cesty, v podstatě není nutné rovnou papír se vzkazem. Ideálně telefon, vždyť je to jedno. Jde zablokovat kdyby něco.
A kdo zavolá, myslí to vážně.
98% lidí tady nikdy nezavolá 😉. Takže ani nikdy nepřijde
Není výjimečná, ani to není žádný nesplnitelný požadavek. Jen je fakt třeba počítat s tím, že řada lidí tímto neprojde.
Tak já sem přihodím i svůj pohled. Osobně mi přijde zvláštní někoho oslovit a rovnou posílat fotku pro ověření. Osobně si nejdřív s někým popíšu a pak případně výměna fotek. Ono už jen z psaného projevu je často poznat jestli si budu s dotyčným rozumět nebo ne. Proto to možná někdo hned na začátku vzdá.

Jinak ověření je OK a tady je to fakt potřeba. Já osobně preferuji třeba webku pokud je možnost. Nebo foto třeba s hrneckem v ruce apod. Asi bych teda nikoho nehonila aby se vyfotil s papírem v ruce, kde bude napsaný můj nick. Teď je vlastně i možnost namluvit hlasovku, takže taky další možnost ověření.
Moc už jsme nechtěli se vyjadřovat ale...Náš pohled na seznamování je takový že MY už nic nehrotíme. Nikoho už tu ani nějak aktivně neoslovujeme a nesnažíme se uhnat.Prostě kdysi (naposledy před asi 5 roky) to tu ještě šlo,teď už je to opravdu zázrak narazit na normální nefejkový ženský nick ochotný k seznámení.
Proto už máme pasivní přístup...máme tu inzerát,snad docela jasný a férový a čekáme...třeba se zadaří? A ono občas nějaký ,,nick,, napíše. Konkrétně v posledním případě tvrdil že je žena z páru kde manžel je na cestách a tak hledá na víkend zpestření a manžel o tom ví. No nic,proč ne že,ikdyž by jsme rádi spíše samotnou ženu protože nám to přijde takové divné že je někde chlap který ví že ta jeho je přes noc u nějakého páru. Ale když to některým nevadí? :) No a když na vás dotyčný vyrukuje po chvilce: Vyměníme civil fotky? Co mu na to chcete jako napsat. Že má jednu galerku která není extra ,fotky můžou být klidně z netu? Prostě každý se tu nějak chráníme že? A my máme jako ochranu právě tu fotku s lístkem a vzkazem. A myslíme si že takhle to tu nechceme asi sami ne? Někomu se to může nelíbit (je zajímavé že vždycky nejvíc kafrají nicky které nemají jedinou galerku a chtějí tady děsně moralizovat) ale ti rozumnější kteří pak nechtějí aby jejich civilní fotky putovaly po netu nás asi chápou *18* No nic,my už končíme...pokud má někdo ještě chuť k tomu něco napsat,je to vaše volba...Ale ještě jednou,nejsměšnější jsou negativní výkřiky profilů bez jediné fotky a údajů,ale to je prostě bolest tohohle webu že si tu každý může hrát na kohokoli...
To je asi jedno, jestli budete chtít webku nebo fotografii se vzkazem. Prostě se smiřte s tím, že najít tu rozumné lidi na seznámení je náročné. Ať už jsou to chlapi s ženskými nicky, lidi, co chtějí jen masturbovat u vašich fotek, notoričtí lháři, slibovači, co se od začátku sejít nechtějí... Často vás někdo chce okouzlit prázdným profilem a dvouslouvným vzkazem téměř bez chyb. A pokud už to vypadá na reálnou ženu, tak z ní nakonec vypadne, že to nebude zadarmo *3*
.....za mě v pořádku....fotka s itemem a bez obličeje nikoho nezkompromituje
Zdržuje to a mně by to konkrétně velmi obtěžovalo
....tak někoho kdo randí každý den určitě 🤣🤣🤣
Já každý den randim leda s prací....to je to tvé rande?
....hej..... yuuuuup.....to byla pseudo ironie
Kolik těch lidí k seznámení potřebujete, třeba za týden ? Že to takhle hrotíte.
Jako žena budeš mít jinou zkušenost, ale za sebe to mohu říct, že musím oslovit třeba dvacet žen, abych navázal komunikaci. Pokud je smysluplná, stačí. Ale to často není. Po chvíli se ukáže, že si nerozumíme, nejsme na stejné vlně apod. Přál bych si, aby tu bylo více lidí z různých společenských vrstev a různé míry intelektu, aby si každý mohl vybrat toho správného parťáka/parťačku.
Takže odpověď : vůbec nám nepřipadá v dnešní době mobilů s foťákem děláni ze sebe Opičky *378* tím že se v zrcadle vyfotím a pošlu a my na oplátku taky...Tady jde vyloženě o bezpečnost obou stran...A v 99 % většinou tohle odmítnou právě skrytí chlapi nebo reagujou sprostě,osočováním a jiným způsobem. Ono mít tolik galerek a žít na vesnici kde když by se to provalilo se každý zná,by asi nebylo pro většinu lidí příjemné že? A odpověď k Noacojako: Nechápu jak jsi ke své dedukci došla že kolik lidí týdně k seznámení potřebujem...Prostě jsme tu už dost dlouho,celou dobu máme inzerát v Pár hledá Ji...,občas se našel někdo reálný ale poslední roky je to tu samý švindl,chlap za ženským i párovým nickem a pod. Takže to nehrotíme...jen chceme aby obě strany byly v klidu a nebály se že jejich civil fota hodí nějaké pako na net...*8*

Chápu že fotka bez hlavy asi problém pro někoho být nemusí. Ale jen by mě zajímalo, jestli si uvědomujete co včechno na vás i anonymní fotka prozradí. Fotky obsahují metadata a pokud je nesmažete, což spousta lidí nedělá a ani možná neví že to lze, je tam hromada informací. V metadatech je jsou údaje o fotografii, takže je tam mj. čím, kdy, kde atd.. Kdo s tím umí pracovat, zjistí např. přesné místo kde bydlíte a to asi každý nechce... (edited)
Kde vy dva z páru pracujete nebo čím se životě?
Ptám se výhradně v souvislosti s reakci tak vyhrocene...
Například učitelka že školy nebo ze školky se opravdu nevyfoti s obličejem a fakt Ti neposle na net - notabene na tomto serveru. Protože riskuje okamžitý vyhazov, když se její fotka dostane kam nemá.
Jsou tu lidi v pracovních pozicích napriklad obchodnich ředitelů nebo podobně a taky třeba jako radní, úředník na magistrate, politik.
Máme hodně zážitků v různých místech, v různém poměru, s různými věkovými rozdíly, ale na prvním místě jde výhradně o naprostou diskrétnost. Nepodnikame, jsme v zaměstnaneckých poměrech.
To jen na pripomenuti, že odpověď neříká nic o tom, ze dotyčná je chlap.
Četli jste co máme za podmínku? Asi ne že? Fotka bez hlavy(obličeje) Je to takový problém??? *378*
Ja se nikam nehlasim, tak žádný problém není.. 🤣
Tady je fakt škoda o čemkoli diskutovat...
Jen bych se rád zeptal, proč nepoužijete nabízenou možnost si vzájemně na chvíli pustit webkamery a můžete se hned přesvědčit vzájemně i promluvit? To by vám nevyhovovalo, místo podivné fotky?
Ne každý používá noťas, jak v práci, tak doma máme klasické PC kde webka není.
Webka stojí pár stovek a jde připojit k PC*6*
Mobil s internetovým prohlížečem nemáte? Webka jde zapnout na všech, nemusíte mít v aplikaci. Jak byste nafotili ověřovací fotku? Foťakem? Stáhli do počítače, vymazali exif a poslali dál?
Samozřejmě po poslání fotky mohu zapnout webku na pozadí s radiem, tím jasně definuji čas a můžeme si psát na chatu v zamčené místnosti. Mně právě fotka přijde lehce zfalšovatelná, speciálně někým, kdo se trochu vyzná ve focení, úpravě fotek a pošle svou bez metadat.
Firemní mobil na tohle ani náhodou. A přesně jak píšeš, fotka jakýmkoli foťákem, ale klidně i mobilem, potom stáhnout do počítače, smazat exif a teprve potom poslat dál. Pokud tohle neuděláš, troubíš veřejně do světa to, co už jsem psal. A to že je fotka snadno zfalšovatelná je také pravda. Dá se "vyrobit" cokoli. Proto jako ověření je to k ničemu.
Kolik významných lidí, učitelů, úředníků a p. poznáte na fotce s cedulí OD KRKU DOLŮ? *385*
Toto je samozřejmě výjimka. Tady chce každý obličej.
ne je to normální... jen tady je tolik lidí co nejsou reálných a nemůžou tuto podmínku akceptovat...kord za ženskými profily...
Tak komunikuj jen s ověřenými profily a vyžaduje navíc ověření fotkou. Pokud ten dotyčný nebo dotyčná nejsou ochotni, tak se buď jedná o fake profil nebo víš, že pro tebe ten člověk není ochotný udělat takovou drobnost a budeš tak vědět, že komunikace s ním nebude příjemná. Možná i záleží na tom, jak si o to řekneš. Jde to slušně a jde to arogantně. Pokud by mi to někdo napsal víceméně jako pokyn, kašlu na něj.
Overeni na techto strankach neznamena vubec nic.