Kamarád je obyčejný dobytek, cokoliv si přivezu do přírody tak si i odvezu.
Podle AI:Doba rozkladu kondomu v přírodě závisí na jeho materiálu a může trvat od několika měsíců až po stovky let.Běžný latexový kondom potřebuje k rozkladu desítky až stovky let (často se uvádí až 500 let), protože obsahuje chemické přísady a lubrikanty. Syntetické kondomy (polyuretanové) se v přírodě nerozloží vůbec.
Podle AI:Doba rozkladu kondomu v přírodě závisí na jeho materiálu a může trvat od několika měsíců až po stovky let.Běžný latexový kondom potřebuje k rozkladu desítky až stovky let (často se uvádí až 500 let), protože obsahuje chemické přísady a lubrikanty. Syntetické kondomy (polyuretanové) se v přírodě nerozloží vůbec.
To je úplně stejně zbytečná debata jako jestli se může ve sněmovně chlastat nebo ne.....Jásný že ne..!!!!!!! Stejné jako jestli můžu dělat v přírodě bordel.....Jasný že né..!!! Bych takovejm bordelářům v tom vymáchal čumáky...dobytkům..!!!! Stejné jako na plážích, když kuřáci mrskaj vajgly do písku a pak se v tom rochní.....

Kondom v přírodě
Zdravím vespolek, jak to řešíte s kondomy v přírodě? Berete to sebou? Hodně často vidím gumy zahozené úplně všude, kamarad, co rád sexuje se slečnami v aute mi říkal, že je hazi normálně z okénka, protože guma se rozloží. Já to zatím vždy bral do kapsy, ale už se mi dvakrát stal trapas, ze jsem je zapomněl v kapse a vypral to s tím.