Šéfové...

13. ožu 2023. · 2,852 views Koko125

Mám krásnou, mladou a vášnivou milenku. Je mou podřízenou. Od okamžiku, co ke mně nastoupila neskutečně mě přitahovala, ale bylo to jen platonické. Zpočátku. Pak se to jednoho dne zvrhlo. Stali jsme se milenci. A já si nedávno uvědomil, jak se ta historie opakuje. Má dřívější manželka byla tehdy ještě o něco mladší, než má milenka teď a měla šéfa staršího asi o tolik co já ke své milence. A taky si to s ním rozdávala. O všech jejích milencích jsem věděl, říkala mi o nich.
To byl asi jediný její milenec, o kterém mi sama neřekla. Asi se styděla, že šoustá s tak starým chlapem... Přišel jsem na to náhodou... A to ji mrdal už dost dlouho...
A jak jsem na to přišel?
Náhodou. Přijel jsem si pro něco dopoledne domů z práce. Chtěl otevřít a klíč v zámku. Tak jsem zazvonil, chvíli trvalo, než otevřela. Měla na sobě kratičkou minisukýnku a tričko ve kterém byly vidět vzrušené bradavky. A já vždycky na ní poznal, že je vyšoustaná, tak zvláštně jí vždycky zářily oči... Takže mi bylo hned jasné, že není sama. Ocas šel hned do pozoru! Nejraděj bych se na ni hned vrhnul a vyšoustal ji taky! Ale ovládl jsem se. Řekla mi, že tam někoho má a styděla se. Řekl jsem, že půjdu ven a počkám, až odejde.
Takže jsem šel před dům. Bydleli jsme v činžáku v přízemí, který měl přední a zadní vchod. Byl jsem před tím předním a čekal chvíli. Když už se mi to zdálo dost na to, aby se oblekl a odešel, tak jsem šel zpět. Když jsem otevřel dveře zahlédl jsem ho, jak odchází zadním vchodem. Samozřejmě jsem ho poznal i zezadu. A bylo mi to hned jasné.
Zazvonil jsem, otevřela. Bylo mi jasné, že do práce už nepůjdu! Vypadala kurevsky sexy! Ocas mi stál hned jak panicovi. Chtěla se omlouvat. Řekl jsem jí, že nemusí, ale ať mi řekne, jak se jí to s ním líbí a jak si s ním začala. Tak jednoduše. Sloužila v lékárně s pohotovostní službou, takže tam měli inspekční pokoj, kde v noci na pohotovosti mohli pospávat, když nikdo nechodil. Jednou měli nějaký večírek a ona měla tu noc pohotovost. Samozřejmě se pilo. Když to skončilo, odešli všichni i šéf. Pacienti nechodili, takže hupsla do postele a hrála si se sebou. Vždycky, když se i jen trošku napila, byla hrozně nadržená. Najednou se otevřely dveře do toho pokoje a stál tam on a zíral na ni. Už před tím měl sem tam na ni nějaké narážky, jako že ho dráždí a tak, takže věděla, že se mu líbí. Tak tam ležela s nohama roztaženýma, mokrou kundičkou a nestačila se ani přikrýt. Takže když si k ní přisednul a začal ji líbat, tak se ani nebránila, a nakonec si to s ním rozdala. A pak s ním mrdala každou noční, pokud se on mohl doma vymluvit, jako že má noční on. Takže šoustali spolu tak třikrát, čtyřikrát do měsíce.
No, pravdou je, že v té době už měla ještě jednoho milence, který tam za ní taky chodil na noční, o tom jsem věděl. Takže, když nemohl šéf, šoustala s tím druhým. No a tehdy, když jsem je "nachytal" neměla tu noční dlouho a ten den měla náhradní volno. Už byl na ni nadržený, tak se domluvili, že přijde k nám domů. Když jsem je vyrušil, už bylo po všem. Mrdali spolu v klidu asi tři hodiny a když jsem zazvonil, už se jenom mazlili. Takže nádherně vymrdaná!
Vykládala mi to v obýváku na sedačce. Když skončila, tak mi řekla, že stejně ještě nemá dost. To bylo něco pro mě! Myslel jsem, že mi ocas praskne, jestli ho do ní hned nevrazím. Na zemi ještě ležela deka, na které si to rozdávali. Ráda šoustala na zemi na dece, bylo tam víc prostoru než na posteli. V mžiku jsem byl nahý a ona taky. Byl jsem úplně nejvíc vzrušený! Zajel jsem do ní nejdříve prsty. Byla strašně horká a mokrá, prostě vymrdaná. Teď vím, že to bude znít šíleně, ale já si ty prsty olízl! A cítil jsem na nich i jeho semeno. (Brala tehdy ant). Dal jsem je olíznout i jí a zeptal jsem se, jestli jí to chutná. Řekla, že ji vystříkal nejen kundičku, ale i do pusy a že se jí to s ním moc líbí, protože má velký a tlustý ocas a dlouhou výdrž. Že ji udělá i třikrát po sobě. Věděla jak na mně. Ani jsem nezasunul a už jsem stříkal jak šílený, nejdřív na prsa a pak si mě přitáhla a dosála mě pusou.
Takže jsem ji naplnil pusu jako on před chvílí. Ale ocas pořád stál, ale jen tak napůl. Naštěstí, protože ona taky ještě chtěla šoustat. A věděla, že když mě nechá, tak hrozí, že mi změkne. Tak pokračovala v povídání, aby mě ještě víc nabudila, a přitom mi ho chvíli honila a chvíli kouřila. Tak že se jí líbí, jak ji chodí mrdat do práce. Že se domluví, kdy bude mít noční a přijde za ní. Šoustají v inspekčním pokoji na posteli, nebo u něho v kanceláři na stole. Líbí se jí, jak do ní ten jeho velký ocas zajíždí a vyplňuje ji celou kundičku, jak to do ní pumpuje. Ptal jsem se jí, co když zazvoní nějaký pacient. Tak prý si jen natáhne plášť na nahé tělo a jde mu vydat, co potřebuje a hned se vrátí a pokračují. Mrdá ji hned po zavření, jak všichni odejdou až do půlnoci, kdy odjíždí domů.
Jednou se jí dokonce stalo, že nebyli domluveni a ona si pozvala toho svého druhého milence. Taky přišel brzo a hned šoustali. Někdy kolem jedenácté najednou zvonek. Myslela, že pacient. Tak na sebe zase hodila jen plášť a šla vydávat. Naštěstí mezi výdejovým okénkem a pokojem byla dlouhá chodba a když do ní vešla uviděla, že u okénka stojí šéf. Bleskem se vrátila a řekla milenci ať vypadne vchodem pro zaměstnance, který byl vzadu a šla pomalu otevřít šéfovi. Neví, jestli milenec odešel nahý a oblekl se až venku na rampě, nebo to stihl i tak. Otevřela šéfovi s tím, že si to právě dělala, že ji vyrušil u toho nejlepšího. No částečně ani nelhala 🙂. A tak ji hned čekalo další kolo se šéfem. Nepoznal nic. Zato ona si to užila hned dvakrát po sobě s dvěma chlapy. Když mi to vykládala, tak už jsem byl v ní, šoustal ji a představoval si to všechno, co mi povídala. Šoustali a mrdali jsme tehdy taky pěkně dlouho. Nakonec jsem jí řekl, že klidně může pokračovat i s ním, ale už chci, aby mi to vždycky řekla. Jenže pak něco začala tušit jeho žena a on měl strach, že se to nějak provalí, takže spolu stejně za nějaký čas skončili. Ale do té doby jsem si to vždycky užíval, když byla na noční a já jsem věděl, že je tam s ní jeden, nebo druhý milenec a že mi druhý den večer řekne, jaké to bylo.

Similar stories