Nájemní bydlení za sex?

Nájemní bydlení za sex. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? :)

Od 1 ledna 2025 je nově v zavedený TČ ohledně sexuálního zneužití žen. A to bude mazec... Pamatovali i ohledně nájemného za bydlení a placení sexem. Tak na to koukni abys i po letech v něčem nelítal....
Zdravím, nic takového v plánu nemám. Jen jsem se s tím setkal. Tak mě zajímá, jak moc je to rozšířené (pokud vůbec) a jaký je na to názor. Nic víc. *4*
Jo barák je můj a stou nájemníci co to tu okupuje a platí pořád už dlouhá léta sexem a k ní k mému úžasu přibyla i dvě děcka
Mám kamaráda, který sháněl bydlení, stačil mu nějaký pokoj a když byl pronajímatel starší pán, tak mu nabízel, že by si chtěl občas pohrát s jeho pérem, na to ale nepřistoupil. Nakonec se mu povedlo u jednoho staršího pána sehnat pokojíček a asi po půl roce bydlení spolu seděli u televize a popíjeli víno. Když už byli trochu v náladě, pán mu nabídl jestli by mu nepůjčil svoje péro na haní a protože měl v hlavě tak mu to dovolil. Pěkně mu ho vykouřil a vyhonil a nakonec oblízal. Kamarádovi se to nakonec líbilo a prý to ještě jednou zopakovali. Rád na to vzpomíná.
tos byl ty ne? ze je to takova slatanina ro snad ani neni mozny
SmartFeather
SmartFeather Neaktivan prije 2 godine
Ovu objavu izbrisao je korisnik.
Několikrát se stalo při hledání podnájmu, že chtěl majitel po nás sex s ní, když být pronajme nám...
Nám se to stalo také ale v podobě kauce kterou jsme nemuseli platit a pan majitel si chodil jednou týdně zasukat s mojí manzelkou
SmartFeather
SmartFeather