Traženje

Muškarac
Žena
Par: žena i muškarac
Par: žena i žena
Svrha traženja:
prijateljstvo
seks
razgovor

Albumi korisnika (1)

Osobni podaci

Starost: 45 godina
Seksualna orijentacija: hetero
Bračni status: vjenčani
Boja očiju: zelena
Boja kose: smeđa
Visina: 183 cm
Težina: 82 kg

Osobni opis

Hledám hloubku, ne povrchnost. V životě, v rozhovorech, ale i v sexu.

Rád poznávám nové lidi, ale ne jen kvůli sexu. Rád naslouchám příběhům druhých, rád také sdílím ten svůj. Díky sdílení se mi daří najít dosud neviděné části sama sebe, ale také mé touhy, potřeby i hranice.

Sex pro mě znamená hluboké spojení, odevzdání se jeden druhému v bezpečí a intimitě. Není to jen fyzický akt, ale způsob rozproudění životní energie.

S mou překrásnou manželkou máme eticky ne-monogamní vztah založený na pravdivosti, odvaze, svobodě a sdílení radosti. Vztah, ve kterém následujeme své pocity a potřeby bez obav z následků. Pochopili jsme, že potlačování našich potřeb škodí nejen nám, ale i našemu vztahu. Tento typ vztahu nám umožňuje vedle sebe růst a učit se - lásce, respektu a autenticitě.

Pokud mě chcete poznat, měli bychom být na podobné vlně nejen v pohledu na sexualitu. Odpovím na všechny vzkazy, ale pokud je vaše první zpráva ve stylu „pujč mi svou ženu“ nebo „máš super péro“, konverzace tím pro mě předčasně končí.



Aktuálně bych rád bych poznal štíhlý pár 25-40 let, který hledá začínajícího bulla. Zajímá mě tato dynamika vztahu, protože věřím, že mohu přinést něco jedinečného – kombinaci dominance a empatie. Jsem ochotný naslouchat, respektovat vaše potřeby a zároveň přinést do hry svou vlastní energii a kreativitu. Pokud hledáte někoho, kdo dokáže být dominantní, ale zároveň citlivý a pozorný k vašim přáním, rád se seznámím právě s vámi. Mým cílem je vytvořit prostředí, kde se všichni cítí bezpečně a respektovaně, ale zároveň vzrušeně a naplněně.

Těším se na společné objevování.