Ona - Zajdíkova fantazie

10. lis 2022. · 979 views Zajdik98

Ahoj, tak po nějaké době jsem se zase trošku více rozepsal. Pro ty, co chtějí čistě erotickou pasáž, nechť přeskočí na osmí odstavec Za chvíli se...

Byl krásný sluneční den, babí léto. Venku bylo příjemné počasí na procházku. Dnes byl ten den, kdy se ta tajemná kráska rozhodla, že je připravená se sejít se mnou. Tedy, že ať za ní přijedu, že se projdeme. Já jsem se na to těšil, neboť byla velice sympatická a příjemná po hlase. Nikdy jsem však nevěděl, jak vypadá, pouze z popisu. O to víc jsem ji chtěl uvidět. Chtěl jsem vědět, jak vypadá ta slečna, která je schopná mi vykouzlit úsměv na tvářích a dopřát mi pocit uvolnění, že se nemusím bát být sám sebou.
Byli jsme domluveni na odpoledne, a tak po obědě jsem za ní vyrazil.

Cesta byla celkem dlouhá. Přes dvě hodiny jsem za ní jel. Což vedlo k tomu, že jsem měl kupu času přemýšlet. To se mému mozku líbilo, protože tam mohl začít házet jednu pesimistickou věc za druhou. Co když tam přijedeš a až tě uvidí na živo, tak se vymluví na to, že musí si ještě něco zařídit, že se omlouvá, ale že na to zapomněla. Co když bude to trapné ticho, a přesto, že online spolu hodně mluvíte a píšete si, že tady dojde k tichu, protože se oba budete stydět a bát. Abych tyto, ne zrovna náladu zvedající, myšlenky přehlušil, pustil jsem si v rádiu písničky a začal si zpívat. Ještě, že jsem jel sám, protože to mé krákorání by dovedlo člověka k tomu, že by dobrovolně za jízdy opustil vozidlo. Stačily pohledy ostatních řidičů na semaforech, když se stálo, jak na mě koukají, jak se tam pohupuji ze strany na stranu a přitom pohybuji pusou. No ještěže jsem nemusel mockrát, a ani dlouho, stát na semaforech, jinak by si to možná i někdo začal natáčet.

Když jsem dorazil do cíle své cesty, tak nastal další problém, nebo respektive stresující faktor. Parkování!!! Jestli je něco, co nemusím, tak je to podélné parkování. Naštěstí o kousek dál jsem zahlédl kolmé parkování, takže jsem zajel tam. Hotovo! Zaparkováno a ani to nebolelo. Zhasl jsem motor a dal jsem své tajemné slečně vědět, že jsem už na místě. Aby to hledání měla jednoduší, tak jsem z auta vystoupil. Za chvíli mi přichází zpráva, že už jde. Rozhlížel jsem se proto po okolí, abych ji uviděl. Najednou spatřuji krásnou brunetku v modrých, volnějších, šatičkách s délkou lehce nad kolena. Tím, že lehčeji pofukovalo a ona se ocitla v protivětru, tak se jí šaty přitiskávaly k tělu a kopírovaly ho. Já jsem tedy spatřil její křivky. Její dlouhé vlasy se občas ladně zvedly, když fouklo silněji. Už byla skoro u mě a já uviděl její krásný úsměv a její zářivé kaštanové oči.

„Zajdík?“ promluvila na mě. „Ano, Zajdík,“ odpověděl jsem a usmál jsem se. Bál jsem se, co teď nastane. Její krása byla úchvatná a já se bál cokoliv říct, abych neřekl nějakou volovinu. Naštěstí rychle došlo ke zlomu, ani jsem nestihl nic udělat, a ona mě objala na přivítanou s pusou na tvář. Juuuu, té krásně voněly vlasy. Cítil jsem vůni pivoněk, nádhernou a uvolňující vůni. Navíc i to objetí bylo uvolňující, protože jsem se jí musel asi líbit, jinak by mě neobjala. „Jakou jsi měl cestu?“ zeptala se mě záhy po objetí. Já jsem byl však její krásou unesen, avšak slyšel jsem její dotaz. „Jo, dobrou,“ odpověděl jsem. „Co ty? Co jsi dělala, než jsem přijel?“ zeptal jsem se jí. „Nic zajímavého,“ odpověděla a usmála se.

„Tak, půjdeme se tedy projít,“ povídá mi a ukazuje, kudy vyrazíme. Procházeli jsme se přes hodinu, přičemž jsme si různě povídali. Bylo to příjemné. Venku bylo hezky, takže procházka byla příjemná, navíc jsem viděl nová místa a dozvěděl jsem se i zajímavé historky od ní. Bylo příjemné být uvolněn a moc si povídat otevřeně. Pomalu jsme se zase blížili k místu, odkud jsme vycházeli. „Nechceš jít dál?“ nabízí mi. Já jsem na začátku nevěřil tomu, že by to mohlo vyjít takhle krásně, takže jsem ani nepočítal s tím, že by mě pozvala k sobě. Byl jsem mile překvapen. „Rád půjdu dál,“ odpověděl jsem jí.

Měli jsme společnou věc, oba nemusíme výtahy, takže jsme si dali společný výšlap schodů do 4 patra. Bylo to tu! Stál jsem před jejími bytovými dveřmi. Kdyby byla sériový vrah či jiný záporák, tak bych v ten moment to ani nevycítil. Byl jsem jí až příliš okouzlen. Otevřela dveře a my jsme spolu vstoupili dovnitř. Zout jsem se měl až v chodbičce. Ač mi to bylo blbé, tak byla ta vycházka dlouhá a já potřeboval na záchod, takže jsem se jí zeptal, zda si můžu odskočit. „Tyhle dveře,“ otevřela mi je. „Děkuji,“ odpověděl jsem. Poté mi ukázala, kde je koupelna a po umytí rukou mě zavedla do obývako-kuchyně.

Usadila mě na gauč a ptá se mě: „Dáš si něco k pití?“ „Vodu bych si prosím dal,“ odpovídám. Ona vytřeštila oči a povídá: „Vodu? Obyčejnou holou vodu?“ „Ano, obyčejnou vodu. Já jsem nenáročný na hoštění,“ s úsměvem jí povídám. Natočila mi tedy skleničku s vodou a položila ji přede mě. Za chvíli si taky ke mně přisedla a povídali jsme si. Když jsem se chtěl napít, tak se prokázala má šikovnost a já si polil tričko. „Já jsem vůl,“ zvolal jsem. „A já jsem si myslela, že jsi Zajdík,“ začala se smát. Zvedla se a odešla do ložnice.

Za chvíli se vrátila, stála ve futrech do ložnice a v ruce držela tričko. „Tohle tričko by ti mohlo být akorát, tak se převlékni,“ pověděla mi. Sundal jsem si tedy triko a chystal se k ní pro to suché. Avšak když jsem si sundal triko, všiml jsem si, jak se jí rozsvítily oči. Uculila se a začala se červenat. Dokonce se kousla i do rtu. Přišel jsem k ní. Viděl jsem, jak její oči si mě prohlíží. Jak nejraději by se mě dotkla. Naklonil jsem se k jejímu levému uchu a pošeptal: „Mám si začít hrát?“ Uslyšel jsem její vzrušivé vzdychnutí. Chystala se něco říct, avšak já jí přiložil prst k ústům. „Pššššttttt,“ pošeptal jsem jí stále do stejného ucha. Ona však byla hravá a tak lehce zaklonila hlavu a olízla mi prst a už si ho chtěla strčit do pusy. „Nenene, teď si hraju já,“ a uhnul jsem svým prstem pryč od její pusy. Rychle jsem levou rukou zajel pod její šaty a rozepnul jsem jí podprsenku. Zároveň jsem ji kousnul do ucha a přitlačil k futrům. Začal jsem ji líbat na krku a levou rukou jsem jí začal dráždit její pravé prso. Ona se mezitím rukama dotýkala mé obnažené hrudi a zad. Zároveň si mě tiskla k sobě. Líbilo se jí to.

Ona už ale nechtěla stát ve futrech, tak se tak nenápadně snažila dát najevo, že támhle je ložnice a postel. Takže od futer jsem si ji nasměřoval do ložnice a povalil ji na postel. Olíznul jsem ji od krku až k bradě a poté ji začal líbat. Levou rukou jsem si hrál s jejím pravým prsem. Pak jsem ji začal líbat od úst až na hrudník. Poté jsem pokračoval k jejímu zahalenému pupíku, až jsem dorazil k tříslům. Doodhrnul jsem jí svou pravou rukou šaty a políbil její mušličku přes kalhotky. Snažil jsem se zuby jí ty kalhotky stáhnout, ale to nešlo tak hladce a dlouho by to trvalo. To se mi nechtělo čekat, chtěl jsem si hrát teď hned! Takže jsem vysunul svou levou ruku ze šatů, kde jsem jí dráždil prso, a chytil s ní jeden konec jejích černých, krajkově lemovaných, kalhotek. Druhou rukou jsem udělal to samé a pak jí je táhnul po jejích stehnech, holení až k chodidlům, kde jsem je osvobodil a zahodil mimo postel. Poté jsem ji začal od jejího pravého chodidla líbat až k jejím tříslům a svou pravou rukou jsem jí jel po její levé noze do stejného cíle. Vnímal jsem její dýchání, vzrušovalo jí to, líbilo se jí to.

Už jsem dojel do jejího klína a tak jsem ji začal líbat na její kundičce. Jazýčkem dráždit a občas jsem se zakousnul a nasál jsem její kundičku do svých úst. Ona mi zabořila své ruce do mých hustých tmavých vlasů a hladila mě. Po hraní pusou, jsem se rozhodl, že si budu hrát i svými prsty. Proto jsem jí tam strčil nejdříve jeden prst, ale cítil jsem, že je dost uvolněná, takže jsem mohl přidat i druhý. Mezitím co jsem ji svou pravou rukou prstil, svou levou ruku jsem jí položil na tvář a začal ji hladit. Svými ústy jsem zamířil k těm jejím a začal jsem ji líbat. Občas mi hlasitěji vzdychla do úst, což se mi líbilo, vědět, že jí činím potěchu. Po nějaké době, jsem se naklonil k jejímu pravému uchu a pošeptal jí: „Až si dohraju, tak ti vyšukám tu tvoji pusinku“. Najednou byl cítit tlak. Tato slova vedly k tomu, že se udělala. Spokojeně jsem se pousmál.

Začal jsem jí pomalu sundávat šaty. Za chvíli tam již byla celá nahá přede mnou. Měla krásná prsa, akorát do ruky. „A teď ti vyšukám tu tvou pusinku, s kterou se tak krásně usmíváš,“ pohlédl jsem jí do očí. Sundal jsem si kalhoty, trenky i ponožky. Z toho předešlého hraní jsem byl dostatečně vzrušený. Vzhledem k tomu, že ležela, tak jsem si nad ní kleknul a strčil jí ho k ústům. V ten moment jsem ucítil, jak si ho sama a ochotně cpe do pusy. Začal jsem dělat mírné pohyby, avšak tahle poloha nebyla pohodlná. Proto jsem přestal. Ani jsem jí nemusel nic říkat, pochopila to. „Stoupni si mimo postel, já si k tobě kleknu,“ povídá mi. Hned co jsem se postavil, už mi klečela u nohou a jednou rukou ho chytla a pusou ho začala kouřit. Krásně ho laskala. Rukou dělala krouživé pohyby a pusou vše možné formy. Cítil jsem, jak se pomalu otupuji tou slastí.

Ona věděla, že jsem ten typ, který má rád tvrdší sex, ale že se bojím, abych té slečně neublížil. Jí samotné se líbilo si pořádně nechat ošukat pusu, proto se pak na mě koukla svýma hnědýma očima, pustila mé péro a tu ruku položila na můj zadek, uvolnila ústa a naznačila mi tak, že můžu. Já jsem ji svou levou rukou chytnul vlasy do culíku a pravou jí položil na tvář. Pomalými pohyby jsem jí jezdil penisem v ústech. Ona na mě znovu koukla a bylo v jejích očích vidět, že mi dává jasný signál, že se opravdu nemusím bát a svou rukou mi tlačila na zadek, ať se nebojím jet i hlouběji. Začal jsem tedy pomalu zrychlovat a jezdit hlouběji. Ona si přitom druhou rukou hrála se svojí kundičkou a bylo znát, jak spokojeně si heká. Každou vteřinou se můj strach snižoval a já se více začal rozvášňovat. Z úst jí kapaly sliny od mého narážení.

Byl jsem hodně ve varu a uvolněn. Byl jsem otupen a užíval si to, že ji divoce šukám do úst. Bylo to moc krásné. Jak to na mě přicházelo, že budu, začal jsem spokojeně oddychovat a hlouběji přirážet. „Aaaaaaahhhhhh,“ hlasitě jsem si oddechnul, div že mi samou slastí nevytekly slzy z očí. Své péro jsem měl zaražené skoro až po kořen v jejích ústech. Byl to úžasný moment, úžasný pocit. Byl jsem uvolněn. Mezitím ona polykala hromadu teplého semene, co jsem jí nastříkal do krku. Spokojeně se na mě usmála a já se blaženě usmíval na ni. Pomalu si ho sunula z úst ven, poté mi ho začala lízat. Já se na ní kouknul a pravil jsem: „A teď ti za odměnu pořádně ošukám i kundičku. Nebo bys chtěla spíše análek,“ usmál jsem se. „A co mě vyšukat rovnou celou,“ a hodila na mě mrdavé oči. No, bude to ještě zajímavý zbytek dne.

Similar stories