Ahoj tak to je predsa jasne panulka bude milovnicka cigar tu je popis toho co ta boli pre lepsie pochopenie:
Orezanie špičky (čiapočky) cigary je nevyhnutným rituálom pred jej zapálením, ktorý zabezpečuje správny prietok dymu a komfort pri fajčení.
Základné pravidlá pre orezanie:
Orezávajte rázne: Použite ostrý orezávač (gilotínu) a vykonajte jeden rýchly, silný a presný rez, aby ste predišli roztrhnutiu krycieho listu.
Kde rezať: Čiapočku treba odrezať tesne nad líniou, kde sa spája s telom cigary. Príliš hlboký rez môže spôsobiť rozbalenie cigary.
Typy orezávačov: Najbežnejšie sú gilotíny (rovný rez) alebo V-cutter (otvor v tvare V).
Orezanie špičky (čiapočky) cigary je nevyhnutným rituálom pred jej zapálením, ktorý zabezpečuje správny prietok dymu a komfort pri fajčení.
Základné pravidlá pre orezanie:
Orezávajte rázne: Použite ostrý orezávač (gilotínu) a vykonajte jeden rýchly, silný a presný rez, aby ste predišli roztrhnutiu krycieho listu.
Kde rezať: Čiapočku treba odrezať tesne nad líniou, kde sa spája s telom cigary. Príliš hlboký rez môže spôsobiť rozbalenie cigary.
Typy orezávačov: Najbežnejšie sú gilotíny (rovný rez) alebo V-cutter (otvor v tvare V).
Daj pozor aby nezakašlala , mohla by ti vyfúknuť hrb na chrbte
kamo fajcit sa to vola len obrazne, pretoze v pripade ak ti zapali zalud a cez anal taha dym tak to je prirodzene bolestive podujatie... skus si vyguglit oralny sex pre istotu a porovnat ci ste to robili👍
Skús urológa,…vyšetrenie ,..nie na fajku !!!!
Bolí ma Blowjob
Zdravím s partnerkou sme uz spolu nejaký čas, ale zakaždým keď ma fajčí tak ma to bolí, a to ani nepoužíva zuby. Vedeli by ste mi niekto prosím poradiť, čo máme robiť, skúsiť? Ďakujem