Objave na blogu (66)

Orgasmus

Glosator
Autor: Glosator prije 6 godina 2 795 6

Orgasmus je výkřik těla, rozkoš, která vyletěla do výšek až nad oblaky. Znám ji já, ty znáš ji taky. Když se spolu potkají, až ke hvězdám vzlétají.

Milenka

Glosator
Autor: Glosator prije 6 godina 6 659 5

Tak jsem dostal myšlenku pořídit si milenku. Zpestřit své manželské vztahy a vzít sex zas od podlahy. Od podlahy jsem to vzal. Chlapi, no to jsem si dal. Baby se ňák napojily a na mě snad domluvily. Makat teď už musím všude: domácí sex ve dny sudé, v lichých dnech, když ještě stačím, s milenkou si zaskotačím. Vyšťavený až do mrtě na sex mě už přešly chutě. Když vidím ty jejich pipky, vyrazí…

Chlípník

Glosator
Autor: Glosator prije 6 godina 4 780 3

I když jsem byl tlustý hošek, tak jsem měl i pár kámošek. Ve školce, když všichni spali, pod deku jsme se schovali a hráli si na doktory, zkoumali sobě otvory a spolu se divili, co jsme přitom spatřili. Teď když už jsem starý děda, ženská záď přec pokoj nedá, hned se za ní otáčím, valit bulvy nestačím. Pošťačky, sestry, doktorky, ty jejich milé otvorky prozkoumávám všemi smysly. Bohužel jen…

Sebevražda

Glosator
Autor: Glosator prije 6 godina 1 428 6

Chtěl jsem dáti světu vale, neotřele, okázale. Smrt nesmí být žádný humus, dám za to prachy na funus, zamířím do Eros Clubu, beztak léta suším hubu. Tam si šaty odložím, život slastně položím. Vše proběhlo podle plánu, osud uštědřil však ránu. Prostě špatná bilance. Nestačily finance.

Venerické blues

Glosator
Autor: Glosator prije 6 godina 3 511 2

Včera jsem si přines z dýzy dva zárodky syfilýzy. Čile si teďka ve mně bují a hromadně reprodukují Nic netuše sním si slastně: Kdo si první sáhnul vlastně? A jak za kůlnou už bez saka nasadila mi francouzáka. Milý pane van der Velde helou, techniku tu měla přímo skvělou. Poslední dobou se mi někdy stává, že mě mé okolí prý nepoznává a kromě potíží s čuráním mám trochu výstřední chování. Ale…

Krásný čas

Glosator
Autor: Glosator prije 6 godina 8 442 7

Cítím, že to na mě leze – těším se, až oschnou meze. Až děvčata v šortkách, v tričku předvedou nám postavičku, až jaro pokročí dál, a začne kozí festival. Až začnem kroužit kol plovárny a pomýšlet na prasárny, až se vůkol obnaží bílá ženská podpaží, až sukýnky zprůsvitní, až dědkové zneklidní, až přijde ten krásný čas. A nám ztvrdne zas a zas.

Viagra

Glosator
Autor: Glosator prije 6 godina 11 740 6

Máš už flintu vybitou, číši touhy dopitou. Je-li pomoc někde jaká? Přece afrodiziaka! S Viagrou zas budeš jura a partnerka zvolá – hurá. Rozkoš znovu zažiješ, pokud tedy přežiješ.

Breberky

Glosator
Autor: Glosator prije 6 godina 0 96 0

Vyklepal jsem montérky – vypadly z nich breberky. Budou od té striptérky, co na hýždích má kérky. Vybila mi baterky při narozkách Peterky. Teď přijdou jen večerky od té mojí masérky.

Klíště

Glosator
Autor: Glosator prije 6 godina 0 112 0

Prohlídla mě moje žena, řekla jako opařena: Dej si pozor příště, máš na zadku klíště! Někde si se křovím soukal, zadek z kalhot přitom koukal. Ty jsi jak to malé děcko. Doufám, že je to už všecko.

Seznámení

Glosator
Autor: Glosator prije 6 godina 7 1136 7

Potkal jsem ji na plovárně, celkem slušná kostra, věděla hned, vo co kráčí, a šla na to zvostra. Ve vodě mi stáhla plavky, dala pasana, že je prý ze zdejší zdravky ňáká Ivana. U bufáče řekla. „Bejku, tys mě vodvázal, kup mi kolu, rum a žvejku, popojedem dál“. Dnes si oba po těch letech někdy vzpomenem, zůstali jsme při dvou dětech, rum vždy seženem. Připijem si rumem s kolou, ať to táhnem dál,…