Nejlepší reálný erotický zážitek

14. srp 2021. · 4,283 views Danny_Smiricky

Už to bude nějaký ten pátek, ale rozhodl jsem se pochlubit se svým největším životním erotickým zážitkem, který mám pořád v hlavě a který se těžko bude překonávat. Abych neprozradil jména účastnic, budu používat smyšlené přezdívky. Stalo se to v jednom nejmenovaném městě na sraze Amatérů, v komorní atmosféře. S paní domácí jsem se znal už z předchozích srazů, tudíž ona znala má slabá místa a taky moc dobře ví, co na mě platí. Připravila proto na mě takovou past.

Přivázala mi ruce k posteli tak, abych se nemohl moc hýbat a pak najednou odešla z místnosti. Byl jsem lehce nervozní, ale vrátila se se dvěma dalšími účastnicemi srazu. Jedna byla silnější, s pořádnými ňadry a černými dlouhými vlasy. Druhá hubenější blondýna, s krásným tělem. Obě s lačným výrazem ve tváři. Srdce mi bušilo až v krku. Obě byly zahalené do ručníku, který jim zakrýval jejich nádherná nahá těla. Paní domácí se jen usmála a řekla: "tak tenhle mládenec má rád škrábání."

A je to pravda. Jemné pomalé tahy špičatými nehty po mém těle mě dostávají do jiné dimenze. Nikdy nezapomenu na moment, kdy ty dvě ve stejnou chvíli sundaly ručník a začaly se ke mě přibližovat. Byl jsem tak nervózní a nadržený, jak ještě nikdy. V momentě, kdy mě všech šest ruk začalo škrábat po těle, tak jsem věděl, že jsem jim vydaný na milost a nemilost. A taky, že budu strašlivě sténat a kňučet. A taky že jo, hodně jsem sténal.

Byl to naprosto impozantní zážitek, který jedna z nich vyšperkovala tím, že mě pomazala citlivá místa olejem. Mám silné záblesky, které se mi zaryly hluboko do paměti a vždy ve mě vyvolají silnou touhu a vzrušení. Jedním z nich je moment, kdy všechny tři kroužily v okolí mého penisu, který se bezmocně kroutil a poskakoval touho a já pořádně nahlas sténal. Druhý, když jsem měl penis utopený v oleji, jedna z nich mě šimrala pod koulema a druhá si vzala mezi prsty můj naolejovaný žalud a začala ho jemně masírovat. Další moment, kdy mě jedna škrábala po vnitřní straně stehen, druhá kolem penisu a třetí (blondýnka) si stoupla na mě, opřela si mé tělo o její a škrábala mě po celých zádech.

Ve své bezmocnosti jsem zažíval úplné stavy sextáze, navíc bez možnosti jakkoliv se ukojit, jen čekat a trpět jak se mi násobí má nadrženost. Trvalo to docela dlouho, pořádně si se mnou vyhrály a já si skoro vysténal hlasivky. Nakonec mě vysvobodily s tím, že zůstaneme v pokoji s krásnou blondýnou. Ještě se mi klepaly kolena, na kterých jsem klečel, když se ke mě přiblížila a začala mě za můj neskutečně nalitý enis tahat. Klekla si pod mě a začala mi ho kouřit. Potom si klekla ona a já jí olízal celou zezadu a pak jí osedlal. Po tom zážitku jsem byl úplně u vytržení a šukání s ní bylo super. Stříkal jsem skoro až po strop a svalil se na postel s myšlenkou, že takové věci bych chtěl zažívat každý den :)

Similar stories