Někdo to řeší nevěrou, někdo honitbou u videa od amatérek, někdo terapii a někdo rozchodem 🤷. Je to jen na vás, co jak se svým vztahem naložíte.
Za sebe můžu říct, že to co máš v profilu vůbec nekoresponduje s tím co píšeš. Zkus si nejdřív udělat pořádek v hlavě a třeba přijdeš na příčinu problému.
Podle mě jsi pro ni přestal být zajímavý, přitažlivý. Přitažlivost se nedá vykomunikovat ani na terapii, spíš se snaž žít život víc podle sebe, mít své plány, koníčky, nebýt pro ženu tak předvídatelný a vždy k dispozici. A makat na své kondici. Ale chápu že po dlouhé době v manželství je to velmi těžké.
Je to otřepaný, ale promluvte si o tom s manželkou a zkuste se domluvit na párové terapii. Tohle rozhodně v pohodě není a i kdyby sis našel milenku, nic to nevyřeší.

Divný vztah
Prosim o radu. S manželkou jsem 15 let. Poslední měsíce, roky nechce sex. Ze ji to nebavi, občas to bylo jen z povinnosti a v poslední době téměř vůbec. Za to ale začala často chodit na koncerty, plesy, festivaly a za kamarádkami na víno a vrací se k ránu. Nevím, zda hledá nějaké jednorázovky, nebo jak mi tvrdí, chce jen vypnout od běžného života a jen byt ve společnosti. Ja uz to dlouhodobě nedávám. Nikam moc nechodim a hlídám děti, kdyz je pryč. Zkoušel jsem najít milenku na seznamce na inzerát a nikdy žádná odpověď. Jak se v dnešní době seznámit? Co funguje, nejsem vyrecnej a baleni mi nikdy moc nešlo. Placeny sex nechci. Spis dlouhodobý vztah. Nějaký nápad, kde někoho potkat a jak sbalit? Kde je největší šance někoho za tímto účelem potkat? Jsem zoufalý..