Relax po práci

24. svi 2021. · 6,281 views Huawei1

Je polovina týdne a v práci blázinec... Už se těším domů. Vypnu mobil, počítač a svět pro mne přestane existovat. Nemam chuť zapínat ani televizi. Horká vana, to je nápad. Tak proč si neudělat maximální luxus. Zapálím jedinou svíčku, do horké vody nalévám voňavou pěnu a těším se, až se ponořím do příjemné lázně.
Sakra.... Kdo teď zvoní, TEĎ! Jdu otevřít a můj zamračený výraz dává doufám dostatečně najevo, že zvonící vetřelec ruší. Dveře se rozletí a spatřím tebe, ihned ti došlo, že je asi něco v nepořádku. Hodíš nevinný kukuč a přiblble se zeptáš, neruším? Co chceš, na lidi dnes nemam náladu. Smiřuješ se s tím, že dnes asi nepochodíš, otáčíš se a s větou promiň tak jindy odcházíš. Zavírám dveře a v tu chvíli mi docvakne, že vana se stále napouští. No jasně, voda skoro přetéká a já mam po relaxu. Za svitu svíčky hmatám kohoutek a vodu rychle zastavuji. Jsi tu? Slyším z dálky a najednou vkráčíš mezi dveře. Bože ty jsi děsná. Co chceš? Ale ale? Tady si chce někdo užívat relax a beze mě. No dobrá, urazíš se na oko a spustíš. Nezlob se, ale potřebovala bych jen poradit ohledně osnovy k připravovanému školení. Neboj, klidně si vlez do vany a já si sednu k tobě, domluvíme se a já zase vypadnu. Obracím oči v sloup a vzdávám se. Bože! Už ti někdo řekl, jak jsi děsná? Vykouzlíš nevinný úsměv a šibalsky sekneš, ne. Aspoň mi umyješ záda, když už jsi tu. Přinášíš si židli a já už se svlékám a konečně se těším do vody. V koutku mysli přemýšlím, jestli ti nenabídnu, ať si vlezeš ke mně. Ale ne, tohle je jen má chvíle a ty se jen dívej. Lehám si a z pěny mi kouká jen hlava. Vedeme běžnou pracovní konverzaci.... Ne, já mlčím a ty tu pusinku prostě nezastavíš. Zavírám oči a tvůj hlas se pomalu vzdaluje. Cítím tlak na vrchu hlavy a dochází mi, že se topím. Hodně rychle se probírám a tlačím se zpět nad hladinu.
Tak já tady na tebe mluvím a ty si klidně spíš. Normálně jsi mě chtěla utopit. Ne, jen probrat.
Umyj mi prosím záda. Aspoň že umíš říct prosím. Rozliješ mi po zádech studený sprcháč, já jen zatínám zuby a dochází mi, že ty budeš prostě střelený střívko pořád. Roztíráš jej po zádech a tvé hřejivé ruce napravují tu ledovou spoušť. To je taková nádhera, hlavu opírám o kolena a vychutnávám si tvé doteky. Takhle je to nepohodlné, vyhrnuješ si legíny ke kolenům a bosky si sedneš za mne na okraj vany. Nohy dáváš kolem mých boků. Ty jsi fakt šílená, vždyť budeš mokrá. Trocha vody přeci ještě nikomu neublížila. Tak se nemrač a mlč. Poslechnu, masíruješ mi šíji a sunu se víc dozadu, abych byl k tobě blíž. Nohama mě objímáš kolem břicha a pokračuješ v masáži. Užívám si každý pohyb tvých rukou a začínám být dost nervózní. Chodidly nenápadně hladíš můj penis a já cítím, že pomalu tvrdne. Mlčíš a tváříš se, že to vlastně k masáži šíje patří. Tvé ruce se přesouvají na hrudník, dýcháš mi na krk a já už jsem regulérně nadržený. Dlaněmi sjíždíš po břiše až ke koulím, občas je silně zmáčkneš a občas ho pohladíš od kořene až k žaludu. Z okraje vany najednou sjedeš za mě. Ježiši, vždyť na sobě máš oblečení. Tak si mě svlékni. Dost neohrabaně se ve vaně otáčím čelem k tobě, klečím před tebou a svlékám ti legíny i s kalhotkama. Dívám se na tebe a usuzuji, že triko ti nechám. Jak je mokré, je průsvitné a vykresluje tvá překrásná prsa. Trčící bradavky naznačují, že i ty máš chuť v dotecích pokračovat. Rukou ti chytám vlásky v zátylku a líbám tvé horké rty, jemně a velmi opatrně. Toužíš nenasytně po dalších, jazykem bloudíš v mé puse a vyžaduješ vášeň. Na kolenou je mi dost nepohodlně, zvedám se a svlékám ti triko, jen co ho přetáhnu přes hlavu, neváháš. Chytneš můj trčící penis a rovnou ho zasouváš do pusinky. Žádné jemné olizování žaluda a zdlouhavá předehra. Prostě si ho cpeš rovnou hluboko do krku. Chytíš mě za zadek a sama si určuješ tempo i hloubku přírazu. Mě nezbývá nic jiného než se rukama zapřít jak o bradla u krajů vany. Zakláním hlavu a propadám se do říše hříchu. Zvuky klouzajícího péra ve tvé pusince mne přivádí k šílenství. Tvrdne jako kámen, pulzuje a já cítím, že tohle nemůžu dlouho vydržet. Tak dost, tak snadné to přeci mít nebudeš. Odtahuji se od tebe a ty se tváříš jako bych vzal malé holčičce její oblíbenou hračku. Dívám se ti do očí, skláním se k tobě a do ucha ti šeptám. Myslíš si, že si sem nakráčíš, přerušíš mi můj relax, vezmeš si mého ptáka a budeš si dělat, co ty chceš? Tak to ne. Tady velím já.

Otoč se na čtyři, přikazuji ti a tobě v očích zažehnou pekelné plamínky. Poslušně se otočíš a špulíš na mne svou prdelku. Mezi stehny se ti mačkají bochánky mokré mušličky a čekáš, co bude následovat. Plácnu tě přes zadeček, štípne to, sykneš, ale neucukneš. Přijde další štiplavá rána a tobě se to začíná líbit. Obtisk mé ruky dokazuje, že tě nešetřím. Nezasloužíš si to. Skláním se k rozžhavené kůži tvého zadečku a polibky chladím stopu po úderech. Jemně občas kousnu a rukou mířím po vnitřní straně stehen k rozkroku. Hladím ti mušličku, je tak žhavá a nádherně mokrá. Prsty projedu štěrbinkou mezi bochánky a šťávičku, kterou mam na prstech s velkou chutí olíznu. Jsi tak voňavá a tvá šťávička mi tolik chutná. Půlky zadečku tlačím rukama od sebe, jazykem od kundičky mířím zadečku a olizuji okolí dírky. Tiše sténáš a kdykoliv zajede špička jazyka do zadečku, napneš svaly. Snažím se lízat obě dírky ale mam lepší nápad. Jazyk zůstává v zadečku a prsty zasouvám hluboko do tvé kundičky. Bože je tak žhavá. Pohltí mé dva prsty a vrníš jako koťátko. Já ale nechci, abys byla spokojená, já chci, abys trpěla. Přidávám další prst a ty už cítíš mírnou bolest. Hlasitě sténáš a pohupuješ boky tak že jdeš ruce naproti. Napichuješ se a jsi v rauši z jazyka i prstů. Ani já ale nevydržím dlouho. Mam na tebe šílenou chuť. Chytím tě za boky a špičkou žaluda si razím cestu hluboko do tebe. Obejmeš ho a tlak je tak silný že mam pocit jako bys ho už nikdy nechtěla pustit. Přirážím a občas prdelku potěším plácnutím. Nádherně sténáš a šeptáš, jak moc chceš šukat. Zase si bereš sama, co chceš. Já jsem opět ten, co to zastaví. Nebudeš mít to, co chceš ty. Vezmu si já, co mi patří.
Zavři oči a drž. Jestli ucukneš, přestaneme. Do levé ruky beru svíčku, která nám na vaně plápolá plamínkem hřejivého pekla. Pravou rukou tě chytím pevně za vlásky a přitáhnu. Zasténáš. Plamínek svíčky sfouknu, je černá tma a hrobové ticho... Opatrně svíčku nakláním, horký vosk ti kape na zadeček. Pálí to, ale ty mlčíš. Koušeš se do ruky a dobrovolně trpíš. Začnu tvrdě přirážet, mezi každým přírazem je pauza pro další kapku horkého vosku dokud nenakapu vše, co plamínek rozehřál. Odložím svíčku a za vlasy si tě přitáhnu zády k sobě. Propneš se v zádech. Stále tě držím, tvrdě přirážím a druhou rukou ti mačkám prso. Mezi prsty zmáčknu bradavku a občas zatahám. Tmou se rozléhá naše sténání. Něha se vytrácí a my se měníme v hladová zvířata. Živočišný sex ve tmě přerušují pouze zvuky přírazů našich těl. Jednou rukou mě držíš v zátylku a druhou si divoce dráždíš poštěváček. Koušu tě do krku a během další přírazů stříkám horké sperma do tvé kundičky. Přírazy se zpomalují, vychutnáváš si, jak v tobě pumpuje a zalévá tě horkým semenem. Hladím ti bříško, beru do dlaní prsa a jemně je mačkám. Vyklouznu z tebe a po stehně ti vytékají naše šťávy. Můžu si dát vanu? Zeptáš se do ticha... Jasně že jo, zapálím ti tu svíčku a dám sušit oblečení. Vylézám z vany, ty si připouštíš horkou vodu a se zavřenýma očima ti doznívají myšlenky právě odehraného příběhu. Jednou rukou si hladíš prsa, druhou mušličku a cítíš, že sebemenší dotek poštěváčku je stále elektrizující. Přeci to takhle neskončí, on se udělá a já nic? Vylézáš z vany, a zabalená v ručníku jdeš za mnou do pokoje. Ty už máš boxerky? Nechápavě na tebe zírám a ty pokračuješ. Já myslela, že se zachumláme do peřin. No tak jo, ale až se utřeš. Ty a ta tvá pravidla... Shodíš mě na postel, uvolníš ručník a nahá se blížíš k rozkroku jako šelma na lovu. Jazykem ho něžně olízneš a vsaješ do pusinky koule, začíná opět tvrdnout a ty olizuješ žaluda. Držíš péro pevně u kořene a zase mizí ve tvé hladové pusince. Nejsi už tak divoká, prostě si ho vychutnáváš, olizuješ a užíváš si, jak na něm vystupují žíly. Občas jazykem zajedeš pod koule až k dírce. Víš jak moc to mam rád. Začneš kouřit vášnivěji a prstem projíždíš mezi půlkami. Šílím, chytám tě za hlavu a přirážím. Dávíš se, ale nepřestáváš. Líbí se ti to stejně jako mě. Ještě chvilku a vrhám se na tebe, otáčím tě na záda, vášnivě líbám a držím ruce nad hlavou. Jsi opět v mé moci a budeš poslouchat kočičko...

Ruce ti přivazuji k pelesti postele, oči zakrývám ručníkem a líbám tě od ouška po krku stále níž až k mušličce. Prohýbáš se v zádech a víš, že tentokrát tě do ráje přivedu já. Hladím ti bříško a jazyk zasouvám hluboko do mokré a horké kundičky. Dráždím poštěváček, saju ho a ke hře přidávám i prsty. Klouzající v tobě a jazyk kmitající na poštěváčku ti dělají velmi příjemnou rozkoš. Hlasitě sténáš a přeješ si, aby to nikdy neskončilo. Hrozně mi chutnáš a ani já nemam v plánu přestat. Vychutnávám si každou vteřinu, kterou mohu cítit, jak mi tečeš přímo na jazyk. Dávám ti pod zadeček polštář, abys byla výš. Chci ti lízat i prdelku. Svíjíš se rozkoší a hlavu mi svíráš stehny, nepřestávám, naopak lízání na poštěváčku je intenzivní a ty křičíš do ručníku, který máš na očích. Třeseš se v orgasmu a propadáš se do svého světa uvolnění. Ručník dávám stranou a pusou mokrou od tvé šťávičky tě líbám, jazyky se proplétají a šeptáš mi prosbu do ucha, abych tě odvázal. Poslechnu tě, odvážu a něžně se líbáme. Únava si vyžádala svou daň a přitulena v mé náruči odpočíváš. Ležím na zádech a přivírám oči. Vnímám okolí, ale nechci už cokoliv dělat. Jen si užívat tvou přítomnost. Zvedáš mi ruce a já netuším proč, jsem povolný jako hadrový panák. Cítím tah v zápěstí... Cože? Ty jsi mě přivázala? Přeci si nebudeš hrát sám, ale protože jsi mi udělal tak hezky, můžeš se dívat. Kam odcházíš? Mizíš ve dveřích koupelny a pak mi to docvakne... Sakra, zůstala tam svíčka. No jasně, objevíš se ve dveřích do pokoje s rošťáckým úsměvem a svíčkou v ruce. Milá dámo, vosk na zadku už byl, to už není originál. Stále mlčíš a pomalu ke mně kráčíš. Děsí mě a zároveň vzrušuje, že absolutně netuším, co máš v plánu. Obkročmo si sedneš na mého tvrdého ptáka, nezasuneš ho do sebe. Jen se o něj třeš mokrou kundičkou. Vosk ze svíčky mi kapeš na hrudník. Libuješ si v každé kapce a tvůj chladný pohled prozrazuje, jak moc jsi vzrušená. Zvedneš se a stále hořící svíčka vytváří nekonečnou zásobu nástroje pro tvé mučení. Pevně mě chytáš za ptáka a kapeš na jeho spodní stranu, to už dost pálí, ale zatnu zuby a překonávám se. Přeci ti neudělám tu radost, abych škemral o ukončení. Kapky vosku stékají po koulích, mít v puse klacek tak ho překousnu. Probudila jsi v sobě chladnou a krutou vládkyni pekla a nehodláš ustoupit ani krůček zpět. Sfoukneš plamínek a zbytek vosku mi na závěr chrstneš na břicho... to už zasténám, bolestí, i úlevou že je konec.
Tvůj ledový výraz se ale nemění a to mě opět začíná děsit. Ručník, který si měla na očích, teď na oči přikládáš mě. Z ptáka i koulí loupeš vosk a bereš ho do pusinky. Příjemně kouříš a olizuješ rány, které jsi způsobila. Koule si strkáš do pusinky a nádherně saješ, prstem dráždíš okolí dírky a zapomínám na bolest, která ještě před malou chvílí paralyzovala mé tělo. Zase tiše sténám a užívám si doušky rozkoše. Pod zadek mi strkáš polštář, jazykem míříš k dírce a já jsem zcela uvolněný. Vychutnávám si tvé dráždění a úplně jsem zapomněl, jak ses tvářila, než jsi mi zakryla obličej. Chyba, velká chyba. Na kraji dírky cítím studený tlak. Co to je? Pššššt... Zasouváš do mne svůj vibrátor. To si děláš pr... Bolest roztahující mou dírku bych přirovnal ke stejné, jako jsem cítil vosk na břiše. To samé chcete od nás, tak si to vychutnej. Uvolni se. Víc jsi neřekla, opět ticho a tlak. Poddávám se tvému příkazu a marně přemýšlím jak ti tohle vrátit. Začínáš být něžnější, nebo už si na vrnící předmět začínám zvykat. Nicméně jazyk a prst byl příjemnější. Vyndáš hračku a odhodíš ji. Opět nádherně a vášnivě kouříš. Už ti tvou andělskou tvář nevěřím. Jsi čubka, zašeptám do ticha. Nakloníš se k mému uchu a zašeptáš, já vím. Rozvážeš mě a odcházíš i s hračkou do koupelny. Nevím, zda se chci vůbec zvedat. Zadek mě bolí a koule jsou plné k prasknutí. No nic, oblékám si boxerky a jdu si udělat kafe. Sedím u stolu a ty, zabalená v ručníku se šibalsky usmíváš. Copak máš zase v plánu? Nic, jen je mi hezky. Hlesneš a stojíš u linky. Zvedám se a jdu k tobě. Dobře víš jak na mě. Obejmu tě zezadu, hladím bříško a líbám tě na krku. Copak? Nemáš dost? Pták už mi zase tvrdě stojí a tlačí tě nad zadečkem. Nikdy nemam dost. Strhnu z tebe ručník, jednu nohu ti zvedám na linku a klekám si. Jazyk bořím do kundičky a stejně tak hltám i dírku zadečku. Zapřeš se a sténáš. Plivnu ti na zadeček, postavím se a tentokrát na kraji dírky cítíš tvrdý tlak ty. Cpu ti do prdelky svého tvrdého ptáka a ty se jen prohneš v zádech. Podíváš se mi do očí a zašeptáš, tak dělej. Chytnu tě za vlásky a šukám jako by to měl být poslední sex v našem životě. Křičíš bolestí i vzrušením ale každý příraz si oba náramně užíváme... Zezadu ti mačkám houpající se kozičky a ve větách které vykřikuješ, zaznamenám jen jedinou. Vystříkej mě. Dělej! Chytám tě za boky a buším, dokud necítím mravenčení v koulích. Nechci ti stříkat do zadečku. Vyndám ho, tahem za vlásky v zátylku ti naznačím, aby sis klekla. Jsi najednou tak poslušná. Klekneš si na bobek, hladíš si kundičku. Zvedneš hlavu k tvrdému péru, otevřeš pusinku a vyplazuješ hladově jazýček. Díváš se, jak si ho honím, užíváš si svou ruku na poštěváčku a čekáš na výstřik. Horké sperma ti cáká na jazyk, tvář a stéká i po bradě. Nepolkneš to. Vše necháš stékat, kape ti to na prsa a já šílím blahem. Zvednu tě, posadím na linku a vrazím ho do tebe. Cože? Ještě? Také to nechápu, ale chci tě prostě šukat. Líbám tě a je mi fuk že máš pusu od semene. Obejmeš mě nohama a dlaněmi na zadku si určuješ tempo. Netrvá dlouho a i ty se svíjíš v orgasmu. Už nemůžu, fakt už mě bolí koule. Usmíváš se. Tak si dáme sprchu? Souhlasím. Unaveni a zcela uvolněni se přesouváme do sprchy. Vzájemně si roztíráme voňavý sprcháč po těle, občas pohladíme i naše bolestivá přirození a vášnivě se líbáme. Nemam ani sílu se utírat, kašlu na to, pojď, jdeme si odpočinout. Mokří uleháme do postele a usínáme.
Nevím jak dlouho jsem spal... ale probouzí mne něžné polibky na zádech. Ne, prosím už ne. Neboj, jen se loučím, už je večer tak jdu domů. Nechoď, tam tě přeci nikdo nečeká. Chvilku se mazlíme, ale je šílený hlad. Objednáme si jídlo, pod peřinu si zalezeme k telce a za občasných něžných polibků si užíváme něžného a velmi příjemného večera.