Čistič bazénu

6. ožu 2023. · 2,373 views Koko125

Toto léto je nádherné. Bazén na naší zahradě se krásně vyhřál, miluji vodu, která je jen o něco studenější než vzduch. Mám dnes volno a slunce krásně svítí. Udělám si drink a jdu se opalovat. Jsem tu sama, jsi v práci a já si to chci užívat. Už jsem si krásně zaplavala a po dalším drinku jsem trošku ospalá. Usínám. Probudí mě šplouchání vody v bazénu. Nejdříve se leknu, jestli se něco nestalo a rychle se tam podívám. Ne nestalo se nic, jen u bazénu stojí nějaký muž a čistí ho. Ještě, že jsem se dnes neopalovala nahá! Všimne si, že jsem vzhůru. Řekne, že mě nechtěl rušit, ale že jsi mu řekl, že má dnes přijít bazén vyčistit, že nebude nikdo doma, že jsi mu dal klíč od branky. Nikdy jsem doma nebyla, když se bazén čistil, takže toho muže neznám. Říkám si, že je to docela škoda, že ho vidím poprvé. Vysoký, štíhlý opálený, šlachovitý a jen v šortkách… Líbí se mi dívat se na něho. Jak se mu to jeho pružné tělo napíná při práci. Dostávám chuť! Na další drink. Přinesu dva. Přece se potřebuje v tom horku taky posilnit. Dám mu ho, jdu si lehnout, popíjím a sleduji ho. Líbí se mi. Občas se na mně podívá a trochu se usměje. Má krásný úsměv a plné rty. Ty musí krásně líbat. Asi bych měla přestat s těmi drinky! A taky bych potřebovala namazat, nebo se spálím. Mažu si nohy, břicho, ruce. Občas mě pozoruje.
„Promiňte, nechcete namazat záda?“ ptá se najednou. No proč ne. Tam si pořádně nedosáhnu. Odloží nářadí a já si lehám na břicho a rozvazuji tkaničku podprsenky. Dřepne si vedle lehátka, vezme olej a jemně mi začíná natírat záda. Cítím jeho vůni, cítím jeho pot. Není to vůbec nepříjemné, ba právě naopak! Ta záda mi natírá nějak dlouho, uvědomuji si právě v okamžiku, kdy se jeho ruce přesunou na mé boky a odhalenou část zadečku. Je to velmi, velmi příjemné a já si začínám uvědomovat, že mě to dost vzrušuje. Stáhne mi kalhotky mezi půlky a teď mi maže je. „Asi se často opalujete nahá, nemáte nikde světlá místa…“ říká a přejíždí rukama po zadečku a stehnech. Podvědomě je trochu roztáhnu, aby se dostal i na jejich vnitřní stranu. A už je tam. Roztírá mi tam jemně olej a jakoby náhodně se hřbetem ruky několikrát dotkne mé kundičky přes kalhotky. Elektrizuje mě to. Mám zavřené oči a užívám si ty doteky. Cítím, jak jsem mokrá vzrušením a dokonce i trošku zavzdychám. Nechci, aby přestal. „Jsem hrozně vysušená, nikdo mi záda nemaže! Prosím namažte mi je pořádně.“ Vrátí se k ramenům a zádům. Klečí těsně u lehátka. Otevřu oči. Přímo před nimi mám jeho rozkrok. Ten jeho ocas musí tedy být! Vzpíná se mu v šortkách tak, že je málem roztrhne. To je tedy něco! Vzrušuji ho! A nic nedělám, jen ležím! Jako by to tušil, maže mi znovu boky od podpaží až k zadečku, malinko se nadzvednu a jeho ruce okamžitě zajedou až ke kraji mých prsou. Nádhera. Pak zase zadeček. Jenže teď už mi zajel i pod proužek kalhotek a projel žlábkem mezi půlkami až skoro ke kundičce. Teď už zavzdychám tak, aby to slyšel. Bere to jako povel Rozvazuje tkaničku kalhotek a masíruje mi celý zadeček. Teď už to jinak nejde! Roztahuji ještě víc stehna. Jeho ruka zajíždí mezi ně a okamžitě projede přes mou kundičku. Slast! A rozkoš! Chvilku si hraje s oběma dírkami. To už vzdychám dost hlasitě. „Obrať se na záda, ještě jsem neskončil!“ téměř poroučí. Udělám to. Kalhotky padají stranou. Otevřu oči. Je nahý! A ten nádherný ocas, co se mu tyčí mezi stehny! Beru ho do ruky. Je horký a tuhý. Na špičce žaludu se leskne kapička rozkoše. Slíznu ji. Chutná mi! Hraje si s mými prsy, mou kundičkou a já s jeho ocasem.

Sehne se ke mně a políbí mě. Chutná báječně. Líbá úžasně. Prozkoumáváme svá ústa jazyky a je to krásně vzrušující. Přitom mě nepřestává dráždit rukama tak, až vzdychám mezi polibky: „Udělej mi to, prosím!“ Nespěchá. Přitáhne si mě na kraj lehátka, zvedne mi nohy a zaboří hlavu mezi stehna. Rozjede úžasný jazykový koncert na mé kundičce a zadečku. Umí to tak, že první orgasmus na mě přijde po chviličce. Nechá mě chvilku vydechnout. Bere mě do náruče a nese k domu. Nedojdeme dovnitř. Opře mě o zeď a znovu líbá. Jeho mohutný ocas mě tlačí do břicha. Nadhodí si mě jako panenku tak, že mám nohy kolem jeho boků a pak mě na něj spustí. Ani si nepomůže rukou. Jen mě spustí níž a ON do mě sám zajede. Téměř zařvu rozkoší, jak mě celou vyplní. Drží mě za zadek a naráží na sebe. Při tom se vášnivě líbáme. Stojíme před otevřenými skleněnými dveřmi na terasu a jak mě tak při tom narážení nadhazuje, registruji v domě nějaký pohyb. Trošku mě to vyleká, ale té rozkoše, kterou mi teď dává, se vzdát nechci. Nadhazuje mě na svém ocelovém ocase a pomalu se přesouvá do domu. Najednou vidím, že uvnitř jsi ty! Sedíš v křesle a pozoruješ nás. Jak dlouho už asi tady jsi? Jsi nahý a honíš si ten svůj krásný ocas, který mi už dal tolik potěšení. Teď už tě uviděl i on, ale nevypadá to, že by byl překvapený. Anebo ho to nezajímá, že je tu můj přítel? Jsem trošku zmatená, ale nechci to řešit, protože ta rozkoš, co mi jeho ocas způsobuje, je úžasná. Nechci, aby skončil!

Sedíš v křesle, usmíváš se a pozoruješ. Nikdy dřív jsem to nezažila, aby mě mrdal statný chlap s pohádkovým ocasem a přitom mě pozoroval můj přítel a ještě si u toho honil ocas, který mám tak ráda a který mě dokáže tak krásně uspokojit. Vzrušuje mě, že se na mě dívá! Jsem asi divná! Ale co, asi mu to nevadí. Ne asi, určitě! Dívám se mu do očí a vidím, jak mu planou vzrušením. Chce mě vidět mrdat! Tak mu to dám!
Muž mě položí na pohovku, zvedne mi nohy a znovu zaútočí. Vrazí do mě svůj kůl a začíná další jízda. Přiráží takovou rychlostí, že ztrácím dech a pojem o prostoru a čase. Přichází další orgasmus a on mě nenechá ani vydechnout! Má neskutečnou výdž! Obrací mě na břicho a je znovu ve mně! Miluji tuto polohu! Jenže naplní mě svým ocasem tak, že téměř okamžitě jsem znovu a znovu! Tolik orgasmů za sebou a v takových intervalech jsem snad v životě neměla. Už téměř prosím, aby se udělal. A ono to přichází. Najednou se celý vypne, úd mu pulzuje a stříká do mě horké dávky nadrženosti! Padáme na podlahu. Je celý spocený a přesto mi pořád voní. Objímá mě a prudce vydechuje. Pohlédnu na tebe. Pořád tam sedíš, díváš se na nás a honíš si ho. Muž mě objímá a hladí. Uklidňujeme se. Líbáme se a pak se postaví a nahý odchází. Otočí se ve dveřích na zahradu: „Jsi úžasná, děkuji!“ Vidím ještě jak si natahuje šortky a pak mizí pryč.
Přicházíš ke mně. Vzrušený a neukojený. Ležím na koberci tak, jak mě tu nechal. Přilehneš si ke mně a pohladíš mě. Jsi krásný. Nepotřebujeme slova. Stačí pohled do očí a doteky. Dotýkáš se mého vyšoustaného těla všude tam, kde se ještě před chvílí dotýkal ON. Líbáš má prsa, laskáš kundičku. Jsi krásně něžný. A krásně něžně do mě vstupuješ. Jsem plná jeho semene, ale tobě to vůbec nevadí, naopak, užíváš si to. Ano, máš menší ocas než on, ale já ho miluji! A teď, po tom zážitku, který jsi mi dopřál, ho miluji ještě víc! Mé vzrušení opět stoupá k vrcholu. Bereš si mě něžně a jemně. Úplný opak jeho vášně. Ano vím, umíš být taky velmi vášnivý, ale teď tě chci něžného. Líbáme se, ty pomalu přirážíš a já ti šeptám: „Teď mi to udělej ty! Chci tě moc!“ Po uragánu, který jsem prožila s ním mě šoustáš jako vánek a přesto cítím, že mé tělo, lačnící po tvé nenadálé něze začíná zase stoupat k vrcholu. A ten přijde s tebou zároveň! Společný orgasmus! Kolikrát jsem o tom snila! Kolik mužů jsem už měla a nikdy se mi to nepodařilo zažít. Až teď. Až po tom, co jsi k jeho rozkoši do mě přidal i tu svou! Až po tom, co jsi splnil mé tajné přání, zažít divokou vášeň a krásnou něhu v téměř jednom okamžiku.

Similar stories