Prvýkrát / gay

21. lip 2021. · 4,169 views milenec40

Dovoľte mi aby som zaspomínal na moje úplne prvé stretnutie s mužom.Teda skôr s chalanom aby som bol presný.
Je to už tak strašne dávno, no na prvú skúsenosť sa nezabúda. Internet a zoznamovacie stránky v tej dobe ešte neboli tak rozšírené a tak fungovali iné cesty. Mladší z vás asi budú krútiť hlavou že ako to mohlo fungovať. No fungovalo. Zoznámenia išli hlavne na TXT, teda pre mladších na teletexte cez TV prijímač. Áno, uznávam že je to šialené ale bolo to tak.
Tak som to občas pozeral a sledoval a jedného dňa som skúsil napísať aj ja . Pár nepodarených stretnutí ma neodradilo a zrazu mi odpísal chalan čo chcel staršieho .
Dohodli sme stretnutie na autobusovej stanici. Popravde neveril som že príde. No prišiel . Mladý , 20 ročný chalan, štíhli, nie moc vysoký. Žltá košeľa a horčicové nohavice. Pozeral som na neho ako na zjavenie. Podali sme si ruky a šli sme k môjmu autu. dohodli sme sa že ideme k nemu. Ja som bol v tom čase ženatý.
býval v prenajatom byte na kraji Bratislavy. / Útulný malý byt. Urobil mi kávu a opýtal sa či si dám sprchu. Privítal som túto možnosť , lebo som bol nervózna a spotený.
Po mne šiel on. Ostal som len v uteráku. Pomaly som dopil kávu a vyšiel on .
Vyzlečený bol ešte chudší ako v šatoch , no bol som z neho úplne mimo. Uterák sa mi už dávno dvihol .
Dal mi pusu a pokyn aby som šiel za nim do spálne. Šiel som . Kľakol si a dal zo mňa dole uterák. Penis mi vystrelil proti nemu a on sa s nim začal jemne hrať. Ten chlapec robil veci o ktorých som len čítal a videl som na páv kazetách s tématikou gay porna. Zažíval som pocity ktoré som nepoznal. Bolo mi krásne , no cítil som že dlho to vydržať nebudem vedieť. Poprosil som ho pokynom aby prestal , inak to bude hneď vonku. Postavil sa ku mne a dlho sme sa bozkávali. Bolo to vzrušujúce. No už som aj ja chcel vedieť ako je na tom on tam dole. A tak som sa teraz ja presunul na kolená a uvolnil som osušku čo mal omotanú okolo pásu. To čo na mňa vyskočilo spod uteráka ma zaskočilo. Ten tenký chalan, čo mal dve nohy ako ja jednu mal v rozkroku kyjak.
Pred očami mi stál stĺp dlhý asi 19cm . Nie hrubý . Ale tá hlavička na ňom, to bol klobúk. To bol obrovský žalud. Viem , 19 možno nie je pre niekoho veľa. No ja mám drobca a v tom čase som mal iný penis poprvé na živo pred sebou a to hneď takýto.
Chytil som ho a jemne olízol , Nádherný pocit. Olizoval som a bozkával ho . Hral som sa s ním , nevedel som ako to mám robiť ale ono to išlo akosi automaticky. Ľahol si a ja sa presunul nad neho a hral som sa , honil ho a cuckal. Občas som hnietol jeho krásne malé guľky.Otočil sa na posteli a už sme boli v polohe 69. To čo sa dialo v tej izbe som videl len na videu, a teraz som to mal na živo.
Tlak v nás oboch stúpal. Bolo to cítiť ako sa naše čuráky nalievajú do prasknutia a že k vrcholu nemá ani jeden z nás ďaleko.
Striekal som ako prvý. Tú salvu čo som mu dal do hrdla som cítil ako explóziu. Myslel som si že slasťou padne na to nežne chlapča pod mojím telom. Moje semeno sa valilo v prúdoch do jeho úst. V tom som zacítil že ide aj on. Nemal som odvahu dať si to do úst a tak som sa uhol . No dostal som poriadnu strelu na čelo a tvár a pumpoval ešte niekoľko dávok. Krásne husté , voňavé semeno. Stekalo mi to po tvári aj na pery. Skúsil som olíznuť. Bol to veľmi zvláštny pocit a chuť , ktorú som dovtedy nepoznal. On zatiaľ zo mňa dostával posledné kvapky. Neviem kde sa to vo mne vzalo? ale vložil som si jeho okrasu znovu do úst a olizoval som tú chutnú teplú pochúťku. Spracúval som ho tak chvíľku a ono mi to v puse dajako vyrástlo a o malú chvíľu som mal plnú pusu ďalšej nádielky spermii. Otočili sme sa k sebe a ľahli si . On si dal hlavu na moju hruď a o pár minút zaspal.
Počúval som ako dýcha a vychutnával som si doznievanie našich orgazmov a vôňu semena a vášne ktorá se rozplývala po celej izbe. Zaspal som aj ja .
Prebudenie bolo nádherné. no to už je iný príbeh.

Aksa vám to páčilo , tak komentík poteší.