Zákazník 2

8. ožu 2023. · 1,778 views Koko125

Jedeme taxíkem. Tu restauraci neznám. Trošku za městem. Jen několik stolů. Zdraví se s vrchním, asi majitelem, znají se. Ten nás uvede do salonku, mimo hlavní místnost. Je tam jen jeden stůl, spíš obývací pokoj než salonek, protože je tu taky sedačka, křeslo, TV a velké zrcadlo, ve kterém se odráží celá místnost a celou ji jakoby zvětšuje.
Nevybíráme si ani jídlo, ani pití. Prý je dopředu objednáno. Sakra! Počítal s tím, že sem s ním půjdu! Vrchní za chvíli přináší jídlo a víno. Jídlo je výborné a víno ještě lepší. Pro větší pohodlí se po jídle přesuneme na sedačku. Druhá sklenička vína ve mně zase probouzí chutě. Pořád nemám dost? Něco mi vypráví, moc ho neposlouchám, myšlenkami jsem zpět v šéfově kanceláři! Myslím na to, že mě tam měl šoustat nejdřív on a teprve potom někdo jiný. Ale co, už se stalo, říkat mu to nebudu. Muž si mě k sobě přitáhne: „Ty mě vůbec neposloucháš! Na co myslíš?“
Tak přece mu nebudu vykládat, že bych si chtěla zašoustat se šéfem: „Myslím na to, že bych už asi měla jet domů, přítel bude mít strach, kde jsem…“ kecám, ten je určitě někde v hospodě s kamarády a řeší fotbal, nebo ženské, jako vždy.
„Ok, tak ještě chvilku a zavolám taxi…“ začíná mě líbat. Jazyky se nám proplétají docela opojně, jeho ruka zajíždí pod sukni, nahmatá holou kundičku a okamžitě do ní zajede. Zavzdychám! Nechtěla jsem, ale hrozně mě to vzrušilo. Pořád mě líbá a hraje si se mnou. Teču jak vodopád. Rozepíná mi halenku a saje bradavky, vzdychá: „Než odjedeš, ještě tě vymrdám! Líbí se mi to s tebou!“ Ani nevím jak, ale sedím na něm úplně nahá, zatímco on je pořád oblečený. Uvědomuji si, že jsme v salonku restaurace, vrchní může přijít kdykoliv, co by na to asi řekl? Ale nemám sílu se vzepřít jeho dráždění. Sedím rozkročená na jeho kolenou, zády k němu. Líbá mi krk, jedna ruka na mých bradavkách, druhá mezi stehny. Neskutečně mi dělá dobře! Vidím se v tom obrovském zrcadle a je to dráždivý pohled. Zatoužím vidět, jak ve mně jezdí jeho pořádný ocas! Jak se na něho napichuji. Cítím pod zadečkem, jak je tvrdý! Chci ho do sebe a říkám mu to! Říkám mu, že se na TO chci dívat v tom zrcadle! Rychle se svlékne a posadí si mě zase stejně, jenže teď s ocasem ve mně. Nasedám na něj a dívám se, jak ve mně mizí a zase se objevuje. Tlustá pevná kláda. Jeho ruce mi mnou bradavky a já se propadám rozkoší. Najednou místnost jakoby potemněla. Hlavní světlo zhaslo a svítí jen malá světle na zdech. Příjemné intimčo. Přestávám se vidět v zrcadle! Místo toho, jako bych viděla za ně. Ano! A někdo tam stojí. Ne Někdo, je to ten vrchní! Je úplně nahý, dívá se na nás a honí si ztopořený ocas! Je to vzrušující pohled a vzrušující o to víc, že je mi teď jasné, že nás pozoruje celou tu dobu! „Líbí se ti to?“ šeptá mi muž. Neodpovídám, jen víc přirážím. „Mám ho zavolat? Nebo to uděláš ty? Vím, že by sis to chtěla užít i jinak, než jen se mnou!“ heká mi do ucha, „Je to na tobě! Klidně ho nechám, ať tě tady vymrdá přede mnou jak fenu! Budu se dívat, jak se ti to líbí!“ Šílím vzrušením z té představy, vztáhnu ruku k zrcadlu a kývnu prstem. Pojď!
Přichází hned. Jde k nám. Vezmu ho do rukou a mazlím se s ním. Skloním se, abych ochutnala. Muž přiráží plnou silou. ON mi chutná moc. Tak moc, že když poprvé přirazí do mých úst, přijde mi další orgasmus a mám co dělat, abych mu ho neukousla.
Muži roztahují sedačku a pokládají mě na ni. „Líbí se ti moje nová milenka?“ ptá se muž vrchního, „Musíš ji pořádně vymrdat! Má to moc ráda! Já se přidám až nakonec, zatím se budu jen dívat, jak si to s tebou užívá! Takovou nenasytnou kundičku jsme tu ještě neměli!“ Ležím s roztaženýma nohama na sedačce a čekám. Vrhne se na mně a prudce zasune. Není moc tlustý, ale dlouhý hodně! Má vyšoustaná kundička ho přijme a nasaje. Nemazlí se se mnou. Mrdá hned tvrdě a divoce. Líbá mě a šoustá. Zvedne mi nohy nahoru aby byl celý ve mně. Napichuje mě s takovou silou a rychlostí, že sotva popadám dech. Muž sedí vedle nás a dychtivě pozoruje, co se mnou vrchní provádí. Ten se už asi udělal, když nás pozoroval, protože teď má výdrž. Mrdá mě jak stroj, celý se potí, ale ne a ne se udělat. Stejně jako já po tolika orgasmech. Asi už marná snaha, myslím si. Ale ještě bych chtěla… Vrchní ze mě vyjíždí, asi už nemůže, myslím si. Ale opak je pravdou, jenže jinak. Jak mě má nadzvednutou pánví nahoru, zaútočí na mou zadní branku! Nečekám to. Ani se nenaděju a je tam. Mokrý od mých šťáv tam vklouzl nečekaně lehce! Nejdřív jen tak napůl, ale hned pak až hluboko. Tak hluboko, že mnou zacloumá šílený další orgasmus doplněný o jeho výstřiky do mých útrob. Padá vedle mě a vydýchává se. Tak a dost, říkám si. Jenže ne. Nastupuje Zákazník! Jeho tlustý ocas mě znovu přirazí na pohovku a vyplní mou kundičku. Je šíleně vzrušený tím, co viděl. Mrdá mě jen chvilku, ale pořádně. Najednou vyjíždí ven, rychle se přesune nad mou hlavu, vrazí mi ocas do úst a než ho stačím pořádně nasát, plní mi ústa svým semenem… Já chtěla postříkat celé tělo a ne se jen napít…
Všichni tři jdeme do prostorné sprchy za salonkem. Omývají mě jako bohyni. Ocasy jim už zase stojí, ale já už mám dnes opravdu dost a pustit se teď do dalšího kola prostě nedám. Bylo by to zase na dlouho. Tak jim je jen trošku pohoním…
Oblékáme se a Zákazník mi volá taxi. Čekáme na ně. „Líbilo se ti to, kundičko?“ ptá se mě. Přikyvuji. „Kdy si dáme další kolo? Stačí říct! Byl to koncert tvého těla! Nám se to moc líbilo!“ Směju se. Taky se mi to líbilo, ale další kolo? Kdoví, kolik tady už bylo žen! To mám být jedna z nich? „Nevím, možná, někdy… Uvidíme…!“ říkám, ale vím, že to „možná“ není tak jisté. „Dobře, necháme to na tobě. Ale třeba si to rozmyslíš. Mám ještě pár kamarádů, kteří by tu byli rádi s námi a možná by se ti TO pak líbilo ještě víc….“ říká na rozloučenou u taxíku a políbí mě.
Líbilo ještě víc? Kolik ocasů by kolem mě muselo být, abych byla úplně spokojená? …..

Similar stories