Pan kolega a disciplína

31. svi 2021. · 3,291 views Danel

Mladej je stále ve stavu raněných, a tím pádem nepoužitelných, takže mu nezbylo nic jiného, než mi schválit další schůzku s panem kolegou. Sešli jsme se tentokrát kavárně, už tam čekal a objednal mi dvojité latté. Zahajovací procedura byla jako minule na mé přání - sundat si veřejně kalhotky. Sice prskal, že to je strašné klišé, ale když se mi to líbí, proč ne. Dopili jsme kávu, spláchli sodovkou, zaplatil a vydali se na cestu.

Cesta k panu kolegovi vedla parkem a vypité kafe se začalo hlásit. Když jsem se zmínila, že musím, jeho pohled jasně říkal, že to nebude jen tak. Usadil mě holým zadkem na nejbližší lavičku, kolena pod bradu a patami opřená o lavičku, dokonale roztažená. Ohnul se nade mnou zezadu, zvedl sukni, takže jsem se ukazovala na celý park, a začal mě dráždit. Nejdříve jen lehce klitoris, pak prstění, poté drsnější prstění a stále jsem to nesměla pustit. Když pak vytáhl z tašky dildo a zasunul je do mě, myslela jsem, že prasknu, protože jsem vyplněná a močák taky plný. Navíc mi druhou rukou dráždil efektivně klitoris a na vteřinu přesně vycítil ten okamžik, kdy jsem se udělala a řekl to vytoužené TEĎ. Dildo vystřelilo a za ním vodopád slasti, chcala jsem jak malá holka a při tom se svíjela v extrémním orgasmu.

Nechal mě trochu vydýchat, uklidil hračku a postavil se zepředu. Bouřlivý orgasmus ještě neodezněl a už mě začal znovu prstit. Jak byl skloněný, přikousl mi lalůček ucha a bylo to jak rána elektrikou, tělem projelo slastné zamrazení a počůrala jsem se podruhé. Je to hajzl, už zná dokonale, co na mě platí, ale tohle jsem nečekala. Poté jsem se upravila, udělala výraz dámy, jako že se nic nestalo a pokračovali k němu. Opět hotel.

Tentokrát měl pokoj s balkónem, až v posledním patře, takže jsem se ve výtahu automaticky opřela o stěnu a rozkročila se v očekávání luxusního prstokladu. Spletla jsem se, sice mi levou rukou zajel pod sukni a zasunul pár prstů, ale místo dráždění si mě takto jen podržel, otočil a lehce přehnul. Poté druhou rukou zvedl sukni a naplácal mi na holou, nečekané a krutě rajcovní. Než jsme dojeli nahoru, zadek jsem měla červený a krásně to hřálo, výprask byl příjemně jemný, mohl i přitvrdit.

Dnes jsme se domluvili na cvičení disciplíny, takže ihned poté, co se za námi zavřely dveře pokoje, jsem se vlékla a těch pár kousků oblečení složila do úhledného komínku a postavila se do pozoru. Ukázal mi na křeslo a přikázal si sebou hrát se svým tělem, ale zakázal vyvrcholení, s tím, že má nějakou práci a zasedl k notebooku. Jak se později ukázalo, psal povídku na Amatéry z našeho prvního setkání. Když jsem začínala vzdychat příliš, jen se drsně podíval a pokýval nesouhlasně hlavou, musela jsme zvolnit.
Zdálo se to jako věčnost, cítila jsem nutkavou potřebu se dodělat a pořádně si u toho zařvat, jeho to viditelně vzrušovalo a cvakání klávesnice a mé vzdychání k tomu vytvářely zvláštní zvukovou kulisu. Když se konečně zvedl a prohrábl si koule, zavalila mě vlna nadšení, že se už konečně budu moci udělat. Mýlila jsem se, sladce mýlila. Spoutal mi ruce za zády a donutil se maximálně rozkleknout. Vytáhl obyčejné gelové dildo, zasunul mi ho do jeskyňky a zapříčil o podlahu. A zakázal se hýbat. Mučivé, ale nádherné.

Pak přinesl sklenici vody a dal mi napít, pochopitelně tak, abych byla i politá a stékající voda po prsou pomalu stékala až do rozkroku a tam pomalu chladila rozrajcovanou kundičku. Vypila jsem asi litr vody, když se konečně dostal k něčemu pořádnému. Vrazil mi do pusy své nádobíčko. Chvíli jsem ho jemně žužlala, než zcela ztvrdl, pak mi chytil hlavu a začal dělat vyšetření mandlí. Slintala jsem mlsný pes, dole mi to cukalo, ale pořád jsem se nesměla udělat. Navíc jsem opět pocítila tlaky z vypité vody.

Když už to vypadalo, že budu polykat jeho dary, přestal, zvedl mě rozvázal ruce a se přesunuli jsme se na balkón. Tam mě zapřel o zábradlí, vnikl do mě zezadu a tvrdě přirážel. Zašeptal mi do ucha děsnou prasárnu, pak mě do něj kousl a explodoval do mě. Ve stejnou chvíli jsem se udělala a současně počůrala. Ještě chvíli jsme zůstali v této poloze, držel mě za prsa a dráždil bradavky, dokud jsem se nevyprázdnila úplně. Pod námi byla kaluž slastné neřesti.

Už se těším, až to budu vyprávět příteli, ten bude stříkat už u akce v parku. Ale ještě více se těším na další lekci s panem kolegou, ten můj chlap bude ještě dlouho nepoužitelný.

Similar stories