aj ja chcem sex zo starsou..moj prvy sex bol z 35 rocnou zenou tak asi to ostalo vomne no teraz som uz dlho nemal sex a stale mi chyba sex aspon z 30 rocnou ale tie sa asi hambia za nas vek..je tu vobec taka ktora sa nehambi za sex z mladym chalanom?...ak ano ozvy sa
skoda ze si z daleka ale ak by si prisiel nie je to problem,mam rada zajacikov
mela jsem mladsiho, bylo to fajn. ale 19 ci 20 je uz moc. 25 a vys je lepsi, to uz znam :)
ked to zistis, daj mi vediet :)
veru je to super. Ja som sa s niekoľkymi z netu stretol. A nikdy nemam dosť :) veru nie je nič lepšie ako poriadny sex so zrelou a baculatou ženou.
no je to super raz som to skusil ale teraz nejako neviem ziadnu najst co by mala zaujem V kosiciach ich vela neni
PROSIM NEJAKA SLOVACKA ::PROSIM PROSIM PROSIM PROSIM! :DD UZ SA TO NEDA VYDRZAT! :)
ahoj, velmi ma pritahuju starsie zeny odo mna. ak by sa nasla nejaka zo zap. SK nad 28r, ktoru pritahuju mladsi, budem rad ak sa ozve ;-)
Jo, pročíst si ty fóra je užitečné, to má Lolča pravdu. Pomohlo mi to pochopit některý věci... :) A taky je důležité vědět, jestli to opravdu chceš a jít do toho naplno. Ta paní tě potom udělá šťastným, ony to umí, věř tomu. ;-)
bohuzial kazda minca ma dve strany...
A není růže bez trní. Já to vím...
Můžeš hledat tady, jsou tu ženy, které jsou na zajíčky. Ale zajíčků je mnoho a tak jí hleď nějak zaujmout.;-) A pořádně si rozmysli, co chceš, není to pro každého. Jsou tu dvě fóra na toto téma, tak si je pročti, jestli máš tu trpělivost. Přeju ti hodně štěstí :))
najlepsie su zrele baculky a moletky. pekne stavnate buchticky!!!!
Ovu objavu izbrisao je korisnik.
JJ koukám že máme stejný problém:-(Taky hledám ale už my to připadá že snad neexistujou starší co by chtěli mladý kluky.
Ale existují, existují... ;-)
to by mě teda zajmalo kde:-(ve východních čechách asi ne jak to tak vypadá
jj, Jižní Čechy, země zaslíbená... :)
napr.tu na amateroch...a minimalne jedna zije v juznych cechach, pred rokom sme sa tu nahodou stretli a uz si ani nevieme zivot bez seba predstavit :)

Mlady chalan starsia dama