Když jsem se rozvedl tak jsem si našel o 20 let mladší milenku jsme spolu pět let a už mě to s ní nebaví
Jako pokud tohle není fejk, který má poškodit skutečného Davida Krále, na kterého se dá dohledat spousta informací z veřejných zdrojů, tak je to teda odvaha. Rozhodně bych se s takto odkrytými kartami, tváří, osobními údaji a pinďourem nešel…. A pokud je to real, určitě najdeš, jen to chce trošku snahy a možná o něco méně odkrytých karet.
Pokud je to ten co myslime tak takový muž nemá potřebu chodit na tento web. Takovému skáčou dívenky do postele sami. Je to nějaký srandista co sbírá fota slepicek co na takový inzerát skočí.
Já jsem mu poslal ze zdvořilosti i upozornění, že se to děje. Reakce nepřišla, takže buď nedorazilo třeba je to real :)
Pokud to není real, tak tipuji zhrzenou partnerku :(
Pokud to není real, tak tipuji zhrzenou partnerku :(
Taky si myslím, že to je fejk, takhle zoufale se odkopat není snad real, z toho blbost jen čiší. V podstatě princ z pohádky co nakládá balíky slámy do dodávky a na zámku má panelákový dveře.

Hledání milenky - zkušenosti
Zajímalo by mě jaké jsou zkušenosti mužů s hledáním partnerek na reálný sex na tomto serveru. Jsem čerstvě rozvedený/ne zcela zralý na vážný vztah a zajímalo by mě kde a jak najít milenku. Nemám žádný problém platit luxusnější dovolené nebo dražší restaurace, kupovat dárky, parfémy nebo oblečení, případně ženě s čímkoliv pomoci, ale nechtěl bych za sex platit přímo. Nechci si připadat jako u prostitutky, která má stovky nebo tisíce klientů. Vzrušují mě ženy drobnější fit postavy. Je reálné očekávat, že tady někoho takového najdu?