Navštívila mě - Zajdíkova fantazie

22. lis 2022. · 763 views Zajdik98

Vchází spolu do místnosti. On tmavovlasý, vousatý, modrooký a hubený mladík. Na sobě má černé triko a černé kraťasy. Ona brunetka s hnědými oči, normálnější postavy, s větším zadkem a moc krásným úsměvem. Protože bylo hezky, vzala si na sebe červené šatičky. Oba jsou rádi, že se konečně potkali. Konečně se mohli jeden druhého dotknout. Dlouho netrvalo a již se objímali a líbali. Nejdříve on ji mírně natlačil na skříň, líbal ji na krku. Jednou rukou ji mačkal na zadku a druhou ji hladil po tváři. Ona měla jednu ruku položenou na jeho zadku a druhou měla zajetou v jeho hustých vlasech.

Dlouho tohle dráždění ale netrvalo. Probudila se v ní divokost, a tak mladíka natlačila prudce na postel, tak že do ní svižně spadnul. Rychle skočila za ním a sedla si mu na rozkrok. Začala se mu tam třít přes oblečení rozkrok o rozkrok. To však nevadilo, neboť i přesto oblečení pociťovala to, že je vzrušený a těšila se, až mu sundá kraťasy s trenky a vysvobodí toho dole, který tam byl momentálně ve stísněných podmínkách. Těšila se i na to, jak si ho vezme do úst a ochutná ho. Momentálně však nejvíce vnímala to, jak jsou její kalhotky vlhké z toho, jak cítí ten jeho napnutý úd v trenkách. I on pociťoval, že má trenky vlhké z ní.

Najednou však přestala dovádět. Přestala se třít a kouká mu do očí. On celý zmatený. „Co se stalo, vadí ti to, že už mám mokré trenky z toho?“ s pocitem, že je vše ztraceno, ptá se ji. „Nene, to já jsem z tebe taky vlhká. Spíše, to nic necítíš? To nevnímáš?“ s vytřeštěnýma očima mu dodává. „Já to cítím a líbí se mi to“ odpovídá jí. To však nebylo to, na co se ho ptala. Proto vzala svou ruku a přejela mu po tváři směrem k nosu. „Myslím tohle,“ a ukazuje mu prsty. Na prstech byla vidět krev. Mladík zmatený, kde se to na jeho obličeji vzalo, se pomalu zvedal, aby se posadil. Mezitím z něho ona slezla. „Seš v pořádku?“ zeptala se ho. V tu ránu, kdy se posadil, začala krev prudce téct a dopadat na jeho klín. Okamžitě proto odběhl do koupelny.

Ona za ním za chvíli přišla. „Co ti je?“ s vyděšeným výrazem se ho ptá. „Nic, nic, jsem v pohodě,“ jak to však dořekl, bylo vidět, že ztrácí vnímání. Očima prudce mrkal. Marně se snažil se opírat o umyvadlo. Netrvalo to dlouho a on sebou fláknul na zem. Ona celá vystrašená rychle sáhla po mobilu a zavolala sanitku, která do pár minut dorazila. Sanitní posádka prohlédla mladíka, který byl v bezvědomí. Stabilizovala jeho stav, naložila ho a pohotově s ním mazala do nejbližší nemocnice.

Mladík se probouzí a vidí, že se nachází v nemocničním pokoji. Naštěstí je sám na pokoji, takže má klid. Po chvíli vchází nemocniční sestra dovnitř a oznamuje mu, že má návštěvu. Mladík je zvědavý, kdo ho přišel navštívit. Najednou se line zář od dveří. Vchází tam jeho víla, co má hnědé vlasy a krásný úsměv. Bál se, že ji viděl naposledy, poté, co se mu stala tahle nehoda. „Nechávám vás tu o samotě,“ řekla zdravotní sestra a při odchodu zavřela dveře. „Ahoj,“ povídá mu jeho víla. „Ahoj, jsem rád, že tě zase vidím,“ usmívá se na ni mladík. Ona se mezitím přiblíží k jeho posteli a dodává: „Kde jsme to posledně skončili?“ Hodí na něho sexy pohled, až se mu z toho rozbuší srdce a dole dojde k pořádnému vzruchu. Pomaličku mu zajíždí svojí rukou pod peřinu až do jeho rozkroku. „Hrozně jsem se o tebe bála,“ dodává a začne ho líbat. Zároveň mu ho rukou začne mírně honit.

Po chvíli, když cítí plnou jeho sílu, vyndává ruku z pod peřiny a začne se pomalu vysvlíkat. Za chvíli tam již stojí skoro celá vysvlečená. Na sobě má pouze černé podvazky a černé síťované body, které má vykrojené otvory pro prsa a dírku mezi nohami. Odhrnuje mu peřinu a vyhrnuje mu nemocniční košili až k hrudi. Kochá se pohledem na jeho stojící penis. Vlasy si rychle svazuje do drdolu, pokládá ruku na jeho stojící úd a naklání se ústy k němu. Nejdříve mu jazykem olízne párkrát špičku, a poté si ho vsune do úst. U toho si spokojeně zamručí. Mladík spokojeně oddechuje, moc se mu líbí její péče. Tak moc se mu to líbí, až z něho teče hodně kapiček lásky. To se líbí i slečně, které je spokojeně polyká. Chce se mu kouknout do očí, ale vidí, že je má zavřené, ale má blažený výraz. Proto pokračuje dál. Po chvíli ale mladík povídá: „Pokud si chceš na mě sednout, tak si na mě sedni.“ „A nebude ti to vadit?“ ptá se ho. „Nebude, jen si na mě sedni,“ s klidem ji odpovídá.

Ona tedy pomalu leze za ním na postel a již se nachází nad jeho klínem. Jednou rukou si ho přidržuje a pomalu si na něho sedá. Už špička jeho penisu je u vstupní brány a jak pomalu postupuje dál dovnitř, tak mladík vidí své víly spokojený výraz. Už si plně dosedla a je v ní. Bere jeho ruce a pokládá si je na prsa. Začíná pomalu se pohybovat nahoru a dolů. Mladík jí mezitím mačká její prsa. Začíná být hodně rozdivočelá, a proto zrychluje. Mladík mezitím jednu ruku posune na její tvář a začne ji hladit. Ona si však jeho ruku posune k ústům a vezme si jeho ukazováček do pusy a předvádí mu na něm to, co před nedávným okamžikem prováděla s jeho penisem. Oba vzdychají slastí. Už se blíží ten okamžik plného uvolnění. Už to mladík pociťuje a začíná se napínat k tomu, že se do ní plně vystříká. Už otevírá pusu a začíná hlasitě vzdychat. Najednou však tma! Prázdno!

Přístroje na celou místnost kvílí. Neurochirurgové sundávají rukavice a zahazují je. Jedna ze sester koukne na chirurga. Ten jí povídá: „Tak už to vypněte, nebo to chcete nadále poslouchat!?“ Sestra tedy vypíná přístroje. Tento chirurg se při odchodu ze sálu ještě na ni otočí a dodává: „Ještě zapište čas smrti a kontaktujte pozůstalé.“

Zdravím, tentokrát jsem zkusil napsat trošku jiný styl. Pokud jste dočetli až sem, tak to znamená, že to taková sračka asi není.

Similar stories