Poprvé (na přání) šestá část

20. pro 2021. · 2,048 views MedaKulicka67

Do sprchy jde Magda sama. Prý abych ji tam neobtěžoval. Potřebuje se malinko zregenerovat. Čekání zkracuji střádáním plánů na hrátky v posteli. Neunikne trestu za to, co mi udělala. Nic na tom nezmění ani to že se mi to moc líbilo. Je už docela pozdě, kručí mi v břiše, šmejdím v lednici po něčem dobrém do žaludku.
„Koupelna je volná! Máš rád volské oka?“
„Mám. Na hniličko prosím.“
Přes otevřené dveře se line lákavá vůně připravovaného pokrmu. Rychle se osprchuji a jdu ke stolu. Tak dobrá vajíčka už jsem dlouho neměl. Nebo že by to bylo dosti náročným dnem? Na obou z nás je přitom vidět značná únava. Začínám mít obavy, že trest bude podmínečně odložen na dobu neurčitou. Rychlý úklid nádobí a jde se do postele. Magda mně vášnivě políbí.
„Honzíku, jsem příliš unavená! Budeme spát, ju?“
Jenom se usměju. Není třeba slov. Magda se otáčí ke mně zády. Přitulím se k ní, v ruce držím ňadro. Cítím, jak se mi prdelkou přitlačí do klína. Vyčerpávající sex dnešního večera má lepší účinky než melatonin. Během chvíle jsme oba v říši snů.
První paprsky ranního sluníčka dopadajících do oken ložnice mě probírají do nového dne. Chvíli trvá, než si uvědomím, kde jsem a co tady dělám. Magda leží na boku, jednu nohu pokrčenou a přehozenou přes deku a s prdelkou nastavenou do cesty hřejících paprsků. Na kundičce se jí vytvářejí malé kapky potu. Společně s vyčnívajícími malými pysky vytvářejí božský pohled pro nadrženého mladíka. Sahám po mobilu abych se přesvědčil, kolik času mi zbývá do slíbené návštěvy u Nadi, o kterou bych nerad přišel. Ručičky ukazují 6:15. Téměř čtyřicet minut na ukojení touhy po božském tělu mé hostitelky. Posouvám se hlavou do jejího rozkroku. Jak se přiblížím ústy ke kundičce a ucítí můj horký dech, pokrčí nohu ještě více. Mezi pootevřenými velkými pysky se objevuje čůrek bílé tekutiny, připomínající vytékající semeno z naplněné díry. Neodolám a strčím do ní dva prsty. Docela hrubě jí prstím až se bojím, že ji ublížím. Magdiny vzdechy mě povzbuzují k rychlejšímu tempu. Jedním okem mrknu na hodiny. Čas rychle utíká. Už ji nestihnu dodělat. Hlavou mi probleskne nápad. Hodina trestu nastala. Pouta jsou stále přicvaknuté ke kovovému rámu postele. Vytáhnu z ní prsty. Hlasitým zakňouráním mi dává najevo nelibost s mým počínáním. Slezu a pomalými kroky obcházím postel.
„Co se děje, Honzíku, Ty se nechceš milovat?“
„Lehni si na záda a zavři oči! Natáhni ruce za hlavu!“

Můj přísný hlas Magdu překvapí ale v očekávání příštích zážitků bez přemýšlení poslechne. Než si uvědomí, co chystám cvaknou pouta. K mému překvapení se jen usmívá. Sama natahuje nohy a nechává si je rovněž připoutat k druhému konci postele. Nedělá to přece poprvé. Je nejvyšší čas se vydat na cestu. Natahuju na sebe kraťasy a triko a jdu ke dveřím.
„Co to sakra děláš? Kam jdeš?“
„Jdu si zašukat s Naďou!“
„To mě tady chceš nechat? Okamžitě mě pusť!“
„Zůstaneš tam kde jsi, než se vrátím!“
„Chce se mi čůrat! Pusť mě!“
Pro jistotu si dávám klíček od pout do kapsy. Ani se na ní nepodívám a odcházím. Z dály slyším její naštvaný hlas. Snad to nebude mít žádné následky. I kdyby, budu to řešit až na to přijde čas. Slyším, jak se u vedlejší zahrady otevírá branka a z nich vychází Lenka. Široký úsměv na krásné tvářičce. Bože, ona je stále krásnější. Po mámě zdědila vysokou, plnoštíhlou postavu, s krásnou prdelkou a obřími ňadry. V minisukni a těsném triku s velkým výstřihem vypadá naprosto dokonale. Je si toho vědoma. Zamává mi a rychlým krokem jde směrem k zastávce. Nádherně přitom kroutí prdelkou. Z toho pohledu se mi okamžitě postaví ocas.
„Je krásná, že? Tak už ji přestaň koukat na zadek a pojď dál!“
Naďa stojí na balkóně jen v průsvitné košilce která nezakrývá vůbec nic. Dveře do domu jsou otevřené. Jdu po schodech nahoru k pootevřeným dveřím. Naďa stojí u balkónových dveří. V světle vycházejícího slunce v tom župánku je nádherná. Jdu blíž, prsty ji chytím za bradu a chci políbit. Najednou se odtáhne, přičichne si k mým prstům a k obličeji.
„Ty jsi dnes už šukal Magdu!“
„Nešukal, jen jsem si malinko líznul.“
„Jen si líznul, jo? Ukaž!“
Kleká si přede mnou na kolena a současně stahuje kraťasy. Chvíli si prohlíží už zase trčící ocas. Opatrně si k němu přičichne a olízne žalud.
„Máš štěstí! Stejně se jdi umýt! Nikde na Tobě nechci cítit vůni jiné ženy. Taky jsem si nebyla zašukat s Patrikem. Kde jsi ji vlastně nechal?“

„Zůstala nedodělaná a přivázaná k posteli. Řekl jsem jí, že jdu za Tebou.“
Za srdečného smíchu odcházím do koupelny. Rychle se osprchuji a vracím se zpět k hostitelce. Seděla na posteli s prsty v kundě a pomalu ji připravovala k šukacímu maratónu.
„Chci zažít vše, o čem jsi snil při šmírování, že se mnou chceš dělat!“
„A co Lenky přítel? Kde je?“
„Tom se vyspává vedle v pokoji. Od brzkého rána spolu šukali a já tady šílela chtíčem.“
Celou si hraje s kundou. Roztahuje pysky a má dva prsty s uvnitř. Když je vytáhne, má je olepené kundím mlékem, vytékajícím až na prdelku. Pokládám ji na záda. Nadiny obří kozy se rozvalí na obě strany. Sama si je masíruje. Potvora, přesně ví, co na mně platí. Zalehnu si ji celým tělem a přisaju se na nabízené bradavky. zkusím se do nich zakousnout. Reaguje hlubokými vzdechy. Tak mamina ráda tvrdší sex. Proč ji nevyhovět. Je čas se posunout níž. Pupek má extrémně citlivý. Kroutí se pode mnou jako had. Jak se blížím ke klínu znova se uvolňuje. Pokrčené nohy, stehna do široka že by ji to mohla závidět kdejaká atletka. Pod sebou už má velký flek ze svého vzrušení. Než si do ní zabořím svůj jazyk namočím prostředníček do kundího mléka a přitlačím na čokoládovou dírku. Zkušeně povoluje tlak abych se pohodlně dostal dovnitř. Přisaju se na poštěváček a prstem ji šukám prdelku. Naďa se snaží tlumit zvuky svého vzrušení zakousnutím do polštáře. I tak je nás slyšet po celém domě. Po několika minutách při hlasitém křiku dosáhne prvního orgasmu. To je chvíle abych zasunul svůj ocas do ještě pulsující díry. Snažím se svou nadrženost krotit abych vydržel co nejdéle, Naďa ale přiráží proti mně jako zběsilá. Při dalším orgasmu mě obejme nohama, kundou mi masíruje ocas tak silně že už déle nevydržím a pumpuju do ní pořádnou dávku smetánky. Bylo to rychlé a živočišné. Ležíme na posteli v objetí. Slyším rychlý tlukot jejího srdce, který se pomalu zklidňuje. Podívám se směrem ke dveřím. Stojí tam Tom se svou kládou v ruce. Určitě měl téměř dvacet centimetrů a byl hodně tlustý. Už chápu, proč se jí podlomily kolena, když ho viděla v koupelně. Vzpomněl jsem si i na blažený Lenin úsměv při odchodu na bus. Když si všimne že o něm vím mizí za dveřmi. Postavím se a jdu za ním. Potkáme se u koupelny.
„Ahoj Tome, chtěl bys jí taky ošukat?“
„Chtěl, ale to mi nedovolí.“
„jestli chceš, přijď za deset minut do ložnice!“

Jdu se vyčůrat a vracím se do ložnice. S Naďou se míjíme ve dveřích. Těch pár minut o samotě využívám k prohlídce místnosti. Hledám šátek nebo něco podobného. Kus takové látky nalézám na dveřích skříně.
„Opravdu chceš zkusit vše o čem jsme snili při šmírování?“
„Vždyť jsem Ti to říkala.“
„Otoč se a zavři oči!“
„Co chceš dělat?“
„Zavři oči!“ Na nic se neptej a jenom si užívej všeho co se stane!“
Složil jsem ten kus látky do úhledného pásku a zavazuju jí oči. Jemně do ní strčím. Překvapením vyjekne a padá zády na postel. Obcházím postel, beru do ruky její hlavu. Pokládám ocas mezi rty.
„Otevři pusu a kuř!“
Tom přichází do ložnice. Ukazuji mu, aby nemluvil. Zároveň naznačuji, aby ji začal lízat. Nenechá se dvakrát pobízet. Při prvním doteku kundy sebou Naďa trhne překvapením. Snaží se mně odtlačit. Držím ji pevně za hlavu a zasunu ocas hlouběji.
„Říkal jsem Ti, abys na nic neptala! Buď hodná a drž!“
Využívám možnosti se dotýkat těch obřích koz a líbat ji břicho. Dostává se do varu, heká a kroutí se. Po několika minutách se vystřídáme. V puse má Toma a já zase projíždím kundu svým ocasem. Trochu se dusí jeho tlustým ocasem, ale rychle se přizpůsobí. Pouští ho jen tak hluboko aby to bylo oběma příjemné. Ten pohled mě vzruší tak že si musím dát pauzu. Naznačuji Tomovi, aby ji zase chvíli obdělával on. Já se věnuji líbání a masáži prsou. Ve chvíli, když tom přiloží svůj tlustý žalud na kraj kundy, Magda se dostává do transu. Za hlasitého řevu se sama na něho napíchne. Téměř okamžitě prožívá svůj další orgasmus.
„Chci Tě mít taky v sobě! Chci Tě do prdelky!
Odstrčí Toma a řekne mi abych si lehl na záda. Po hmatu si nasměruje ocas do své promazané zadní díry. Jde to lehce. Pak natahuje ruce směrem k Tomovi. Neváhá ani okamžik a už se do ní zasouvá svou kládu. Cítím ho taky. Centimetr po centimetru, jak postupuje dál až na dno. Naďa u toho křičí jako by ji na nože brali. Za minutu už máme sjednocené pohyby a šukáme jako o život. Vůbec si neuvědomuji kolikrát už se Naďa udělala. Je ve stálém transu. To už se i Tom blíží k výstřiku.

Se silným funěním vypouští obsah pytlíku do kundy. Pro mě je to nový, nepoznaný pocit. Teplo jeho mrdky cítím až na svém ocasu. Jsem v mžiku taky hotový. Ještě minutu zůstáváme všichni tři spojeni. Jako prvý odchází Tom. Jenom se na mně usměje a odchází do své ložnice. Naďa se svalí vedle mě.
„Obejmi mně a zůstaň chvíli se mnou! Potřebuji cítit Tvoji blízkost.“
Netrvá dlouho a cítím, jak upadá do světa snů. Je Čas se obléknout a vrátit se k Magdě. S obavami ale příjemně unavený se vracím do domu. Přivázaná Magda jen kouká a nic neříká. Pod prdelkou má úplně promočené prostěradlo. Z kundy ji vytéká bílá tekutina. Obličej má nějak divně olepený.
„Už Tě můžu odvázat? Budeš už hodná?“
„Už budu hodná. Odvaž mě prosím. Chce se mi hrozně čůrat.“
„Co to máš na obličeji?“
Odemknul jsem poslední pouto. Nedává na sebe nic znát. Klidně se postaví, otočí se směrem ke mně a „PLESK“. Plnou silou, bez upozornění mi vrazí takovou facku, až se složím na postel. S vážnými obavami očekávám následující chvíle. Magda ale zase s naprostým klidem ukazovákem setře to co má na obličeji a prst mi strčí do pusy.
„Jestli mi to ještě jednou uděláš, ukroutím Ti koule! Rozumíš?“
Na jazyku cítím zvláštní chuť. Raději se neptám, co to je. Rozkročí se nade mnou a kundou mi sedne na obličej.
„Pro tentokrát mi bude stačit, když mi z ní slížeš všechno Patrikovo semeno!“
„To nechci!“
„Ty jsi nerozuměl, co jsem Ti říkal?“
„PLESK“. Přilítla mi další facka. O něco menší silou ale rázná. Raději jsem ji vyhověl. Bylo to zvláštní ale vzrušující. Zajímavá směs chuti Magdina kundího mléka a Patrikova semene.
„Jestli chceš zažít to co včera u vody, pojď se mnou do koupelny!“
„To víš že chci.“
Jdeme do koupelny, kde Magda pustí vlažnou vodu ze sprchové hlavice do vany. Jednou rukou mi přitom stále honí ocas, aby byl tvrdý.

„Lehni si dovnitř.
Hned mě osedlá. Několikrát si na něm zajezdí, Divoce honí poštěváka, zvedne se a stříká mi na břicho. Hned se zase dosedne, chvíli jezdí a znovu se zvedá. Tentokrát mnohem víš než prvně. Mám to po celém těle. Znova si dosedne, šuká mě mnohem déle než předtím a vypustí poslední dávku. Šuká jak smyslu zbavená a dosahuje krásného orgasmu. Drtí mi ocas svými poševními vztahy. Nemusí se ani hýbat a stejně mně přivede k výstřiku. Sám jsem překvapen, jak rychle to šlo. Hroutí se na mně totálně vysílená. Až teď si uvědomuji, jak příjemné jsou doteky její hrudí na mém těle. Cítím tlak vzrušením naběhlých bradavek rozpálených balónů na své hrudi. Po delší době se opatrně zvedá, rukou si sáhne do rozkroku, nabere zbytek vytékající smetánky a labužnicky si olízne prsty. Opře se zády o konec vany.
„Je řada na Tobě! Nestyď se a postříkej mě celou!“
Nikdy bych nemyslel že toho budu schopen. Chvíli mi to trvá ale pak se spustí proud moči. Bere si ho do ruky a sama se postříká dle libosti. Pak si ho bere do úst a vysaje do poslední kapky.
„A pak že to nejde. Udělal jsi mi velkou radost.“
„Co se tady dělo, když jsem odešel?“
„Patrik Tě viděl odcházet, a protože mu nepřiplula jezerní panna, přišel za mnou. Bezmoc a představivost mě natolik vzrušily, že jsem tekla jak místní potok. Dokonce jsem se i udělala. V tu chvíli přišel Patrik. Z pohledu na mou tekoucí kundu se mu hned postavil. Prosila jsem ho, aby mě odpoutal. Místo toho prohlásil že moc mluvím a strčil mi svého nadrženého ptáka do pusy. Šukal mně hluboko do krku až jsem se dusila. Líbila se mu moje bezmoc. Ten zvrhlík se mi pak udělal přímo do krku a poslední dávkou mi potřísnil obličej.“
„Promiň, tohle jsem nechtěl.“
„To nic, užívala jsem si to a taky jsem u toho nádherně tekla.“
„Povídej, co bylo dál?“
„Pak si sedl do křesla, koukal, jak se bezmocně kroutím v křečích a honil si přitom ptáka. Hned byl zase tvrdý. Lehl si na mně a surově mi ho tam vrazil. Měla jsem pocit, že mně roztrhne. Fackoval mi kozy a dostala jsem pár i do čuni. Když už měl dost, naplnil mi kundu. Slezl dolu, prohlásil že lepší čubku ještě neměl a odešel.“

„Zvrhlík jeden! Já bych …..“
Magda ke mně přistoupí, na pusu mi přitiskne ukazovák.
„Děkuji Ti za nejlepší sex mého života!“
„Vážně se Ti líbil?“
„Jo! Stejně jako náš společný konec.“
Nevím, co na to říct. Mám pocit, že jsem se dostal do nebe. Nebo že by to bylo peklo? V tomto okamžiku je mi to naprosto jedno. Chci si jen užívat těch pár zbývajících hodin do příchodu rodičů.