Pan kolega s mou drahou

27. svi 2021. · 5,284 views Danel

Čert aby to spral, na sobotu jsme si naplánovali další schůzku a já si ve čtvrtek dojebal nohu, jedno blbé došlápnutí, držkopád na schodech a na tři týdny nechodící sádra. Takže šance jen drobné polízaní či prtění a honitbu. Nezbylo než pana kolegu odvolat z akce, ale on to obrátil a dal mé drahé neslušnou nabídku, co se neodmítá. Ale držel se pravidel a vyžádal si můj souhlas, jako by ten něco změnil.

V sobotu po odpolední kávě, oblečená podle instrukcí pana kolegy, vyrazila má drahá do akce. A já se děsil, co se bude dít, a současně těšil, až se vrátí. A vrátila se posledním metrem něco před půlnoci, vypadala unaveně, ale neskutečně šťastně. Dala si sprchu a upadla do bezvědomí. A já byl celou noc jako na trní a těšil se na její vyprávění. Začala při snídani...

Sešli jsme se na smluveném místě. Začal tím oblíbeným a profláklým klišé, co jsem sama v domluvě chtěla – sundala si veřejně kalhotky a předala mu je. Byl to krásně zvláštní pocit, to jsem chtěla udělat už dávno. Čekala bych nějaký bourák, ale jeli jsme metrem. Odpolední covidový provoz nic moc, našli jsme téměř prázdný vagón a posadil mě proti sobě přes uličku a já musela pod sukni masturbovat a sukni zvedat. Fotil mě při tom…

…a tobě už z toho stojí. Ukaž, pohoním ti, mrzáku...

…fotky donese příště, až se postavíš na obě nohy. Než jsme dojeli do cíle, udělala jsem se dvakrát, vhodně vybral sraz na jednom konci červené a jeli jsme téměř na druhý konec. Pak mi přikázal se postavit k tyči u dveří a chvíli se kolem ní svíjet jako barová tanečnice, nečekaně rajcovní. Nakonec se postavil za mě, přizvedl sukni a protáhl mě ručně, tekla jsem téměř okamžitě. Když jsme vyšli metra…

…ty už stříkáš? To moc nevydržíš, utři si to a olízej mi ruku…

… přikázal se předklonit, sáhl do tašky, jen jsem cítila, jak mi něco protáhl zmáčenou kundičkou a následně vrazil do zadku kolík. Jenže ten kolík pokračoval liščím ohonem a takto vybavená jsem došla až k němu.

K němu však znamenalo na hotel, chrání si soukromí, což chápu a ve svém důsledku mě to zase rozrajcovalo. Ve výtahu jsem se musela rozkročit, aby mě mohl dobře prohrábnout, sice jen pár pater, ale k orgasmu moc nechybělo, což opět vycítil a jakmile jsme vpadli na pokoj, ukázal na křeslo a přikázal mi se dodělat. Splnila jsem obratem a toho dne dosažené orgasmy přestala počítat.

Vrchol však měl teprve přijít. Postel s poutacími pomůckami a dalšími hračkami to jasně naznačovala. Připoutal mě klasicky k posteli, roztažené ruce i nohy, pak mi vyhrnul tričko a začal si hrát s bradavkami. Konečně, za celou cestu mi na kozy nesáhl, a to dobře ví, jak jsem na ně vzrušivá, ale současně mě dole nechal bez pozornosti, to bylo mučivé. Prosila jsem alespoň o dildo, ale jen mě přes kundičku lehce plácl a dál se věnoval bradavkám. Pomalu a dlouze. Skučela jsem, potřebovala jsem zase pořádně omrdat.

Na vytoužené dildo nakonec došlo, pravda o něco větší, než je moje nová hračka doma. Dal mi jej nejdříve olíznout, asi abych si uvědomila rozměry, pak mě krásně roztáhl závojíčky, zasunul a vlastním kolenem zajistil. Poté nasadil womanizer a já téměř ztratila vědomí, něco tak intenzivního jsem doposud nezažila. Tekla jsem jak protržená, ale jak jsem se udělal nepřestal a protáhl mé slastné utrpení na několik orgasmů. Když mě uvolnil z pout, uvědomila jsem si, že mám pod sebou zcela zmáčené prostěradlo. V té chvíli mi došlo, že on sám své nádobíčko ani nevytáhl…

…ty už zase stojíš? Vyhoň si sám…

…ale prý i na to dojde. Dopili jsme víno, venku už byla tma a já se začala chystat k návratu, že mě k metru doprovodí.

Doprovodil dokonale – šli jsme oklikou přes temný parčík, kde jsem mu nejdříve lehce pokouřila, přičemž druhou rukou si musela opět honit kundu, poté mě opřel o lavičku, přistoupil zezadu, chytil za prsa a tvrdě vymrdal. Byla jsem ho plná. A tobě vzkazuje, že mi máš teď vylízat.

Vylízal jsem ji, a přitom si vyhonil. Bylo mi jasné, že než se dám do použitelného stavu, vyžádá si má drahá podobnou nabídku, co se neodmítá. A asi to nebude jen jedna.

Similar stories