1. Schůzka

16. ožu 2022. · 1,364 views Dom_in_workwear

Čekáš nervózně před hotelem, přešlapuješ a vyhlížíš kdy se objevím. Přijíždím na parkoviště, vystupuji z auta, ty se pomalu přiblížíš.. chytám tě za vlasy a do ucha ti šeptám "teď budeš moje poslušná děvka", ty jen sykneš "ano pane". Ze zadní sedačky vozu si beru sportovní tašku a vedu tě na recepci.

Zaplatím objednaný pokoj a vedu tě k výtahu, jdeš poslušně krok za mnou. Otevírá se výtah, pouštím tě před sebe, mačkám tlačítko pátého patra a druhou rukou tě chytám za vlasy a stahuji tě na sebe. Přes oblečení ti sahám na prsa a přejíždím ti po břiše a stehnech. Jen tiše vzdycháš vzrušením.
Otevírají se dveře výtahu a já tě táhnu za vlasy ke dveřím pokoje. Pouštím tvé vlasy. Odemykám, vstupuji dovnitř a ty poslušně vcházíš.. Jakmile zavřu dveře, otáčím se k tobě a říkám "klekni si a dej ruce před sebe".
Rychlým pohybem ti stahuji tílko přes hlavu a rozepínám podprsenku. "Sundej jí" zazní z mých úst a ty poslechneš. Z tašky vytahuji slabší provaz a svazuji ti ruce k sobě, úplně cítím jak se chvěješ vzrušením, ale zároveň jsi nervózní a čekáš co bude. Chytám tě za vlasy a nutím tě vstát, když jsi na nohách pokračuji ve tvém svlékání. Rozepínám ti kalhoty a i s kalhotkami je stahuji na zem. Pomalu si tě prohlížím, pak tě chytám za svázané ruce a odvádím tě do koupelny, otevírám sprchový kout a tlačím tě do něj. Sám stojím venku a pomalu se svlékám...
Chvěješ se vzrušením a čekáš co bude. Vstupuji za tebou do sprchy a pouštím vodu, chvíli jí nechám úplně ledovou a hlavici sprchy směřuji na tebe. Potom nastavuji teplotu akorát, hlavici dám do držáku a tebe přitisknu na stěnu, rukou ti zajíždím mezi nohy a s úsměvem zjišťuji že jsi úplně mokrá vzrušením. Chvilku si s tebou hraji, dívám se ti do očí, zaleskne se v nich velký chtíč. Otáčím tě zády k sobě a lehce ti přejíždím po zadku, v tom se má vůle mění a na tvůj zadek dopadá první z několika ran otevřenou dlaní
Tisknu se k tobě a do ucha ti šeptám "teď si moje poslušná děvka, rozumíš?" Neodpovídáš hned a za to přichází další rána na tvůj zadek. Okamžitě říkáš "ano,ano"... "Ano co ty děvko?"... Další rána... "Ano pane"... Spokojeně si tě prohlížím a rukou ti znova zajedu mezi nohy, automaticky mi saháš na péro a já se tě ptám " chtěla by si ho v sobě co děvko?" Hlesneš jen "ano pane".... Ale sama víš že si ho musíš nejdříve zasloužit..

Nadimak
Regija
EnZetka EnZetka
Czech Republic Královéhradecký kraj
Sefir Sefir
Czech Republic Královéhradecký kraj
Donna43 Donna43
Slovakia Bratislavský kraj
primir primir
Czech Republic

Similar stories