Trojka s mladým bi sexy párem

25. ožu 2022. · 7,299 views Zajiceksvelkym69

Baví tě mladý těla, trojka, bi, pořádný sex a velký péra, tak to čteš správnou povídku.
Píšu ani ne pár dnů starý příběh, který se odehrál ve večerních hodinách. Po domluvě a pár výměnených fotkách zde na amaterech se mi podařilo domluvit na schůzce s velmi sympatickým párem. Věkové on byl starší sympatak 27cca a ona mladá krásná vysoká sportovkyně 22 menší prsa plný pevný zadeček a nádherný obličej doplněny zářivým úsměvem a vlásky jak z pohádky.
Dojel jsem na místo otevřeli mi a moc hezky mě oba přivítali. Sedli jsme si a chvíli jsme si povídali avšak touha se svést a pořádně si zasukat byla velká.
Začali jsme všichni zároveň se líbat a starat se o mladou slečnu K. lizat bradavky a pomalu dráždit kundicku, která hezky vlhnula při pohledu na moje vysporotovane tělo s očekáváním ještě většího a lepšího překvapení.
Následovalo svléknutí obou můžu mě i jejího partnera. Začali jsme si honit a ona mi začala hezky kouřit moje pero. Následně dostal ochutnat i on a mohli si s ním hezky oba pohrát. Po kouření mi řekl tak ji pojď šukat šlo vidět jak očima sjižděla moje pero a čekala než ji pořádně ošukám. Položil jsem ji na záda a přítel ji hezky pusou připravit což pro ni už tak byla dost intenzivní a co teprve až jsem ji začal šukat. Orgasmy jsem ani nestihal počítat a slečna ráda stříkala vždy když byla což bylo krásně jak bylo mokro a hezky jsem mohl pozorovat jak můj klacek zajíždí hluboko do její úzké růžové kundičky. Občas jsme se vystřídali a a následovali polohy kdy šla i na mě nahoru a pak zezadu. Je nádherný šukat úzkou kundičku slyšet sténání a cítit ty výstřiky. Měla už dost, že vyčerpáním už neměla slov. Přítel bych nadšený a společně jsme se o ní a o mě pomáhal starat.
Na konec oba hezky poklekli a pořádně mě spolu kouřili což bylo nádherný. Pořádně jsem ho postříkal a následně se vystříkal i on. Skvělý večer a nádherný pár

Budu se těšit na další setkání a seznámení!

Similar stories