Byl jsem dominantním v D/s vztahu, který se postupně vyvíjel. Moje sub. partnerka (velmi mladá) později vyžadovala stále násilnější tresty. To se neshodovalo s mou představou o takovém druhu soužití. Nebylo pro mě příjemné používat praktiky, které hraničily se sadismem. Neodsuzuji to, jen přispívám do tohoto tématu.
ja mam rad vyprasky na zadek, už jsem parkrat dal klukum i parkrat od kluka dostal, ja davam rukou a s vařečkou, vzrušuje mě to
Jj. Výprasky uděluji rád. ... Výprask jak za starých času a vše ostatní, co k takovému trestání patří....
Zdravím tě rád ti nařežu na holou a pohraj si s tebou pokud budeš chtít i nafotím
Ponižující jistě, právě proto možná tolik lákavé, leč v realitě jsem to bohužel zatím nezkoušel.
Ahoj, také miluji výprasky a hledám někoho, kdo by sdílel moje pocity, touhy a sny . Třeba jsi to ty
Vzhledem k tomu, že není spank jako spank, je tahle otázka dost... mlhavá.
Asi jako ptát se "jak je dneska venku" a neříct kde a kolilkátého.
Spankmůže být trestný, rituální, milostný, terapeutický... a až je všechny vyjmenuju, ozve se někdo ze třetí řady a přidá ze svojí zkušenosti další.
:-)
Asi jako ptát se "jak je dneska venku" a neříct kde a kolilkátého.
Spankmůže být trestný, rituální, milostný, terapeutický... a až je všechny vyjmenuju, ozve se někdo ze třetí řady a přidá ze svojí zkušenosti další.
:-)
Také je to pro mě skvělý pocit dostat výprask na holý zadek. Vždy se potom tak nějak cítím uvolněně
Dostávám od mého Pána pravidelně. Každý výprask očisťuje duši i tělo.
Vyprask na holou je vzdy fajn :)
Já jsem pro se pobavit. Proč ne :)

Vyprasky
Co si myslíte o výprasku na holý zadek? Ponižující příjemné?