"uživatel X není aktivní"

Co to znamená, když někomu nemůžu napsat vzkaz, protože tam svítí "uživatel X není aktivní"? Přitom jasně vidím, že je daná osoba online (zelený puntík i po opakovaném refreshování). Přesněji by mě zajímalo, kde se to dá nastavit. Nikde v nastavení profilu, ani v nastavení vzkazů jsem o tom nic nenašel. Stejně tak jsem projížděl tady fórum i časté dotazy, ale nic. Tak kdyby mi někdo vysvětlil, jak to funguje, tak bych byl rád. Díky

Je to "BAN" pro místní podnikatelky *3*
ten uzivatel si jen necha na chvilku zmrazit ucet a zase se prihlasi neboj to by tam muselo byt deaktivovan aby byl zrusen a s ba nem to nema nic spolecnyho.
Je to ban od místních super administrátorů. :)
ale prdlajs, sam si to nastavi a urc dobu a kdyz bude chtit zase to obnovi, jde to.
Mýlíš se.Takový uživatel se zobrazuje v šedé barvě a po dobu pozastavení nesvítí online a ani nepíše do diskuzí.Toto je jiný případ a zřejmě to opravdu je nějaký trest ze strany amatérů.
Neni, neaktivni profil je VZDY SEDY!!!!! Jde to deaktivovat a kdyz chce obnovi, ver mi delala jsem to taky tak :P Neco si o tom nastaveni precti, nevis.
Neaktivní profil = buď si ho aktivoval uživatel sám (jak píše MiaMia---) - v tom případě ale NIKDY uživatel nebude aktivní a nebo dostal ban od adminů - porušení pravidel - většinou místní ťapky, který podvádí. :)
Praveze to jde mam par znamych co to tak delaji :-) Jeden si ho obnovil po tydnu, je sedej a pak uz zas normalni profil, proste to jde, kdyby to zrusil bylo by smazat profil.
Ale to nikdo nerozporuje,tato možnost tu je.My řešili jiný případ.Mícháš jablka a hrušky.
Mi-An: To asi nemá smysl vysvětlovat, ať si věří čemu chce. :)
Taky jsem si takhle s jednou psal a najednou to nešlo. Je to ironické, že to byla jedna z nejnormálnějších konverzací, co jsem tady s kým měl. Zajímal by mě důvod toho banu.
Zadnej, uz si s tebou nechtela dal psat.
Také nevím.Stalo se mi to též.Uživatel včera přispíval do fóra,byl online a v minulosti jsme si už psali,máme ho jako sledujícího a přesto mi to píše,že není aktivní a nejde mu poslat další zpráva.
V záložce Kontakt -> Účet a jeho správa -> Odebrat a pozastavit účtu se slovo "aktivní" vyskytuje. Ale v tom případě nechápu, proč by byl daný člověk vidět online.

"Po jeho dočasné deaktivaci bude váš účet neaktivní po dobu 6 měsíců, ale nebojte se, během této doby se stále můžete přihlásit ke svému účtu a obnovit jej.

Deaktivace účtu umožňuje uživatelům přestat být viditelní a aktivní na platformě, aniž by přišli o svůj profil. Pokud tedy máte zájem se v budoucnu vrátit a využívat naše služby, stačí požádat o obnovení svého účtu a váš profil bude opět aktivní." (edited)
To je dobré,když budu chtít být pozastaven já.Ale mě to ukazuje neaktivního uživatele a on přitom ve stejnou dobu svítí online a přispívá do fóra.A když mu zavolám přes mobil,tak mi potvrdí,že zde je.A přesto mu zde nejde napsat.
A neříkal, že by třeba něco dělal se svým účtem? Mohl něco udělat omylem...
Já myslel, že si třeba ten člověk pozastavil účet a proto ho vidíš jako neaktivního, ale máš pravdu, že pak nedává smysl, proč svítí online a dál přidává do fóra... To by chtělo napsat adminům na podporu