Potěšení přítelkyně POMOC

😋

Zdravím.
Má současná partnerka ne spíše sub a ráda si tuto roli užívá. Při posledním rozhovoru o tom, co by jí lákalo mi napsala následující:

Chtěla bych klecet na koberecku a ty bys mě různě vzrušoval a dráždil a já bych nesměla nic dělat, pouze pokud mi dovolis, za každé porušení by byl trest, že bys mi jo vrazil do pusy a počítal (ty si určíš do kolika a reknes, že počítáš do 20)

Potřeboval bych poradit něco, co po ní chtít, jak jí vzrušovat, "ubližovat" a tak. Nejsem moc na BDSM, tak ocením každou radu.

Díky
Zdar, tu ti vela ludí nepomôže.
Skús si nájsť pár, ktorý sa s touto verziou BDSM zaoberá.
Ja by som hladal podla galérii, prípadne by som si zašiel do nejakého sw klubu a prebral to tam s možnostou to po diskusii hneď aplikovať.
Myslím, že touží dostat výprask....
Jestli na to nejseš, tak moc nevymyslíš... Mám to podobně. Kup kožená pouta s obojkem, to bude mít asi ráda a chvili s tím vystačíš. Případně popruh k posteli nebo tak... A pro tebe se to zjednoduší a jde to.
Takže o to vlastně nejde. Jde spíš o ty praktiky jako takové. Svázat ji ruce za záda, trochu "naplácat" a plodně je jasné, ale tim se neuspokojí si myslím.
Připoutat ke dveřím, je na to takový křížový popruh k těm poutům. A trochu ji zlobit, občas podráždit...možná že bych ještě dál šátek na oči.
Plácání atd. moc neřeším, nejvýš o Velikonocích 🤣🤣
To všechno máme :D Vybavený jsme slušně.