Zimní procházka

15. sij 2023. · 2,211 views -SplneneSny-

Byl krásný slunečný den a my vyrazili jako jindy na výlet.
Jeli jsme do našich oblíbených míst, kde se rádi touláme což je jako vždy peripetií při chystání.
Pobalit vše potřebné, hlavně svačinu, manželka je nepříjemná, když nemá co zakousnout, nedejbože dojde na hlad.
Má potíž dovřít batoh, kam si nacpala kde jakou pochutinu.
Bereme našeho nového člena rodiny.
Hurá, konečně za sebou zavíráme dveře od bytu a sjíždíme výtahem do přízemí domu.
Blížíme se k autu, hafana ubytovat do kufru, batoh na zadní sedadla a my dopředu.
Jako obvykle, když jedeme do lesa tak na sobě máme maskáče a nějaké sportovnější triko. Možná i proto je přes něj vidět lem krajky podprsenky krásné ženštiny, s kterou cestujeme.
Upnuté triko dává zelenou fantazii a zabrat boxerkám. Občas se divím, že ta trika nejsou vytahanější, protože v tomto případě je obsah pod nimi více než veliký.

Soustředit se na jízdu je občas peklo. Ruka mé maželky sjíždí ze stehna až do mého rozkroku.
Zase provokuješ miláčku?
Ne, jak bych mohla..co s packou jiného, nemůžu Tě rozptylovat, přece víš, že nerada blbnu za jízdy, mám strach.
Ale...zase jen řeči, stejně jako když mi ho jednou za čas kouří za jízdy...nebo si nechá prstit kundičku pod sukní.
Achjo, fantazie opět pracuje na plné obrátky...občas bych nejraději zastavil, nařezal jí na holou a vyšukal mozek z hlavy.
Dal bych ledasco,kdyby mi krom provokace občas vykouřila péro než dorazíme do cíle, tohle provokování a opakované vrzušování bez orgasmu nenám rád.
Však jí to někdy vrátím i s úroky, potvoře.
Cesta utíká celkem rychle a krajina před námi se zvedá stejně jako péro v kalhotech.

Konečně jsme v cíli.
Vystupujeme a rovnám si obsah boxerek. Manželka si bere tolik ceněný náklad laskomin a dobrot, bez nich nedá ani ránu. Pouštíme chlupáče a vyrážíme. Den utíká a s občasnýma narážkama na sex, provokací se touláme krajinou, čas od času jí plesknu po zadku, vášnivě se polibíme, nebo se zakroutí a cpe mi ruku na prsa. S ubíhajícím časem příchází i čas oběda, možná již pozdního... usedáme do útulné hospůdky a čekáme až dojde servírka. Zasloužila by pomilovat, klidně tady a teď...kruci...

Ještě než dorazí, tak se mi na stole přede mnou objeví ovladač od jedné hračky. Miláčku, chtěla bych si hrát.Šibalsky se usměji a schovávám ovládání do kapsy. Ty mi to nezapneš?!
Ještě nepřišel správný čas...hospůdka se postupně plní tuláky všeho druhu a věku.
Zbývá posledních pár míst a jedno z nich je u našeho stolu. Přichází sympatický pár a ptá se, zda můžou
přisednout. S úsměvem ve tváři přikyvujeme, že jasně, pokud jim nevadí náš společník pod stolem. A v tom přichází moje chvíle.

V kapse mačkám tlačítko od naší hračky. Koukám, jak se sebou miláček škubne a očima mi dává najevo, že chce, abych to vypl. Se škodolibým úsměvem jí dávám najevo, že to se nestane a ať se soustředí na to, ať to nikdo nepozná a co si objedná dobrého. Dáváme se do konverzace s nově příchozími, bavíme se o výletech, zájmech a td. Přes dobré jídlo, které už je v nás se dostáváme k tomu, že nás zvou na nedalekou
chatu, kde mají vířivku a saunu. S lehkým překvapením a po krátkém váhání souhlasíme. To již zcela nervozní přítelkyně rozpaky neví jak se má kroutit, pod přicházejícím orgasmem. Toho si všímá naše společnost. Podívají se na sebe, usmějí a taktně mlčí, i když jsem zahlédl mrknutí muže z páru. Manželka se omluví se slovy, že musí na toaletu. Po návratu mě kousne do krku a špitne mi do ucha, že musela odejít kvůli orgasmu a má v kalhotkách hezky mokro.

Zvedáme se a odcházíme směrem k chatě. Dost se opozdilo, cestou se pomali stmívá a čekáme co nás vlastně čeká, protože jsme původně měli v plánu jet domů. Noví přátelé otevírají dveře a vcházíme do útulné a skvěle působící chaty. Usedáme ke stolu a dostáváme skleničky s vínem.
konverzace se již během cesty lehce stočila k sexu, erotice...vlk mrtvolně leží u krbu, občas na něj padne něčí pohled a fascinovaný komentář o jeho pohodové povaze, kráse a td.
Toto téma utíná dotaz.
Půjdeme do sauny?
Vedle máme prostěradla a ručníky, dámy nechť jdou první zazní od naší hostitelky. A vy se za chvilku přidáte.
Tak jo, napětí, fantazie, chutě a vše láká k bližšímu seznámování.
Z holek i díky vínu pomali opadává stud a začínají se předhánět v předvádění. Prostěradla padají z jejich krásných pevných ňader.
S úžasem a přibívající nadržeností se oba snažíme neslint a zakrýt nastávající erekci.

Pokračování příště...jaký průběh by byl nejzajímavější, holky spolu?výměna? co myslíte, jak to asi probíhalo dál... napiště nám do komentářů.

Similar stories