Vezu rozkoš

20. srp 2023. · 1,240 views dadaista

Naposledy jsem se rozhlédl po voze a spokojeně zabouchl zadní dveře. Položené sedačky, nafukovačka na podlaze, deka, vše v pořádku. Zatmavená okna poskytovala požadovanou anonymitu. Lože králů, usmál jsem se při té představě a nastoupil. Namačkal jsem do navigace číslo domu a ulici, na níž jsme byli domluveni a rozjel se.

Přijdou? Nebyli to jen pisálkové? Uskuteční se to? Myšlenky mi létaly hlavou a já se blížil ke Slovanům. Zaparkoval jsem u řady panelových domů a čekal. Zapálil jsem si cigaretu, ml jsem deset minut čas. Ještě jednou jsem obešel auto, vše zkontroloval a pak se opřel o vůz.

V tu chvíli jsem je zahlédl. Drželi se za ruce, pomalu kráčeli ke mě a ve mě se bouřila vzrušenost s očekáváním a nervozitou zároveň. Jak teprve musí být jim, říkal jsem si. Domluva před akcí byla rychlá. Pár vzkazů na amatérech, nastínění společných představ a bylo hotovo.
Prohlížel jsem si je a těšil se, až nastoupí. On byl sportovní postavy, ramenatý, nakrátko střižený elegán, ona drobná tmavovláska s menšími prsy. Letní šatičky obepínaly její štíhlou postavu a já si uvědomoval, jak je přitažlivá. Usmála se na mě, on mi podal ruku a já se jen slušně zeptal "Kam to bude panstvo?". "Do víru vášně", zašeptal a nastoupil. Sedli si na matračku a já se rozjel.

Nečekali vůbec na nic. Sjížděl jsem Koterovskou a sledoval v zrcátku, co se děje vzadu. Líbal ji, rukou ji stahoval šaty z prsou, zatímco mu ona obratně rozepínala poklopec. Cítil jsem, že můj penis tvrdne jako kámen. Než jsem stačil dojet k nádraží, už jej měla v ústech. Sledoval jsem, jak její hlava rytmicky sjíždí dolů a zase nahoru, jak její ruka mačká jeho koule, jak jazykem obkružuje špičku jeho ptáka, aby zase vzápětí zmizel v její lačné puse. Pkně si to užíval. V polosedě, se zakloněnou hlavou. Měl jsem co dělat, abych se dokázal soustředit na provoz a křižovatky, kterých je tu požehnaně.

Znovu jsem jukl dozadu a sledoval, jak jí mezitím vykasal šaty až pod prsa a škádlil její kundičku. Nevzala si kalhotky, všimnul jsem si. Sténala a dál si hrála s jeho penisem. Vnikal do jejího klína prsty a pak se natočil, aby na ni i on dosáhl svými rty. Vzduch zavoněl její šťávičkou a atmosféra vzrušení by se dala krájet. Vždy když jsem se podíval, co se děje vzadu, měl jsem pocit, že mi exploduje péro.

Odbočil jsem kolem Plazy směr Lochotín. Provoz zřídnul a já se mohl více kochat tím, co se dělo za mnou. Otočili se na bok, přitulil se na k ní zezadu a nadzvihl její nožku. Byli v takové pozici, že jsem mohl nádherně pozorovat, jak do ní vniknul. Zasténala a začala tvrdě přirážet. Žádné postupné, pomalé milování. Musela být celou tou situací nesmírně vzrušená.

Jezdil jsem po Lochotíně a Bolevci a sledoval jejich hrátky dalších deset minut, než se oba nádherně udělali. "Zastav", řekl on a posadil se. Copa je, říkal jsem si, ale splnil rozkaz. Kývl na ní a ona se protáhla na sedačku spolujezdce. "Odměna", špitla a vytáhla můj naběhlý penis. Vzala jej do úst a začala sát. Byl jsem už po té cestě tak vzrušený, že netrvalo dlouho a naplnil jí ústa svým semenem. Olízla se, políbila můj stále trčící úd na špičku a vrátila se zpátky ke svému muži, kde se pomalu oblékli.

Odvezl jsem je zpátky k jejich domu. "Tak příště", rozloučili se a odešli. Bylo to celé neskutečné. Vzrušující. Vášnivé. Netrvalo dlouho a v mém vzkazníku byl vzkaz "Kam pojedeme? :)"...

Líbí se Vám taková představa? :)