Nástup na vysokou - pokračování 3

10. tra 2023. · 2,939 views Jeff17

Erika to ráno poléhávala vedle Radima, který ji objímal. Cítil, její hebkou pokožku po celém těle. Párkrát ji políbil do vlasů a sledoval její krásný úsměv. Erika se usmívala a políbila ho na hrudi.
Chvíli se mazlili v posteli a pak šli spolu si dát společnou sprchu.
Radim byl natolik užaslý z toho krásného těla, že se mu ani při přechodu do sprchy jeho nástroj lásky neochabl, i přes tu jejich společnou vášnivou noc. Pod kapkami vody se spolu dále hladili a společně omývali svá těla. Erika mu začala líbat jeho mokrou kůži. Líbala ho směrem od krku níže. Byla neskutečně do něho zamilovaná. Radim vzdychal, jak ho líbala od krku až k jeho nástroji lásky. Sama viděla, že jeho nástroj lásky ne a ne ochabnout při té její péči o něj.
A přitom sama z toho všeho měla ve své lasturce doslova povodeň. Postavil si ji, opřel ji o teplou sprchového koutu, na které tekla teplá voda. Svou chloubou začal třít o vnitřní stranu jejích stehen. Její bradavky ji trčely do prostoru, čehož když si povšiml Radim, tak je začal sát a mnout mezi prsty. Erika vzdychala slastí a přála si v tu chvíli, aby nemusela jít ten den opět učit do školy,
Všiml se, že její touha je veliká. Pak ji zašeptal do ucha: "Vím, že se ti ani nechce učit". A pomalu do ní při těch slovech zasunoval svou velkou chloubu.
Erika se tomu pocitu slasti ze zasouvání jeho přirození do její kundičky oddala a nechala se chvilku uspokojovat a hladit jeho rukama po těla i jejích prsíčkách, které mu tak krásně pasovaly do ruky. Erika slastně vzdychala i Radim. Erika ho chytla a byla vděčná za ty jeho ruce, které jí mnuly prsíška a hladily po těle. Řekla mu, že se do ní může udělat a že jí to vůbec nebude vadit. A to Radima velmi vzrušovalo.
Ještě chvíli do ní Radim přirážel, ale to vzrušení z její přitomnosti a stahy její kundičky už dále nemohl ignorovat, a tak jí vyštříkal její slastné ženské lůno. Erika mu ho pak ještě očistila a svými ústy vysála do poslední kapky.
Po osušení se vydali na společnou snídani, které se ujal Radim přichystat oběma.
Erika za to měla na sobě jeho tričko, jenž ji dal. Radim byl jenom oblečen do půlky těla. Vrch těla měl obnažený. Erika se nemohla vynadívat na to jeho atletické tělo.
Radim jim chystal snídani. A když se jim příliš nechtělo od sebe, byli si vědomi, že je třeba i žít a vydat se do školy. Proto se domluvili, že se večer opět spolu sejdou na večeři.
Erika s Radimem vyšli z bytu.
U školy potkají matku od Radima, která je též profesorkou, ale na jiné škole. Navštívila jejich školu ohledně soutěže. To už ale Erika se začala bavit s jeho máti a aby to nebylo nápadné, že má něco s jejím synem, řekla k Radimovi, že zítra chce mít tu seminárku na stole a Radim je opustil.
Máti ale útočila s otázkami na Eriku, jak je na tom její syn. Erika si dávala pozor a tak řekla pravdu o studiu Radima. Matka byla z prvu naštvaná kvůli pětce, kterou Radim nedávno dostal z nepozornosti, ale když uslyšela, že si to potom spravil, tak už neměla další otázky. Poté Erika zamířila do svého kabinetu a oddechla si. Nachystala si věci na latinu a šla do třídy, ale netušila že před katedrou ji bude sledovat Radimova máti.
Erika začala ku podivu mluvit v latině. Někteří studenti ji nerozumněli. Ale latinsky odpoví jedině Radim. Radimovu matku velmi překvapilo, že je učí mluvit i latinsky a nejenom gramatice. A poslouchala celé vyučování. O přestávce pak přišla do učebny i matka od Eriky, která je také učitelka na téhle škole. Radim si všiml její matky, a viděl tu stejnou podobu. Byl z té jejich podoby vyjevený.
Erika byla už velmi nervózní. Už se i zadrhávala v následujícím vyučování. Žáci už nedávali pozor a všichni začali nahlas mluvit o nich a jejich podobách. Radim zvýšil hlas, aby všichni zmlkly. Patřil mezi autoritu mezi spolužáky, takže ostatní ihned zmlkli. Erika poprosila svou matku, zda by se chvíli nepověnovala třídě, zrovna ,když jim rozdala testy a vyběhla ze třídy. Snad to nebylo příliš nápadné, když několik málo okamžiků před ní opustil třídu i Radim s dotazem na navštívení toalety.
Erika šla na toalety a byla z toho špatná, ale Radim přišel do dámských toalet a našel Eriku, jak sedí na záchodové míse. Radim jako správný muž se snažil Eriku utěšit, jenže to dopadlo jinak, než by se dalo očekávat. Erika ho okřikla. Řekla mu, aby odešel pryč! Byla z toho špatná a to hodně. Radim byl z její reakce hodně zaskočen. Ale stejně ji neposlechl a stejně došel k ní a objal ji. Což nakonec Erika s vděkem přijala a tiskla se k němu hodně. Radim se jí ptal, jestli má obavy z toho, že budou všichni o nich mluvit. Erika na to kývla.
Oba dva si neuvědomili, že je někdo sleduje.
Radimova matka Elisa, když přišla, zpozorovala je, jak se objímali a líbali se spolu. Radim ji jednou rukou držel pod bradou a líbal jí. Pak řekl, že už musí se vrátit, aby napsal tu písemku z latiny.
A tak se tedy toho dne prozatím rozloučili, ale už se v mysli těšili, až se spolu večer sejdou. To ale netušili, co se večer toho dne stane...

Jeff17 a Radiodemon12