Učesaná, neučesaná

20. kol 2023. · 1,580 views P_Subinka


Ležím v posteli, pohodlně uvelebená, mezi jeho nohama s hlavou položenou v jeho klíně.
Jednou rukou mi projíždí prsty ve vlasech a hladí mně po hlavě, když se mu přitulím obličejem ke stehnu.

Jeho dotek je uklidňující, způsob, jakým mně jemně škrábe ve vlasech a tře zezadu na krku, způsobuje že jsem celá ospalá. Jeho prsty se pomalu přitiskly na citlivý bod na mém krku, záchvěv mi putoval po celé páteři a donutil mě vydat tiché zakňučení.

Začnu se převalovat a posouvat hlavu na jeho druhé stehno, když ucítím, jak mi stále silněji šťouchá zezadu do hlavy. Pomalu se převaluji na bříško a zírám na něj z místa, kde jsem na stejné úrovni s jeho tvrdým penisem napnutým v jeho kalhotách. Pozoruje mě, napjatě, tiše, svírá čelisti, když jemně přejíždím svými konečky prstů po jeho celé délce a pomalu mířím k vršku zapínání jeho kalhot.

Jeho ruka si našla cestu zpět do mých vlasů, popadla hrst pramenů a pevně je sevřela, když jsem mu rozepínala kalhoty a stahovala je dolů. Jsem příliš dychtivá na to mít ho v puse, abych je stáhla úplně pryč, a jakmile se jeho chlouba dostane ven, okamžitě ho chytnu rukou a kroužím jazykem kolem špičky.

Zasténá a sevření mých vlasů zesílí. ,,Bože..kurva, hodná holka,” chválí mě a povzbuzuje, abych pokračovala. Nechám tedy na něj stéct mé slilny, pěkně ho navlhčím, abych mohla rukou hladce hýbat a zaměřit se ústy na jeho citlivý vrchol. Cítím, jak mi tepe v ruce, když ho beru do úst, a nedává žádné varování, než mi zatlačí hlavu dolů, jeho penis mi sjede do krku, spustí můj dávicí reflex a ještě víc slintám. Snažím se odtáhnout, ale on mi drží hlavu přiraženou k jeho tělu.

,,Kurva.. to je čubka, jak zasraně dobrá hračka.. Vypadáš tak skvěle, když se dusíš mým pérem.”

Když mi konečně umožní zvednout hlavu, je ze mě slintající fena, po tvářích mi stékají slzy a rozmazávají mi řasenku pod očima. Jakmile popadnu dech, strčí mi svůj penis zpátky hluboko do krku na druhé kolo,chytne mě za vlasy a vede mou hlavu k rytmickému přirážení a využívá mě pro své potěšení. Jak se blíží ke své hraně, vymrdává mi krk ještě rychleji, drží mou hlavu na místě, až mi vyvrcholí zasunutý až po koule v krku.

Konečně mě pouští a já se odtahuju, lapám po vzduchu a trochu kašlu; moje vlasy jsou rozcuchané, obličej pokrytý slzami a slinami a trochu jeho semene mi stéká po bradě.

Najednou problikne blesk, když mě vyfotí svým telefonem v mém neupraveném a použitém stavu, na samolibé tváři se mu objeví úsměv.

,,Moje poslušná čubko.”