Pan kolega drsně a zběsile

2. lip 2021. · 2,863 views Danel

Před další lekcí s panem kolegou proběhla drobná konzultace, ptal se na reakce a pocity z minula. Vyklopila jsem mu všechno, že jsem netušila, jak může být močení s asistencí krásné, přestože mě před tím piss praktiky vůbec nebraly. A že dlouho oddalovaný orgasmus je pak neskutečně bouřlivý. A co bych ráda ještě zkusila. Zamyslel se a nadhodil scénář pro další kolo. Té představy jsem se trochu zděsila a současně notně zvlhla. Ale kývla jsem na to, zkusit se má vše. Došla se s tím pochopitelně pochlubit partnerovi, pěkně mě při tom prohrábl, vylízal a já ho pak vykouřila, co jiného taky chcete dělat s dočasným mrzákem.

Na schůzku jsem šla oblečená podle požadavků – jen legíny a postradatelné tričko, naostro. Lehce mě to znejistilo, připadala jsem si nahá, vše obtažené a díky tomu viditelné jak mé vzrušené bradavky, tak zařízlý rozkrok. Čekal na smluveném místě a na první pohled mě zaujala jeho taška. Byla plnější než obvykle.

Vytáhl z ní petku s vodou a přikázal vypít, takže mi bylo hned jasné, co mimo jiné bude, a to mě potěšilo. Překvapil, když prázdnou flašku zmuchlal a vyhodil do kontejneru na plasty. Na hotel jsme jeli opět metrem, tentokrát narvaným k prasknutí. Stál za mnou a dýchal mi na krk, levou rukou se držel tyče těšně vedle mé ruky a pravou, umně schovanou za taškou přes rameno, mě hladil po zadku a občas zmáčkl. Pak mě otočil a zajel rukou do rozkroku a nahmátl klitoris, přes tenké legíny to bylo jako by mi to dělal přímo. Tekla jsem a v té chvíli si uvědomila, že to mokro bude vidět. Strašně jsem se zastyděla.

Když jsme vyšli z metra, už jsem dost cítila vypitou vodu, ale bylo mi jasné, že si nemůžu jen tak odskočit někam do křoví. Cesta vesla přilehlým lesíkem, bylo po dešti a vlahý vzduch udělal své, už to muselo ven. Přiznala jsem to a on jen řekl, ať se rozkročím a pustím to. Zrudla jsem a vytřeštila oči, jako regulérně se veřejně počůrat? Pomohl mi opět lehkým prohrábnutím a pak už jsem vnímala jen tu slast z uvolnění a stékající teplo po vnitřní straně stehen. To hlavní však mělo teprve přijít a stále ve mně hlodala drobná nejistota, zda akci neodvolat. Dala jsem tomu zatím volný průběh.

Odbočili jsme na úzkou stezku mezi mladé smrčky a došli na malou mýtinku. Tam se změnil na zvíře a vrhl se na mě. Jednou rukou chytil vlasy, druhou drsně hrábl mezi nohy a stiskl, až jsem vyjekla. Pak mě hodil na zem a vyválel v mokré trávě. Byla jsem zmáčená zvenku i zevnitř. Znovu po mě drsně hrábl, rozerval mi tričko a začal mačkat nečekaně osvobozená prsa. Zvráceně slastné, i když jsem nebyla daleko od stavu, kdy bych dala stopku.

Chytil mě za pravé zápěstí, otočil zády k sobě, ruku přimáčkl pod krk a lehce přidusil. Poté vytasil z kalhot své nádobíčko a přinutil mě ho svou méně šikovnou levačkou honit. Ztvrdl rychle a pak už to mělo rychlý spád. Legíny ke kolenům, předklonit, ruce mi zkřížil za zády, a narval ho do mě. Bušil do toho krátce a intenzivně, explodoval do mě během minuty a já se ani nestihla udělat. Pak před něj dřepnout a dokonale ho očistit jazykem. Při tom jeho nadílka ze mě pomalu vytékala. A že jí bylo, prý týden nestříkal, aby dnešní akce proběhla podle mých přání. Než jsem se stihla zvednout, ještě mě vyválel v trávě a blátě, tak jak jsem byla s holým zadkem a roztrhaným tričkem.

Natáhla jsem si legíny přes zmáčenou a vystříkanou kundičku a vyrazila s ním na hotel. Když jsme se blížili k civilizaci, serval ze mě triko, takže jsem chvíli stála překvapená a nahoře bez. Z batohu však vytáhl plášť, který mi docela sedl a zakryl vše, co by mohlo budit pohoršení. Výtahové extempore se tentokrát nekonalo, na pokoji mi shodil plášť, sundal boty a nasměroval mě do sprchy.

Sám se svlékl, vlezl za mnou a začal něžně smývat špínu z lesa, a hlavně mě rafinovaně zbavil promočených legín. Postavil se zboku, zasunul ruce zepředu a zezadu a ruce mi si pojil v mém rozkroku, jen pár prstů zajelo do kundičky a jeden do zadku. Takto mě nadzvedl, já se ho chytila kolem krku a stáhl legíny ke kolenům a odtud je pak rychle nohou poslal do koutu sprchy. V té chvíli jsem si zcela nepatřičně uvědomila, že nemám v čem jí domů, druhé triko sice mám, a tohle neuschne. Pak mě celou namydlil, umyl mi i vlasy, ale obzvláště se věnoval kundičce, kterou mi několikrát řádně vypláchl a dráždil sprchou. Krásné, zkuste to někdy sprchou.

Já se pak opřela o něj zády a začal mi jemně roztíral pěnu po prsou, přešel na břicho a skončil na klitorisu. Krásně pomalu a dlouze si se mnou hrál, voda po nás tekla a já se neskutečně udělala. Konečně.

Když jsme se usušili, čekalo mě překvapení. Kytice růží, coby omluva za drsné zacházení, ostatně násilí hraje nerad. A pak krásné šatičky, myslel na všechno, abych v čem měla jít domů. Pochopitelně naostro.

Similar stories