Iskustva sa pušenjem

Ima li tko da da nije gay kao što i ja nisam, jel nebi volio jebat muškarca i niti bi i naj manje volio da mene neko jebe. Ali kada vidim dobar kurac u nekom videu ili na slici nekako mi sviđa odma mi se digne kurac pomislim da bih volio probati popušiti kurac siguran sam da je jako fino jel i moja žena obožava pušiti. Pa ako ima neko nekakvih iskustava neka napiše.

Slabo ljudi ima što su probali ili imaju želju probati.
Nikada nereci nikada u dobrim okolnostima i kad a je dobar kurac jos ako je veci od mojega uhhh popusiti super jos kada svrsava vcelika radost
Teško naci nekoga za to koliko mi se čini 😵
Imaš li ti iskustva ili.
Eto tako i ja,apsolutno me privlače samo žene ali bih mozda probao pusenje ili drkanje s nekim normalnim po mom ukusu. Nikakvi muževni i dlakavi hvalisavac nego neko tvrd,smiren i čak ženskih manira.
Bio sam jednom isto za probu sa kao transicom i mogu reci da mi se sviđalo i pušenje a najviše sto mi je lizao Sušak.u tome sam stvarno uzivao neopisivo dobro
Tako posto i ja sam uzivam dobro polizati i picku i guzu volio bi naci zenu koja se voli također poigrati sa maskom guzom ili bi par.
Mene isto strašno uzbuđuje dobar kurac, pomisao da ga drkam iako nisam gay, ali volio bih to probati.
Ija nisam probao a baš bih volio 👋
Probao sam i obožava pušiti dobar lomad.Uživancija kad su usta puna
Za sve postoji prvi put, kad vas ponese onda je to to
Gadi mi se pomislit jebat ili bit jeban od muskarca ali također volim vidit tvrd lijep kurac u akciji,pogotovo kad svršava. Trebala bi se stvorit idealna situacija da pustim da mi muško drka ili puši, možda u nekoj kombinaciji sa ženskom.😎
Nisi probao.Svidilo bi ti se,sigurana sam
Ne trebam isprobavat da znam da su mi ženske jebozovne a muškarci nisu...😉
Drkat drugome mogu nije problem ali da pusim to me ne privlaci. Sa spletom okolnosti na jednom druzenju sa parom guzio sam i nju a bome i njega, ok mi je
I drk skupa sa nekim baciti isto zvuči super 👌
Jako zanimljivo 😊😊, jel još tko misli slično ovako..
I mena baš zanima 😊 dali je netko imao takvih razmišljanja. (edited)
Nemam neku želju pušiti ali volim vidit dobar kurac
Super svako nešto voli ja bi naj više volio sa parom pa da bude i muško i žensko 👍