První zkušenost s mužem - 1. část

18. svi 2022. · 4,695 views Marika_bisex

Ten večer se moc nelišil od mnoha večerů před tím. Nadržená jsem brouzdala po internetu, koukala na široké spektrum porna a hlavně si představovala, že jsem v kůži těch holek, které se oblečené v sexy prádélku na kolenou nakrucují, jen aby uspokojily potřeby mužů a daly jim k tomu k dispozici celé své tělo a jeho otvory.

Vlastně, něčím zvláštní přece jen byl. Ten večer jsem byla nadržená mnohem víc, než kdy jindy a celý den si psala s jedním "amatérem". To by nebylo nic zvláštního, s mnoha muži jsem si psala už dříve, ale nikdy nedošlo na nic reálného, a to buď kvůli mé nervozitě a vybíravosti nebo, když už jsem byla odhodlána jít na schůzku, přišla na poslední chvíli výmluva z druhé strany.

Tenhle se mi ale zdál jiný, psal mile, bez chyb a hodně mi toho o sobě řekl. Uklidnilo mě také, že je bisexuál a má manželku, která s ním nechce často spát, a proto si občas musí užít jinde. Z fotek, které mi na mou žádost poslal, jsem byla dočista hotová. Sportovní mužné tělo, široká ramena, svalnatá hruď a hlavně krásné, velké, tlusté péro. Řekla jsem si: "Sakra ženská, takovýho chlapa mít doma, tak mu klečím u péra od rána do večera!" Tím se ještě zvýšila moje odhodlanost se s ním sejít a udělat mu dobře. Jenže, po polední pauze už nebyl online, a tak jsem si zase povzdychla, že z toho nic nebude.

Celý zbytek dne jsem však myslela na chvíli, kdy budu sama doma, dám si víno v horké vaně, do hladka oholím své tělo, obléknu se jako kurvička a obšťastním alespoň svá gumová dilda. Vždy je pro mě velmi vzrušující, když na čerstvě oholené nožky, namazané tělovým mlékem, navléknu samodržicí punčošky, penis schovám do kalhotek a obuju si sexy boty na vysokém podpatku. Jako slušná holka vše schovám pod sukýnku, kterou však stačí lehce nadzvednout a jsem zase necudná štětka, která si do zadečku strká velké hračky a u toho se se zavřenýma očima snaží o deepthroat, jako by to byla skutečná péra skutečných chlapů. Vzrušuji se u toho samozřejmě díváním na porno a chatováním s nadrženými muži s touhou najít někoho sexy na reálné setkání. Ten večer jsem po něm opravdu neskutečně toužila.

Vydržím si takhle užívat celé hodiny, až už jsem tak unavená, že se z posledních sil přivedu k orgasmu, většinou jen použitím vibrátoru na můj "klitoris" (Každá správná sissy ví, že je to s normálním orgasmem nesrovnatelné). Nechybělo moc a skončilo by to tak i tehdy, jenže se z ničeho nic objevila nová zpráva. Nevěřila jsem svým očím, byl to zase ON! I když jsem v podstatě neustále kontrolovala, jestli u něj nebude zelená tečka, abych mu ihned napsala. Tak moc jsem ho ten večer chtěla. V jeho zprávě stálo:

"Ahoj, jestli máš ještě zájem, měl bych cca. půl hodiny čas na rychlovku."
(V tu chvíli mnou projelo horko i mrazení zároveň.)
"Ahoj, jo chci se sejít, ale myslíš jako hned teď? Už jsem měla dost alkoholu, kde se chceš sejít?".
"Za 15 minut, alkohol nevadí, vyzvednu si tě, kde přesně bydlíš?"
"Kousek od nádraží, ale počkala bych tě raději někde, kde je méně světla a lidí, chápeš.. a pak pojedeme k tobě?"
"Jasně, vyzvednul bych tě na parkovišti za Lidlem, akorát bychom zajeli někam k lesu a byli v autě nevadí?" (Jasně že mi to nevadilo, sex v autě je jedna z mých mnoha fantazií)
"Nevadí mi to, ale bojím se aby nás nikdo neviděl."
"Neboj, mám zatmavená skla a znám místo, kde nikdo nechodí, tak za 10 minut tam? Mám s tím počítat?" (Teď to chtělo hodně odvahy, zase mnou projel pocit horka z nervozity, ale chtěla jsem to tak moc)
"OK za 10 minut tam, ale jak tě poznám? Já budu mít černé boty na podpatku, černé punčochy, černobílou kostkovanou sukni a tmavé tričko s tmavou bundou.. prostě budu ta sexy hubená vysoká bruneta :D"
"Až se budeš blížit napiš, já už tu čekám, takže na tebe zablikám."
"OK vyrážím.. těším se, ale asi budu ze začátku nervózní!"
"Taky se těším, bude to fajn, nervozity tě hned zbavím a užijeme si to :)"
"To doufám, tak zatím pa."

V tuto chvíli vyrážím z bytu, samozřejmě nalíčená a s parukou. Jdu na vysokých jehlách a cítím se vážně sexy. Nervozitou se celá klepu, venku už jsem se občas procházela, ve tmě a z dálky nejde vůbec poznat, že jsem holka s překvapením v kalhotkách. Sem tam se za mnou nějaký pěkný chlap ohlédne.. kdyby jen věděl. Lichotí mi to a vždycky si představuju, že mě z ničeho nic zatáhne do parku a tam mě drsně ošuká, ale která z nás ne, že dámy?

Teď ale myslím jen na jedno. Doufám, že tam bude čekat, doufám, že to bude on, doufám, že mě nebude znát, můj obličej ještě neviděl, doufám, že to bude takové, jako jsem si představovala. Každým krokem, kterým se blížím k parkovišti, se mi zrychluje tep a svírá hrdlo. Sakra vždyť já jsem mnohem víc nervózní, než když jsem jako kluk poprvé spala s holkou!! Uklidni se! Uklidni se! Už tam skoro budeš holka, konečně ochutnáš živé péro. Musím mu napsat.. "Už tam skoro budu." - chvilku se zastavuju za rohem a čekám na potvrzení, ale nepřichází odpověď. Zase mnou cloumá nejistota, ale po chvíli se odhodlám vyjít na místo setkání. Zhluboka dýchám, rozhlížím se kolem, po několika autech, které stojí na tmavé straně parkoviště. Najednou na mě bliknou dálková světla. V tu chvíli se mi strašně uleví, ale zároveň se mi ještě víc rozbuší srdce. Je to zvláštní pocit, ale přes velkou nervozitu jsem tak nějak klidnější a smířená se svým blízkým osudem. Ladnou chůzí směřuji k autu a beru za kliku dveří spolujezdce...

-- Konec 1. části --

Similar stories