Zdravotní prohlídka

13. ožu 2023. · 3,435 views Koko125

Říkalas, že tě bolí koleno, tak jsem ti domluvil prohlídku u doktora M. Má plno pacientů, tak tě vezme až jako poslední odpoledne. Jdeme tam spolu. Čekáme v čekárně. Ještě poslední pacient. M. vyjde z ordinace a posílá sestřičky už domů, že už je nepotřebuje. „Ještě chvilku a pak si vás zavolám.“ povídá, prohlíží si tě a jde zpět do ordinace. Moc ti to sluší, víš, že se mu líbíš, tak ses podle toho i oblékla. Krátká sukýnka, těsné tričko bez podprsenky… sexy holka.
„Pojďte dál.“ zve tě do ordinace. Zůstávám v čekárně. Jdeš dovnitř a zavíráš za sebou dveře.
Sedíš proti němu za stolem. Ptá se tě na tvé zdravotní problémy, všechno si píše do PC. Líbí se ti, cítíš, že na něj máš chuť a představuješ si, co by s tebou mohl dělat. Kalhotky ti vlhnou. „Prosím, lehněte si tady na to lehátko!“ vytrhává tě z myšlenek jeho hlas. Leháš si. Chce, ať mu ukážeš, kde máš problém. Ukážeš na levé koleno a přejedeš prstem po stehně i výš nahoru kam až ta bolest dosahuje. Sedá si k tobě zprava, bere tvou nohu do rukou, ohýbá ji a zkoumá prsty. Vidíš, jak jeho oči ujíždí k tvému zmáčenému rozkroku, který se mu zjevuje, když tvá sukně sklouzává k pasu. Musí vidět, jak máš mokré kalhotky. Prozkoumává koleno a jeho prsty pak putují výš po stehně. Vzrušuje tě to a musíš se ovládat, abys nezavzdychala. „Hm, nic tady necítím, asi to není od kloubů, možná uzliny?“ přemýšlí nahlas. Postaví se: „Tady vás to nebolí?“ zeptá se a palci obou rukou přejíždí po tvých slabinách, jen kousíček od tvé zmáčené kundičky. Doširoka roztáhneš nohy: „Ano, možná tam!“ zavzdycháš vzrušením. Přejíždí ti tam rukama, pokrčí ti nohy, aby měl lepší přístup ke slabinám. Bradavky máš jako cumlíky. Trochu se stydíš za své vzrušení, otočíš hlavu, aby ses mu nemusela dívat do obličeje. Ale teď se mu díváš přímo do rozkroku. Je vzrušený. Přes kalhoty vidíš jeho vztyčený ocas. Je tak blízko, že neodoláš a pohladíš ho: „Nebolí vás to, pane doktore?“ ptáš se napůl vážně. Usměje se: “Takhle mě to nikdy nebolí!“ přitlačí se na tvou ruku a svou rukou tě pohladí po kundičce až zasténáš. „Vzrušujete mě v práci, a to se nedělá! Asi vás budu muset vyšetřit pořádně! Svlékněte se do prádla!“ přikazuje.
Stáhneš si sukni a tričko. Stojíš před ním jen v mokrých tangách. „Sedněte si na lehátko, poslechnu si vás!“ bere stetoskop, přikládá vám ho na prsa a poslouchá tep. „Máte dost zvýšený tep, ale ještě to není ono!“ Promne ti jednu, pak i druhou bradavku mezi prsty a pořád poslouchá. Pohladí tě po stehně a zajede rukou až do rozkroku. „Pěkně mokrá! Musí vás to studit, dejte to dolů!“ přikazuje, ty si sundáváš rychle kalhotky a roztahuješ nohy dál od sebe. „Tak by to mělo být, pane doktore?“ usměje se a přikývne. Dvěma prsty ti zajede do kundičky až to mlaskne. Několikrát ji projede, pak se na prsty podívá a pomalu si je olízne: „Chutná víc, než bych čekal…“ Už to nemůžeš vydržet. Přitáhneš si ho za pas blíž, rychle mu rozepneš kalhoty a vytáhneš mu z nich ocas. Trošku jako by se chtěl bránit, ale jen trošku. „Taky bych ho chtěla ochutnat!“ říkáš a přisaješ se mu na něj. Víš ode mě, že to nemá rád, ale nemůžeš si pomoct, musíš ho ochutnat. Je to docela macek. Tlustý a docela dlouhý. Bleskne ti hlavou, že by se mi to určitě líbilo, vidět tě, jak ho tady kouříš, a to tě vzruší ještě víc. Jsem jen kousek za dveřmi a čekám na tebe a určitě si něco představuji. Odtlačuje od sebe tvou hlavu a vzdychá: “To přece nemůžete! Čeká na vás!“ Přitáhneš si ho za varlata k ústům a než ho znovu nasaješ, zašeptáš: „On rád počká, užije si to pak….“ Začíná se mu to líbit. Saješ ho a laskáš jak o život, hraješ si mu s ocasem, užíváš si to a on už taky. Jen máš trochu strach, aby se hned neudělal, protože už pořádně heká a sám ti do úst přiráží jak o život. Stáhneš mu kalhoty a při kouření rozepínáš košili. Chceš ho mít úplně nahého. Tady a teď! Chceš, aby tě pořádně mrdal. Aby tě vymrdal tak, jak sis to představovala, když sis to s ním dělala v představách. Konečně je úplně nahý. Zvedá tě z kleku a pokládá napříč na lehátko. Nehraje si s tebou. Roztáhne ti nohy a prudce ho do tebe zarazí a vykřikneš rozkoší! Slyším to až v čekárně! Tuším, co se tam děje. Ocas mám vzrušený už dávno těmi představami, ale teprve teď se mi potvrzuje, co jsem tušil. Vytáhnu ho z kalhot, beru do ruky, pomalu si honím a poslouchám, zda uslyším něco víc. Mé představy jedou na plné obrátky.
Ležíš napříč lehátkem, nohy ti drží nahoře na svých ramenech a mrdá tě jak o život. On heká a supí, jak se snaží tě udělat. Ty vzdycháš a sténáš hodně hlasitě, abych tě dobře slyšel. Víš, co se za dveřmi děje, víš, jak mě to rajcuje, když slyším, jak tě mrdá! Lehátko naráží na stěnu v rytmu jeho přírazů, takže jako bych to viděl. Je silný jako býk, zvedá si tě do náruče a mrdá tě vestoje. Konečně je ti tak blízko, že tě poprvé políbí. Zajede ti jazykem do úst a vaše jazyky se začnou vášnivě proplétat. Vzruší tě to tak, že tě poprvé udělá. Křičíš rozkoší, ale on nepřestává. Má výdrž. Sundá tě ze sebe, položí břichem na svůj pracovní stůl a zajede do tebe znovu. Ležíš na stole, bradavky přitisknuté na desku stolu. Drží tě za boky, naráží si tě na ocas a občas prstem polaská zadeček! Cítíš, jak se mu začíná ocas napínat, jak se mu blíží orgasmus. Sáhneš si mezi nohy a pomáháš si i ty k orgasmu. Najednou cítíš, jak neuvěřitelně zrychluje, funí a vykřikuje že už bude. Přidáš ve svém dráždění. Chceš být zároveň s ním. Vytáhne ho prudce z tebe, cítíš jeho výstřiky na zadečku a celých zádech a to tě dorazí zároveň s ním.
Vymrdal tě pořádně. Sotva popadáš dech. Otře tě, chvilku se líbáte a pak oblékáte. Postříkal jsem podlahu v čekárně. Snad to uklízečka ráno vytře…
Upraveni a vydýcháni vycházíte z ordinace. „Tak vypadá to, že to bude v pořádku, nic závažného jsem neobjevil, ale ještě několik týdnů ke mně bude muset chodit na kontroly abychom něco nezanedbali! Nějak to naplánujeme.“ říká a usmívá se na mně.
Odcházíme ke mně. Na schodišti se líbáme. „Vymrdal mě krásně! Slyšel jsi to?“ „To víš, že ano, nedalo se to neslyšet! Byla to nádhera!“ usmívám se a těším se, až tě položím do své postele a budeme pokračovat v tom, co mi tak krásně připravil. Těším se na tvou vymrdanou chtivou kundičku, ještě mokrou od jeho ocasu……

Similar stories