A jesenicko úplně zebite
Tady chcip pes. Jsme tu teprve od prosince a mraky kafíček, stovky km, a pouze jedna skutečná akce. Zajdete na swingers tam se seznámíte hned osobně a prakticky vždy. Navic jediní lidé z sw akcí plni vždy co slíbí a dopředu víte ze nebude s ničím problem. Z toho plyne: ušetřeny čas, ušetřené nervy z psani, ušetřené on chce ona ne, nebo naopak, a to i po pul roce psaní i večeři, ve finále i mraky peněz za naftu a pokud mate deti jako my, ušetříte mimo to i složitě vymýšlené hlídaní, dalsi dopravu cas i prachy za naftu. Sw je jistota, tam je to pak jen o tom zkloubit čas.
Ahoj my taky někoho hledáme, ale tady to je asi nereálné samý falešný profil
Tady na Jesenicku se všichni hledají až se nemužou najít já jsem tady pár let a tady od nás jsem pokecal tak max ze třemi lidmi
ale vijimky se tu najdou uz parkrat jsem se sesel z realem ale je to tu těžký
Já zas podle inzerátů tady často vidím, že lidi vybírají, vybírají, až nakonec přeberou a jedou další kolo.
Je třeba to přísně selektovat.
Třeba ten, kdo má panickou hrůzu si s vámi zavolat, nejspíš nikdy na žádné setkání nedorazí atp.
Je třeba to přísně selektovat.
Třeba ten, kdo má panickou hrůzu si s vámi zavolat, nejspíš nikdy na žádné setkání nedorazí atp.
Určitě si pečlivě přečti osobní popis a inzerát, abys nepsal něco, co už má žena uvedené, nebo abys nerespektoval její pravidla, to bývá jedna z prvních věcí, která ženu odradí.
Důležité je také první oslovení. Napiš víc než jen jednoslovné „Ahoj“ Zmiň něco o sobě, proč tě zaujala právě ona, a co hledáš, pomůže to navázat příjemnou komunikaci.
A pokud nabídneš milé setkání, férovou finanční odměnu a slušné vystupování, máš mnohem větší šanci na úspěch. Pokud ti jde opravdu o příjemný večer, osobní přístup dělá rozdíl.
Důležité je také první oslovení. Napiš víc než jen jednoslovné „Ahoj“ Zmiň něco o sobě, proč tě zaujala právě ona, a co hledáš, pomůže to navázat příjemnou komunikaci.
A pokud nabídneš milé setkání, férovou finanční odměnu a slušné vystupování, máš mnohem větší šanci na úspěch. Pokud ti jde opravdu o příjemný večer, osobní přístup dělá rozdíl.

Návod na seznámení -tady.
Milý amatéři, nestálo by za to napsat návod jak se tu úspěšně seznámit? Prostě vyvarovat se chyb při seznamování. Třeba- popisek na profilu slouží k představě s kým se člověk baví. Je to docela důležité. Za mě je to, to první co může upoutat. I když tam lze napsat cokoliv , je potřeba se něčeho chytit. A hlavně -ti starší vynechávají kolonku-věk.