Macie tez problem z czlonkostwem VIP??
Wyslalem 6 sms i konto nie dziala
A administrator nie odpowiada na wiadomosci zenada!!!!
Gdzie ten ADMIN
TEN TA? TO? czyli Fotozabawa jest poprostu podnóżkiem i lizodupem Tadeusza Rydzyka,dlatego wypisuje bzdury,ale patrząc od strony jego kulis to zazdrość go szarga że nie może sprzedawać Egezsedre za kase.
witam,
z powodu uruchamiania polskiej wersji serwisu nie mielismy czasu na zajecie sie czatem jak nalezy, od poczatku tygodnia jesli wystapia jakies problemy prosze o reakcje, bedziemy reagowac w miare mozliwosci szybko.
admin_pl
z powodu uruchamiania polskiej wersji serwisu nie mielismy czasu na zajecie sie czatem jak nalezy, od poczatku tygodnia jesli wystapia jakies problemy prosze o reakcje, bedziemy reagowac w miare mozliwosci szybko.
admin_pl
Problemy zawsze będą,i będą je mieli Ci,którym się wydaje,że jeśli jest czat,to można wszystko :)),a szczególnie Ci,którzy uważają,że ich regulamin czatu amateri.pl nie dotyczy:)
problemy są po to żeby je rozwiązywać , teraz jak mamy polskojęzycznego admina mamy nadzieje ze będziemy je szybciej rozwiązywać... cieszymy się ze dołączył do naszego grona nowy stały moderator pokoju Polska, pozdrawiamy nowego admina :) i ;)
to co sie tu wypisuje to jedym slowem SZOK znam Promyczkow nie od dzis ,wiec moge powiedziec ze nigdy ale to nigdy nie widzialam u nich na kam ,puszczanych filmow czy czegos podobnego a tych ,ktorzy tak twierdza nie powinni wiecej juz wchodzic na czat amaterii,bo to wstyd dla Pilskich czatowiczow !!!!co za okropni ludziska !!!1zanim cos napiszecie zastanowcie sie milion razy!!!!
Nie daj sie chamstwu, zyj i badz soba.
Nie daj im wygrac, bo jestes bardzo fajna osoba.
Nie daj im wygrac, bo jestes bardzo fajna osoba.
Ovu objavu izbrisao je korisnik.
git masz racje ja kiedys tez weszlam i zostalam wywalona z pokoju podobno za to ze nie podaje sie za siebie tylko dlatego ze nie mam zadnej galeri na amateri...pozdrawiam
nie wchodze do tych DURNYCH POLSKICH pokoji gdzie jest sie wywalanym na zasadzie: "dajcie mi wladze a ja wam pokaze", wole pogadac sobie z czeszkami, przynajmniej wiem ze "cos" z tego wyjdzie.
ktorzy jestescie z nami -dziekujemy i zawsze na nas mozecie liczyc;).pozdrawiamy-PROMYCZEK
To my jeszcze specjalne pozdrowienia ślemy dla całego Białegostoku FOTOZABAWA,świat jest mały,a internet szczególnie:)))A swoją drogą,ciekawi jesteśmy,jaki repertuar programów oferuje TV VECTRA w Białymstoku???Może na ten temat popiszesz FOTOZABAWA?:)))))))))))))))))) ))))))))))))))))))
Aha!!I jeszcze jedno FOTOZABAWA:)),wspomniałeś w swoim pierwszym poście,coś o moralności:)Ciekawe,jak zareagują ludzie w Białymstoku,w TV VECTRA czyli u Twojego operatora:))))),gdy dowiedzą się,żeś ty kobieta a nie facet,hehehehehehe,bo przecież oprócz twojego IP,mamy również zdjęcia z twojej cud-galeri:))))Nie bądź zdziwiony,gdy pan konserwator sieci,będzie na ciebie patrzeć łakomym wzrokiem,hehehehehe.Jak chcesz,to podam ci twoje IP,może nie znasz a ja lubię pomagać:)))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))
Coś o nicku fotozabawa wlazło na tą stronę obraziło kilka fajnych ludzi...
Zastanawiamy się tylko po co takie śmieci tutaj są i maja czelność obrażać użytkowników tej strony, co chcą przez to osiągnąć....?
Nasza rada:
fotozabawa schowaj się w norze z której wypełzłeś i zamilcz.
Zastanawiamy się tylko po co takie śmieci tutaj są i maja czelność obrażać użytkowników tej strony, co chcą przez to osiągnąć....?
Nasza rada:
fotozabawa schowaj się w norze z której wypełzłeś i zamilcz.
witajcie w kilku portalach na necie zobaczylam anonse ze zdjeciem ewy-nylon a takze jej partnera ze szukaja sponsorow ze oddaja swoje cialo za pieniadze , moje pytanie brzmi jak tacy upodleni ludzie sprzedajacy sie za kase moga byc moderatorami pokoju polska to wstyd dla polakow i odwiedzajacych tę strone ze zostali wybrani na moderatorow przeciez krotko mowiac to sprzedajene dziwki sorki ale tak to oceniam
Drogi Panie fotozabawa.
Naszym zdaniem powinien Pan swój wpis tutaj zacząć od przeprosin za wszystkie bluźnierstwa, przekleństwa, których Pan używał na czacie i przykrości, jakie sprawił Pan polskim czatownikom.
Nikt tu nie bierze Pana poważnie i nie wierzy Pańskim słowom.
Pomijając już fakt, że podpisuje się Pan jako kobieta, a jest Pan mężczyzną.
Z poważaniem...
Naszym zdaniem powinien Pan swój wpis tutaj zacząć od przeprosin za wszystkie bluźnierstwa, przekleństwa, których Pan używał na czacie i przykrości, jakie sprawił Pan polskim czatownikom.
Nikt tu nie bierze Pana poważnie i nie wierzy Pańskim słowom.
Pomijając już fakt, że podpisuje się Pan jako kobieta, a jest Pan mężczyzną.
Z poważaniem...
panie breko2441 to pana nikt nie bierze powaznie bo zlapal pan gowniare za kase i szczyci sie pan swoja chuda sylwetka oblesna broda i obwislym cielskiem itd wiec niech pan nie dyskutuje kto komu wierzy bo kazdy wie ze ze ewa-nylon to dziwka jakich malo sprzedajaca sie za kase a jej cep ktorego kopnela w tylek daje dupy kazdemu kto da mu pare zlotych wiec kto tu pod kogo sie podszywa? ewa czy nylon?
Naprawde nie wiem co tu robicie,to Wy obrazacie a nie Was obrazno!to Wasz wybor czy chcecie tu wchodzic czy nie!niestety z tego co piszecie mozna wywnioskowac ze Wasza kultura osobista jest na naprawde niskim poziomie!!!i oby JACEK lub EWA zawsze przeganiali stad takich ludzi!!!!!!!
ps.tyczy sie do fotozabawa:-\
fotozabawa, powiedz mi po co ta wojna ? po co ? nie lepiej byc ok dla wszystkich i normalnie korzystac z czatu ? miec jeden nik i byc soba ? po co to wsztystko, po co lamac regulaminy i zasady czatu, ja tu na poczatku tewz nie bylem idealny ale zobaczylem ze tu ludzie sa naprawde ok, mozna sie zaprzyjaznic, szczerze, ja ciesze sie kazdego dnisa ze moglem spotkac takie fajne osoby tutaj, i owszem do dzis zdaza mi sie ze zostaje wyrzucony z czatu ale zdaje sobie sprawe ze przez to ze cos nabroilem potem przepraszam i jakos sie nie oburzam o takie rzeczy i napewno nikogo nie obrazam. to jest moje zdanie i prosze was dajcie juz spokoj zachowujmy sie jak ludzie lubiacy dobra zabawe. dzieki. !!!!!!!!
przede wszystkim jak dorosli ludzie bo mam wrazenie ze niektorzy wlasnie pomylili sie z wyborem czatu!
Panie fotozabawa...Takim obleśny dla Pana? Ileż to elementów mego ciała Pan zapamiętał:))) Aż sie zawstydziłem.
A swoja drogą...musiał Pan chyba sporo czasu spędzić przy naszej kamerze, zapamiętując takie szczegóły.
Niestety...nie zaprosimy Cię ponownie...chamie malutki.
PS.
Pańskie słownictwo prosto z rynsztoka przynosi Panu ujmę.
Jakieś szkoły Pan kończył?
Człowieczku...dlacze go podajesz się za kobietę?
Może pragnienia ukryte jakieś?:)))
A swoja drogą...musiał Pan chyba sporo czasu spędzić przy naszej kamerze, zapamiętując takie szczegóły.
Niestety...nie zaprosimy Cię ponownie...chamie malutki.
PS.
Pańskie słownictwo prosto z rynsztoka przynosi Panu ujmę.
Jakieś szkoły Pan kończył?
Człowieczku...dlacze go podajesz się za kobietę?
Może pragnienia ukryte jakieś?:)))
"Kobietą chciałbym być,chciałbym być":)))),pewnie tak sobie podśpiewuje "pan"fotozabawa przy goleniu,ups!!!,przy depilacji:)))))))Powiadasz chamie,że pod kogoś się podszywam,tak??Już jeden taki był,który również to nam wmawiał ale jakoś dziwnym trafem,jak już zmusił nas do tego,żebyśmy razem usiedli przed kam,to nie chciał spojrzeć,dobrze,że choć jedno słowo powiedział-przepraszam.Ale ty jesteś zbyta mały,zbyt płaski,wogóle nijaki,żeby tego oczekiwać:)Wracaj "ptysiu" tam,skąd jakis niewytłumaczalny traf,przygnał cię tutaj.A brekusie??Nie życzę ci abyś w życiu miał tyle szczęścia co Oni,że trafili na siebie,bo nie zasługujesz na to.Na nic nie zasługujesz:)Tak więc kmiocie-"pałeczkę" w dłoń i wio stąd:))
hmmmm coz ... wydaje mi sie ze to przez zazdrosc ... coz nie moze miec tego co inni to chce ich obrazac, atakowac ... coz taka znana forma rekacji w psychologii ... do tego kryzys wieku sredniego ... wspolczuje mu ... wskazana terapia ...
to klamstwo. Znam Promyczkow i nieraz z nimi rozmawialem na zywo przez kam z glosem, wiec nierozumie tych zarzutow.Jestem na amateri juz ponad rok i zawsze gadam z promyczkami.
witam..ja chciałabym zapytac po czym para wnosi,ze promyki to nie promyki..bo tak zrozumiaąłm zarzut.a szczerze mowiac,tez jestem od roku na amateri..czynnie,i nie widzialm,zeby promyki puszczali cos z video...po co załonczac wtedy wogole kam?pozdrawiam
Jesli chodzi o promyczków to nigdy jeszcze nie widziałem u nich na kamerce obrazu video, tylko zawsze są na żywo
a znam ich dość dobrze i nie od wczoraj, wiec całe to zamiesznie jest bez przedmiotowe, no i pozdrowienia Promyczki
a znam ich dość dobrze i nie od wczoraj, wiec całe to zamiesznie jest bez przedmiotowe, no i pozdrowienia Promyczki
popieram swoich przedmowcow!!wchodze juz jakis czas i naprawde sporo widzialam ale nigdy nic nagranego w kamerce PROMYCZKOW!!!baaa,widzialam nawet akt malego PROMYKA:))))
eehh szkoda slow na komentarz ludzi pokroju praki..Promykow znamy wszyscy a filmu u nich na kam to ja nie widzialem i chyba nigdy nie zobacze....a swoja droga to Onnaaa na prawde widzialas akt Malego Promyka?? Promyk sie moze obrazic ze tak doslownie sie wyrazasz..ale 5 za szczerosc.. :D:D
Hehehe,Lucas,nie obrażą się,bo rzeczywiście kiedyś Promyczki pokazali na kam zdj Promyka,takie bobo :)))))))))))
a tak na marginesie .... to gdzies napisane ze nie wolno na kamerce obrazu z video puscic ? cos ktos tu kreci .... ja tam tez nigdy u PROMYKOW wideo na kam nie widzialem

O adminach pokoju polska
Wszystko