Tetování/piercingy/dredy

Názory?

y se mi líbí čím dál víc. Jak moc to holky táhne i ke klukům, který tak moc nevypadaj, jako oni? Tetování zatím nemám, piercingy neplánuju a dredáč taky nejsem :D Jsem hodně v nevýhodě? :D S tou hudbou se to dá dobře spojit, ale málokdy to vidím. I co se bavím, tak je to samozřejmě přitahuje.

Jaký je Váš názor na slečny vyzdobené některou z již zmíněných věcí. Tetování se mi líbí a s bolestí problém nemám. Časem určitě aspoň jedno tetování dám, ale chci něco osobnějšího. Měli jste taky dilema, co si dáte za první tetování? Lidí znám dost, takže určitě mi poradí, kde nají dobrého tatéra ;) Bavili jste se dlouho s ním/ní o tom, nebo už jste šli se svojí myšlenkou na 100% za svým?
Piercing a dredy budiz. Tetovani uz je nafurt. Ja se rozhodoval dlouho, nekdo to ma jinak. Ale pokud hledas inspiraci tady na amaterech jenom abys to mel jako pozu tak se na to radsi vyser. O pozery nikdo nestoji. Takze nejdriv dospej a nech si od tech duchodcu neco poradit. Maji co rict. Protoze z tveho dotazu cisi vyzralost pubertaka.
Nejde mi o inspiraci pro tetování, spíš jejich odůvodnění a jak se znáte s holkama atd. Všeobecná diskuze. Všechno se mi to líbí ;)
S holkama se znám dobře a tetování mám proto, že se mi líbí a něco pro mě znamená.
Ovu objavu izbrisao je korisnik.
Má si koupit knih, aby byl jako ty, který soudíš knihu podle obalu?