Tak v mých 50-ti letech mě třeba láká píchat nějakou mladou holku, třeba 18 tku, někdy zase starší zkušenější holku. Někdy si užít více holek najednou. Někdy jen pokecat. Někdy jen masáže. U některých stálic si potom někdy užít společnou dovolenou. Jindy společný výlet.
Dobře, asi to není pro každého, koho ta představa odpuzuje, tak ať na ty placené služby nechodí. Ne každý má na to povahu, nebo peníze.
Dobře, asi to není pro každého, koho ta představa odpuzuje, tak ať na ty placené služby nechodí. Ne každý má na to povahu, nebo peníze.
A ještě mě láká ta možnost výběru. Některé holky jsou opravdu velmi hezké a když takovou holku potkáš v reálu, tak za prvé bys nikdy do ní neřekl, že ty placené služby nabízí. Případně bys ji nikdy neoslovil, protože víš že na to nemáš koule ..
Co chlapy táhne za placeným sexem? Velký výběr z mnoha žen, bezproblémovost, operativnost a je to paradoxně nejlevnější způsob jak si užít. Kolik tě bude stát sbalit a držet si přítelkyni, nedej bůh manželku, aby byla šťastná a spokojená?
Ve vztahu jsou dva, nejen manželka má být šťastná a spokojená. Vztah není jenom o sexu. Do vztahu neinvestuju peníze abych si udržel ženskou na sex, to pak opravdu můžu jít za kurvou.
No a to je právě ono, vztah není jen o sexu , proto když někdo chce, aby to bylo jen o sexu, tak si koupí prostitutku.
Zcela zásadní je, že si chlap koupí právo po sexu odejít , také si můžeš zaplatit po čem toužíš a s partnerkami jsi to neměl, nebo jsi neměl odvahu to vyžadovat.
Kolika bývalkám jsi řekl , ať ti vylížou zadek, bičují tě, že máš rád anál a rád jim stříkáš do pusy ? Je spousta chlapů , který zrovna nemají ženskou, tak jdou do bordelu a fakt neřeší,
kdo tam byl před nimi.
Kolika bývalkám jsi řekl , ať ti vylížou zadek, bičují tě, že máš rád anál a rád jim stříkáš do pusy ? Je spousta chlapů , který zrovna nemají ženskou, tak jdou do bordelu a fakt neřeší,
kdo tam byl před nimi.
Souhlas. Jeste bych dodal, ze mam rad, kdyz ma zenska zajem o me a ne moji penezenku.
Koukněte ale na to z jiného pohledu. Kolik je debilů, lidí s minimální hygienou atd atd.....tam zadarmo ani ťuk.
A vsadím se, že i profesionálka pujde někdy zadarmo, pokud potká muže, který má jistou úroveň.
A vsadím se, že i profesionálka pujde někdy zadarmo, pokud potká muže, který má jistou úroveň.

Placené ženy
Jsem zvědavý
Děkuji za názory