Pan učitel s Leničkou - 2

25. ruj 2023. · 2,110 views Filipnasex

Pokračování povídky Pan učitel s Leničkou - 1, kterou v případě zájmu můžete najít na mém účtu.

Přicházím do sprch. Čelem ke zdi klečí Lenička a zbytky mého semene jí pořád zasychají na obličeji. Zvuky kroků se rozléhají po místnosti. ,,Pane? Jste to vy?" ptá se třesoucím se hlasem.

,,Ano jsem čubičko."

,,To je dobře. Přisly mi ty vaše kroky takové divné."

,,Divné... to záleží... znáš Radka a Pavla ze čtvrťáku?" řeknu s úsměvem.

,,To nevím pane. Musela bych je vidět. Proč?"

,,Jsem s nimi domluvený, že jim budu po škole nechávat otevřenou posilovnu, aby mohli chodit cvičit.
A tak jsem si řekl, že než se mi zase postaví, tak by mi s tebou mohli pomoct!"

,,S tím sem nepočítala pane." odpoví a nejistota je cítit v jejím hlase.

,,To nevadí, že jsi s tím nepočítala. Na tom s čím počítá, nebo nepočítá kurvička stejně nezáleží.

,,Já nevím, co mám dělat pane?"

,,Posloužit jim, jak budou chtít kurvičko." otočím se k Pavlovi s Radkem za mnou. ,,Kluci je vaše, já se budu chvíli jenom dívat."

Slyší, za sebou dvoje kroky, jak se k ní blíží. Radek si za tou krásnou kurvičkou přidřepne a popadne jí zezadu za kozy a začne je mnout. Lenka začne vrnět: ,, Pane to je krásné. Prosím ano. Pokračujte."

,,Mlč kurvičko! Mám pro tvojí pusu lepší využití než mluvení. " Řekne druhý z nich (Pavel) a nabídne jí svoje péro ke kouření. ,,Ještě nejsem úplně tvrdý, tak se koukej snažit čubko!"

Její rty rychle obejmou jeho žalud. Párkrát přes něj přejede sem a tam a přidává i ruku a začne ho honit a zároveň ho i kouří. Krouží kolem jeho žaludu a vnímá, jak mu jeho péro pomalu roste. Cítí jak jí Pavel svého čůráka začíná cpát pěkně hluboko.
Radek jí mezitím nadzvedne zadeček. Vytáhne jí až na špičky aby dosáhla kundičkou k jeho klacku a přiloží žalud k té vlhké pičce.
Má plnou pusu Pavlova kokota a nestíhá polykat sliny. Tečou jí z pusy ven a dopadají na podlahu. Cítí Radkův žalud na kundičce a trochu zavrtí zadečkem. Přitom něco huhňá, ale není jí rozumět co, jak má ucpanou pusu.
Cítí, jak se jí Radkův čurák tlačí do té vlhké pičky. Pomalu roztahuje závojíčky a proniká hlouběji.
Pavel trochu vytahuje toho svého z Lenčiny pusy a zase ho zaráží hlouběji. Jeho ocas je celý lesklý od slin.

,,Máte to ale šikovnou děvku pane učiteli! Má krásné úzkou kundu." křičí Radek. Svírá jí pevně za boky a tvrdě jí nakládá zezadu. Pavlovo péro cítí až na mandlích, jak jí drží za hlavu a tahá ji do svého rozkroku.

Přistupuju k ní a chytám její zátylek a tlačím jí ještě hlouběji na Pavlovo péro co má v krku. ,,Zmrdejte tu špinavou děvku. Jestli chcete budu vám ji půjčovat častěji."

Radek jí dál nabírá na svůj ocas a zajíždí do píči celou svou délkou. Je mokrá až to mlaská. Pavel na chvilku povolí a dává jí nadechnout a vyplivnout hromadu slin jenom pro to aby do ní znovu zajel a prcal její pusinku, jako obyčejnou kundu.

Je napíchnutá na tech velkých naběhlých kokotech jak na rožni a rukou se snaží najít mého ptáka.

,,Ale tak naší kundičce nestačí dvě péra a chtěla by třetí? Pavle nechceš si lehnout na zem, že by si na tobě zajezdila a my měli přístup i k její prdelce? Rád bych slyšel, jak bude skučet, když jí naplníme úplně všechny otvory!"

,,To není špatný nápad pane učiteli." směje se Pavel a vytáhne svůj ocas ze její pusy. ,,Co ty na to čubko? Chceš nás mít všechny tři najednou?" A nečeká na odpověď a lehá si na zem, ocas mu pevně trčí nahoru.

,,Pane já ho ještě v zadečku neměla, bojím se že to bude bolet."

,,Tak si na to budeš rychle muset zvyknout kurvičko!" odpovídám a tlačím jí prdelkou dolů do kleku, kde hladce najede kundou na Pavlův připravený ocas. ,,Radku zacpi jí pusu čůrákem, když se jí tak líbí!" Plivnu si do prstů a začnu jí pomalu mazat análek. Radek si její hlavu mezitím přitáhne do klína a nabídne jí svoje koule k lízání.

,,Neboj čubičko bude se ti to líbit." uklidňuju jí trochu. Kroužím okolo její prdelky a začnu pomalu strkat prstík do zadečku. Cítím jak jí Pavel mezitím protahuje pičku a Lenka vrní blahem. Projíždím jí prdelku prstem a občas s ním zajedu do píči, ve které jí klouže to obří péro. Navlhčím v ním prst a zase ho zarazím do análku.

Když mi přijde, že jeden zvládá dobře tak přidám druhý. Vidět tu štětku napíchnutou na dvou mladých kokotech mě hrozně vzrušuje a cítím, jak mi péro pulzuje krví.

,,Tak jo holčičko, doufám že už jsi ready, protože takhle mě to už nebaví! Pavle vytáhni ho z ní na chvíli. Chci si ho navlhčit v její kundičce, než jí ojedu zezadu."

Pavlův ocas z ní na chvíli vyjede, jenom pro to aby tu mezeru o chvíli později zaplnil ten můj. Stačí jen pár přírazů a jsem celý od šťáv. Zase se s Pavlem vyměním a on dál protahuje pičku zatímco já ho přiložím k análku.

,,Tak kurvičko teď odpaníme tvou prdel!" Usměju se a začnu ho do Lenčiny prdelky pomalu zasouvat. Nejdřív se snaží odtáhnout, ale nemá kam uniknout. Šroubuju do ní svoje péro namočené v jejích šťávách a slyším, jak její rychlé vzdechy tlumí Radkův ocas zaražený po kořen v její puse.
Chytnu jí za boky a začnu pořádně přirážet. Cítím, jak jí Pavel mezitím protahuje píču a to mě ještě víc vzrušuje.

,,Ty čpinavá čubko. Prej, že to do prdelky nechceš a nakonec držíš líp, než nějaká kurvička z bordelu! Určitě bys zvládla podržet celýmu fotbalovýmu týmu." Nadávám jí a u toho jí přidám pár ran přes prdel až rudne a strkám ho do jejího úzkého análku až po koule. Cítím jak mi vychází vstříc a užívá si mrdání do obou dírek najednou.

Na chvíli vyplivne Radkův ocas z pusinky. Je celá zadýchaná a ulepená, ale vzdychá na celou šatnu. ,,Ano pane zvladla bych celý tým. Jsem vaše špinavá děvka." sama si ještě přitápí a cítím jak se pod přirazy začíná chvět a dál kňučí ,,.Ano ještě.. ještě prosím... Jo prcejte mě. Už budu." Její kunda se svírá okolo péra a bouchne v ní první orgazmus. Celá ochabne a zhroutí se na Pavla, ležícího pod ní. Ten se neobtěžuje ani zpomalit a šoustá jí dál jak šlaplu.
Je toho na něj, ale už trochu moc. Jak ho jeí dírka svírá během orgasmu, tak přidá na tempu.
,,Doufám, že bereš prášky holčičko!" Párkrát přirazí i já v její druhé dírce cítím, jak plní její kundičky svoji mrdkou.

Oba ti dva krásní mladí lidé na sobě zhrouceně leží a zhluboka oddechují. Ale Lence její služba ještě skončit nemá.

,,Radku, nechceš si taky ještě užít tu čubku?" mrknu na kluka, kterému jeho ocas stále pevně stojí. ,,Právě se jí uvolnil jeden otvor." Nečekám na odpověď a vytáhnu ho z ní. ,,Pojď hezky na čtyři čubičko. Radku je tvoje, já si dám chvíli pauzu. Ale análek ji nech na pokoji ten je jenom můj!"

Lenka se na klepoucích se kolenou zvedá na čtyři. Pavlovo péro vyjede z její kundy a je v ní tolik mrdky, až jí to teče po stehnech ven. Radek jí obejde a přitáhne si jí za pevnou prdelku k sobě a navádí jí ocas do její vymrdané dírky. Je hezky promazaná od mrdky a tak rovnou nasadí slušné tempo. Já stojím nad nimi a leštím si nad tou krásnou scénou péro.

,,Jo hezky mě prcej, ano to je nádhera jak mě projíždíš. Pojď do mě až po koule. Znič mě tím svým pérem." Ječí Lenka jako smyslů zbavená. Radek jí pak obkročí, mrdá jí jak klisnu. Kunda z toho teče jak řeka. ,,

Jo jsem vaše děvka Mrdej rychleji. Vy si ho nad náma furt leštíte? Kdy mě omrdáte pane učiteli?" Ta malá mrška mě ještě provokuje a strčí si prst do pusy a začne ho vášnivé olizovat, jako kdyby kouřila kokota.

,,Neboj holčičko. Taky si mě ještě užiješ!" odpovím jí. Radek jí mezitím chytí zezadu za vlasy a zvrátí hlavu dozadu. Druhou rukou jí plácá po prdeli až rudne a přiráží, jak šílený. Cítí jak mu cuká péro. ,,Je čas nakrmit tvou kundu kurvičko!"

Přiráží tak hluboko, že ho cítí až v břiše. Tahá si jí naproti a píchá celou svojí délkou. Ještě pár přírazů a Lenka cítí, jak se další záplava smetany hrne do kundy. Radkovo sevření pomalu slábne a vytahuje z ní ocas celý od směsi kundích šťáv a sperma obou kluků.

Lenka spokojeně vrní. Líbí se jí být takhle vymrdaná a vystříkaná od dvou kluků. Radek se staví před ní a ona poslušně čistí jeho vadnoucí péro od zbytků spermatu. Mezitím jí začne semeno vytékat z píči, stéká po stehnech až na podlahu. Je vidět, jak je na sebe hrdá že uspokojila dvě nadržený péra a těší se na třetí. Pak se podívá Radkovi do očí a potichu, ale pevně prohlásí. ,,Pochči mě jako vaší děvku. A Pavle ty taky.

Kluci se na sebe usmějí a chystají se na to. ,,Tak počkat, pochcanou kurvu šukat nechci! Počkejte s tím až s ní skončím!" Vložím se do toho rychle. Popadnu jí za šíji a stisknu. ,,Nejdřív naší čubičce vystříkám prdel." A s tím navedu svůj ocas zpět do úzkého análku. Dřepím nad ní a nabodávám jí na svého kokota.
,,Nejdřív se tváří jako neviňátko a pak si sama řekne o sprchu. Ty jsi samé překvapení Leni." Chválím si zatímco pomalu přidávám na tempu a hloubce.

Moje koule jí pleskají o píču a já se nestačím divit jak se tak coura ještě víc rozjíždí.
,,Mrdejte jo joooo prosím. Je to nádherný, jak mám plnej anál vašeho kokota. Nešetřete mě! Rychleji prosím! Doražte tu svoji děvku."

Splním její přání. Přitáhnu si jí těsně k sobě. Buším do její prdelky stále rychleji a rychleji. Cítí, jak moje péro pulzuje a ještě párkrát ho do ní zarazím a moje mrdka se hrne do jejích střev. Držím ho v ní dokud není úplně plná mého sperma. Vytáhnu ho a poslední kapka skončí na její prdeli. Vyčerpaně odstoupím. ,,Teď si tu čubku klidně pochčijte!"

Lenka si kleká na paty. Radek s Pavlem se staví před ní. Chytnou si čůráky a namíří na ní a postupně na ní začnou chcát. ,,Joooo ještě ještě." Chcanky jí tečou po těle i po hlavě. .Je to krásně teplé.

Koukám se na ní. Celou nahou, od mrdky a chcanek s rudou prdeli od plácanců. ,,Tohle vědět, tak tě odjíždím už dávno! Doufám, že si to zopakujeme!"


-------------------------------------------------------------------------


Děkuji všem, kteří povídku dočetli. Pokud chcete další takovou, tak prosím napište komentář a nebo zprávu přímo mě. Pokud byste někdo chtěl podobnou povídku tvořit společně se mnou, tak prosím taky napište.

Váš Filipnasex