Kapitola třetí - Nikola

26. sij 2023. · 2,818 views Mr_Mrs_Shkleeba

Nikola byla moje kamarádka už od prváku střední školy. Měla jsem jí moc ráda, ji a ještě jednu spolužačku - Míšu. S nikým jiným jsem se nebavila. Celou střední školu jsme prošly jen spolu, nikoho jiného jsme nepotřebovaly. Už v prváku jsem zjistila, že je Nikola lesbička. Byla jsem vůbec první, kdo to věděl a poznal to na ní. Seděli jsme spolu na biologii, chemii a fyziku. Nikdy řeč nestála a vždy jsme se měly o čem bavit. Opravdu jsem jí milovala. Byla moje spřízněná duše, ale také jsem jí nikdy neřekla úplně vše.

Jednoho dne jsme se domluvily, že bychom se opět rády viděly. Nikol u mě měla přespávat celý víkend. Kryštof přímo zuřil, ale mě to bylo jedno. Až moc jsem se na ni těšila. Skoro celý den jsme byly v pokoji a povídaly jsme si, pak jsme šly ven. Točily jsme se jako malé holky na zábradlí u fotbalového hřiště, dělaly jsme kotrmelce, hvězdy a přemety. Smály jsme se a já měla aspoň na chvíli pocit, že žiju. Nadechovala jsem se a vydechovala čerstvý vzduch, až jsem měla červené tváře. Oči mi jiskřily, jen jsem se na ní podívala. Byla vysoká, krásné dlouhé blond vlasy a jemné blankytné oči. Malý nosíček a ještě menší pusinku. Byla hubená a roztomilá. Válely jsme se spolu v trávě a koukaly na modré nebe, které prozařovalo červené zapadající slunce. Všude voněla čerstvě posečená tráva a ona. Voněla překrásně, jemně, sladká květinová vůně obklopovala celé její tělo. Naklonila jsem se k ní a políbila jí na ústa. Měla je neskutečně jemné, stejně takový byl i jazyk, který si našel ten můj. Bylo to úplně jiné než líbat kluka. Krásná hladká tvář a něžný jazyk. Opatrně mě ochutnávala a já ji. Přestaly jsme a začaly jsme se zase smát. Chytly jsme se za ruku a od skotačily jsme zpět domů, protože začala být zima.

Když jsme si večer spolu lehly do postýlky, hezky jsme se k sobě tulily. Osahávaly jsme si svá nahá těla. Začala jsem u jejích prsou, byla stejně malá jako ta má, ale měla jiný tvar. Měla je moc krásné. Hnětla jsem jí ty její pevné melounky a olízávala vztyčené bradavky. Jela jsem jazykem i níž, nahmatala jsem její jizvičku na bříšku, kterou neměla ráda, ale něžně jsem jí hladila a líbala. Mě se líbila moc, vůbec jí neubrala krásy, spíš naopak. Jela jsem prsty a jazykem níže. Toužila jsem si jí vzít do pusy a ochutnat jí. Její pochvičku, její šťávy, potřebovala jsem jí cítit úplně všude. Poprvé to bylo zvláštní, nikdy jsem nelízala holku. Pořád jsem si opakovala, co se líbí mě, a tak jsem jí to chtěla udělat také. Měla jí stejnou jako já – tvar stejný i chuť stejná. Odhrnula jsem jednou rukou její stydké pysky a našla poštěváček. Začala jsem ho sát a laskat. Druhou rukou jsem ji bříškem prstů dráždila jen vchod do dírky, pak postupně zasouvala víc a víc prstů. Přejížděla jsem jazykem nahoru a dolů a vysávala její šťávičku. Byla jemně nakyslá, ale sladká, moc mi chutnala i voněla. Netrvalo to dlouho a do pusy mi vystříkl proud kyselé a sladké vody. Přímo od ní. Chutnala tak báječně! Všechno jsem spolkla do poslední kapičky a políbila jí na její úzké rty. Udělala jsem jí dobře, a to mi stačilo. Usínaly jsme spolu v objetí, a to byla naše první a poslední noc, kdy se něco takového stalo, ale ani jedna toho nikdy nelitovala.


Nicméně já jsem byla dál ve stereotypním vztahu s Kryštofem, který byl ale takto spokojený. Jeho žárlivost se stupňovala a moje nepříčetnost a nekomunikativnost také. Nejhorší bylo, že skoro po dvou letech Kryštofa už tolik sex nebavil. Většinu času jsme jen koukali na filmy, a když jsem se ho snažila trochu navnadit, moc to nefungovalo. Úplně ze mě vysál všechnu energii a ženskost, teda aspoň jsem si tak připadala. Jednou jsem, že bychom mohly koupit nějaké hračky. Pouta, robertka, kuličky, prostě cokoli. Začala jsem opět toužit po bolestné lásce a chtěla jsem jí cítit od něj. Nepřekvapilo mě, že odmítl.