Vrchol s väčším???

Opýtam sa asi manželiek. Stáva sa Vám, že dosahujete silné orgazmy s väčším a širším penisom

Zaujímavo formulovaná otázka. Predpokladá buď otvorený vzťah, alebo záľubu v trojke MMZ, prípadne väčšia skupina.. Za nás môžem povedať, že dĺžka by mala byť tak akurát... Čo sa týka hrúbky: áno, vždy si to viac užije pri plnej erekcii, v prípadoch keď je ma maxime, tak si to vždy užíva viac... Veľký a tvrdý.. A stačí sa pozrieť na obľúbené dildo a je to jasné... Ale v minulosti som zažil aj baby s úzkou frndou a tie preferovali stredné veľkosti.
Mne stačí ako odpoveď to, že každý týždeň musím buď tepovat gauč alebo prať periny a od potu to nie je , ak ešte nerátam aj tie moje vystriekane dávky semena kade tade 😂
Odpovedám takto... V prvom rade rozhoduje hrúbka, potom dllžka a ak je to dokopy u jedného hlapa a ešte a vie ho používať tak bingo.
Na tej hrúbke čosi bude 🤔. Mne zopár žien potvrdilo: 1. hrúbka, 2. výdrž/technika a ako posledná dĺžka.
Ďaľší čo je na omile, najprv musíš mať niečo v palici, potom mať šikovného a nie veĺkého a hlavne vedieť dať žene to čo potrebuje...
Píše žena a ty pravdepodobne budeš tiež s menším
Myslíš, že ženy, ktoré si kupujú dildo tiež zvažujú, aké má IQ?
ak si zena neuzila s muzom sex kvoli jeho IQ, tak potom musi platit ze dildo s ktorym si to uzila ma vacsie IQ nez ten chlap, ci?
To už je koncepcia na úrovni antikoncepcie *3* IQ hrá určite nejakú treťotriednu rolu, ale sexuálne aktivity ako také sú riadené oveľa staršími časťami mozgu, než aktivity filozificko - kaviarenské.
Taká lepšia sexhračka s AI výbavou nepochybne poráža viacerých 😜
Radšej dildo s wifinou, než nemehlo s ofinou 😂