Kde najít dominu

Jsem ženáč ale doma nemohu mít to po čem toužím. Čím jsem starší tím víc toužím patřit nějaké své paní. Ideálně starší baculaté abych mohl uctívat její tělo, plnit její příkazy. Kde ale takovou najít? Inzerci jsem zkoušel a u nás na jihu čech vypadá že žádná taková nežije.

Hele Jirko, ted to zrovna taky řeším.

Podle mě to je jednodušší, než si myslíš, níže vypíšu bodovitě.

1. vrána k vráně sedá = ať jsou placený či ne, tak se určitě baví s dominama. Nemusí být všechny profesionální, klíčové je se dostat do prostředí kde jich je a) nejvíc a nebo b) je největší pravděpodobnost že tam nějaká bude. Tady na fóru naše milované Madam asi nebudou trávit svůj drahocenný čas.

2. Když už s nima budeš v kontaktu tak prostě se s nima bavit jako s člověkem sobě rovným, ne jako nějakou bohyní. Přece ony taky to musí vnímat špatně když jim odevzdáš kontrolu aniž by proběhl jakýkoliv. proces “zavztahování”. Za mě třeba submise není o bezhlavém ponížování. Ale naopak submise je volba suba že chce sloužit konkrétní paní. Pak si myslím, že i ona tě musí vnímat s větším respektem za to že ale budeš loajalni te jedne popr vice pokud se domluvite.

3. Když už si navázal vztah popř s nima mluvíš tak bych dal hned předem vědět co hledás, proč je to pro tebe důležite a co jsi ochoten konkrétně pro danou Madam vykonávat.

4. A TO JE ASI NEJDŮLEŽITĚJŠÍ! Pokud s nima komunikuješ, tak buď první člověkem kterým jsi. Napr Syn, Otec, Podnikatel, Milovnik letadelek a buh vi co jeste. A az potom je nadstavba Ds vztah. Protoze pokud bude prvni Ds vztah jako tvoje hlavni osobnost ve fazi kdy teprve hledas svoji prvni Madam, tak akorat si privolas prave ty Findominy a žensky ktery vidi ze jsi kus hadru ktery pouzijou a cus.

Asi bych si i presne definoval do ceho chces jit.
Je to proste milenka co te obcas vypraska? Je ti pritelkyne ktera ti dominuje v posteli?
Je to Žena s velkým Ž a mate vztah FLR (Female led relationship) kde ona rozhoduje o Vaši budoucnosti ?
Nebo dokonce bys sel do 24/7 vlastnictví dane Bohyně?

Pak ještě jsou i doplňkove varianty jako Vixen, Hotwife, Slutwife a ty jako Stag, Cuckold, Slave?

Pokud si to vsechno das do kupy a nejen sen ale i realizaci tzn penize, majetky, i plan b aneb co pri rozchodu / rozvodu? Atd. Tak se ti krásne vykrystalizuje koho hledas a pak uz staci na to jen aktivne myslet a mluvit o tom s relevantnimi lidmi.

Casem si tu tvoji privolas a da ti konecne tu pevnou ruku a řád, který potřebuješ. 😌

Tot muj skromny nazor. , Muzu se mylit tak me klidne opravte a priznam se, ze zadnou vhodnou dominu jsem si jeste nevybral (proto Damy, vyberove rizeni stale probiha, viz profil a inzerat ;))) ). Tak diky moji switch natuře si ted holduju ja subinkach.

Jo a jeste jedna zadadni vec. Pokud maz zenu s ona fakt nechce byt dominantni a neciti se do toho, tak ji fakt tim netrap. Zenaty sice nejsem ale par vyzvam jsem musel celit u pritelkyn ktere jsem chtel menit.

Nikdy se nezmenili do te role co jsem chtel a pak zbytecne byl tlak v sexu pak se to přenaselo domu pak i do prace a
uplne zbytecne.

Samozrejme verim ze lidi jsou dobre manipulovatelny a mozna bys ji mohl prehodit na druhou stranu, ale riskujes ze to prokoukne a nebo kdyz se to povede (coz je spoutu casu mikro kroku a prace) tak pokud v tom neni prirozena tak nemusi tu roli
zvladnout a muze dojit k mnohem zavaznejsim problemum nez jen to ze nemas dominantní zenu.
žijou, ale subíků je tolik, že to ani vidlema neodházíš odedveří.
Proč si má vybrat zrovna tebe?
Co zrovny ty přinášíš tak zajímavého?
A ne -- poníženost, nadrženost a prachy nabízí úplně každej, to ani nezkoušej.
Ahoj Jirko, nevšímej si fotky, kterou mám v profilu, je ilustrativní. Myslím, že bych dokázala naplnit Tvá přání. Ale musíme si vzájemně porozumět. Nechci k sobě nikoho, kdo nebude po mé vůli. Napiš mi SZ, kde vyjevíš svoji fantasii, svůj největší sen. Dina
Určitě zůstaň u své ženy, pokud ji máš rád. Pokud máš touhu patřit nějaké domině, doporučuji si klidně zaplatit za lekci, dostaneš to, po čem toužíš, vše si domluvíš rychleji a pak se domůvrátíš ke své ženě. Pokud budeš jen hledat zadarmo, strávíš tím hodně času a nakonec můžeš zůstat i sám.

Ahoj já ti naprosto rozumím určitě se ozve do zpráv manželka po přechodu a s úžasný Fame fatale nemá vůbec zájem už mám jednu kámošku ale mladá ozvi se prosím
sice existují, ale mají spousta lidí co už je našlo před tebou, nevidím to pro tebe moc pozitivně
Zkoušel jsem toho fakt dost. Jediné co se dá najít je placená domina ale to není to pravé. Chci najít ženu která se cítí být dominantní a využije toho
Tak taková žena se u nás nedá najít. V BDSM se pohybuji dlouhou dobu a narazila jsem kdysi dávno na jednu ženu, která nebyla profesionálka. Když se v BDSM žena najde tak se většině případů přikloní k tomu dělat placené lekce a nejlépe si pořídit své vlastní studio.
aby ne, je to jak hledání zlata na klondajku, jen s pozitivním výsledkem
Není reálný, hledám už x let. Škoda, že ani většina placených rádoby domin nejsou dominy, jen se snaží si na ně hrát.
Pořád věřím a hledám. Nechce se mi to vzdávat. Určitě existuje žena která chce být uctívaná.